Самоубийство

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Мнениеот Aine^ » 18 Апр 2006, 07:19

След като искаш да умреш какво чакаш? Това е най-лесното стига да ти стиска, но не е начин да си оправиш проблемите-напротив. Не бягай от проблемите си а ги разреши. Да пребегнеш към смъртта това е най-лесното единствено показва колко си слаб и жалак.
Аватар
Aine^
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nick » 18 Апр 2006, 08:15

ето и :mrgreen: от мен.
Правиш двоен кръг за защита/ да не пострадат и други/.
Викаш 4 Watcher, като им казваш изрично да трепят и излизаш от кръга.
По ефектно от това мисля, че няма. Пък и после ще , пишат за окултист прецакан от духове.
Направо ще станеш известен.
Пич не мога да разбера защо ти е да се правиш на интересен.
АКО НЯМА КАКВО ДА ПРАВИШ В СВОБОДНОТО СИ ВРЕМЕ,
НАМЕРИ СИ НЯКАКВО ХОБИ!!!!!!!!!
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mad_Mike » 18 Апр 2006, 09:14

nick написа:ето и :mrgreen: от мен.
Правиш двоен кръг за защита/ да не пострадат и други/.
Викаш 4 Watcher, като им казваш изрично да трепят и излизаш от кръга.
По ефектно от това мисля, че няма. Пък и после ще , пишат за окултист прецакан от духове.
Направо ще станеш известен.
Пич не мога да разбера защо ти е да се правиш на интересен.
АКО НЯМА КАКВО ДА ПРАВИШ В СВОБОДНОТО СИ ВРЕМЕ,
НАМЕРИ СИ НЯКАКВО ХОБИ!!!!!!!!!

Кво хоби предлагаш?
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Aine^ » 18 Апр 2006, 09:19

Mad_Mike малко ли ги има... че трябва някой да ти предлага?
spam1
Аватар
Aine^
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mad_Mike » 18 Апр 2006, 09:36

Aine^ написа:Mad_Mike малко ли ги има... че трябва някой да ти предлага?
spam1

Ми не съм много умен и не мога да измисля нищо интересно.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Ogneno Drakonche » 18 Апр 2006, 10:01

Не знам дали е подходящо да се намеся, но бих искала и аз да кажа няколко неща... Наистина мисля, че проблема не е много на място, но това не значи, че не може да се помогне. Може да няма нищо общо с практическата магия, но всеки един от нас е имал подобни мисли в даден момент, така че всички явно сте намерили изход. Съгласна съм с вас, но не съвсем.

till_it_sleeps, съгласна съм с теб, аз още на 14 даже се замислях заради едно момче дали да не стана... ъмм... да се занимавам с демони и такива неща. Но когато проблемът ти е сега на главата и мъката ти е сломила надеждата, хич не ти е до мислене колко още такива любови ще имаш :)

Aine^ да умреш е и слабост и сила. Ако беше толкова лесно, никой не би попитал той направо би го направил :)

Mad_Mike и аз съм си мислила да умирам, даже често след много тежки събития (признавам че нямам от най-силните психики и понякога... тотален срив...) и докато съм плакала съм се питала защо живея въобще и няма ли да е по-добре ако просто ме няма. Искала съм да умра (да, често е заради несподелена любов). Но се замисли, утре, зад ъгъла, на спирката, по път, на случайна среща с приятели... Ако умреш днес няма да знаеш какво ще стане тогава, в утрето. Няма да знаеш дали момичето няма да размисли. Няма да знаеш дали ще се излекуваш. Няма да се отървеш от болката си, тя ще си остане с душата ти (да, аз вярвам, че след като умреш не изчезваш просто така, не се превръщаш просто в кокали и проядена от червей плът). Може сега да си изгубил светлинката и да си потънал в депресия, апатия или точно в каквото състояние си (не те познавам, не знам какво се случва в сърцето ти), но смъртта е твърде крайно решение, особено когато си на 16. Не ти казвам направи го/ не го прави, защото нямам право, решението е твое. Но го обмисли добре, после няма връщане назад. По-добре изживей страданието си, приеми го, разбери го, но не се предавай. Ако желаеш може да поговорим за това на лични съобщения, в чата, дори на живо. Аз с маия не мога да ти помогна, но поне с разбиране или с психология, въобще... Ако решиш можеш да ме потърсиш. Човек винаги има избор, не мисля че твоят е смъртта :) Не си губи надеждата в живота, не го предавай и той няма да те предаде :)

Е, за повечеза лични, да не те поучавам толкоз, че... може да ти се стори глупаво от моя страна :)

Иначе предложенията на другите за смърт са много забавни :) Сигурно не ви е за първи път да срещнете човек дето му се мре :) Ще знам къде да погледна като ме налегне меланхолията :)
Dum Spiro Spero
Аватар
Ogneno Drakonche
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mad_Mike » 18 Апр 2006, 10:13

Ogneno Drakonche написа:Не знам дали е подходящо да се намеся, но бих искала и аз да кажа няколко неща... Наистина мисля, че проблема не е много на място, но това не значи, че не може да се помогне. Може да няма нищо общо с практическата магия, но всеки един от нас е имал подобни мисли в даден момент, така че всички явно сте намерили изход. Съгласна съм с вас, но не съвсем.

till_it_sleeps, съгласна съм с теб, аз още на 14 даже се замислях заради едно момче дали да не стана... ъмм... да се занимавам с демони и такива неща. Но когато проблемът ти е сега на главата и мъката ти е сломила надеждата, хич не ти е до мислене колко още такива любови ще имаш :)

Aine^ да умреш е и слабост и сила. Ако беше толкова лесно, никой не би попитал той направо би го направил :)

Mad_Mike и аз съм си мислила да умирам, даже често след много тежки събития (признавам че нямам от най-силните психики и понякога... тотален срив...) и докато съм плакала съм се питала защо живея въобще и няма ли да е по-добре ако просто ме няма. Искала съм да умра (да, често е заради несподелена любов). Но се замисли, утре, зад ъгъла, на спирката, по път, на случайна среща с приятели... Ако умреш днес няма да знаеш какво ще стане тогава, в утрето. Няма да знаеш дали момичето няма да размисли. Няма да знаеш дали ще се излекуваш. Няма да се отървеш от болката си, тя ще си остане с душата ти (да, аз вярвам, че след като умреш не изчезваш просто така, не се превръщаш просто в кокали и проядена от червей плът). Може сега да си изгубил светлинката и да си потънал в депресия, апатия или точно в каквото състояние си (не те познавам, не знам какво се случва в сърцето ти), но смъртта е твърде крайно решение, особено когато си на 16. Не ти казвам направи го/ не го прави, защото нямам право, решението е твое. Но го обмисли добре, после няма връщане назад. По-добре изживей страданието си, приеми го, разбери го, но не се предавай. Ако желаеш може да поговорим за това на лични съобщения, в чата, дори на живо. Аз с маия не мога да ти помогна, но поне с разбиране или с психология, въобще... Ако решиш можеш да ме потърсиш. Човек винаги има избор, не мисля че твоят е смъртта :) Не си губи надеждата в живота, не го предавай и той няма да те предаде :)

Е, за повечеза лични, да не те поучавам толкоз, че... може да ти се стори глупаво от моя страна :)

Иначе предложенията на другите за смърт са много забавни :) Сигурно не ви е за първи път да срещнете човек дето му се мре :) Ще знам къде да погледна като ме налегне меланхолията :)

Ogneno Drakonche първо благодаря за това че се включваш в тази тема с много добре казано мнение.
Второ-И аз знам че като умреш душата си остава с страданията който си извършил.
Трето-На теб приятно ли ше ти е ако човека когото обичаш с цялото си сърце да не му пука за теб и да се наложи да го гледаш в очите всеки делничен ден докато завършиш.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Scream » 18 Апр 2006, 10:29

mad mike забрави я , обичаш я ?,ами помисли дали си заслужава да се жертваш за нея нищо няма да постигнешс това
и като се самообиеш какво???
има толкова много момичета ,дори по добри от нея , щом не ти обръща внимание значи не те заслужава!!!

тази любов ще разруши света!!!! :roll:
Аватар
Scream
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот zaek » 18 Апр 2006, 10:30

О Майки защо мислиш че си единствения минал по този път-пътя на несподелената любов и разбито сърце?Я се стегни бе човече.Тука получи доста интересни отговори на своята тема и повярвай ми има доста други хора в този форум койта са на твоя хал и кво сега аде да вземем всички да мислим за смърт.И не е от годините както сам кавала може да си на 40 и пак да се влюбиш отчайващо в някои.Но ти мъничко прекаляваш.Много лесно искаш да се измъкнеш без бой.Така не става повярвай ми.Колкото и удари да ми е нанесъл(а те не са малко и сега даже)живота е най-ценното което ни е подарено и нямаме право да го отнемаме от себе си поне така мисля аз.Иначе съвета на Ариеца ми хареса и то доста icon_eusa_dance.Знам че е трудно всеки ден да виждаш някой когото обичаш и да не можеш да си с него и него да не го е еня за тебе защото минах по този път съвсем скоро при това и напълното ре разбирам какво ти е но ако умреш какво ще постигнеш-освен че ще обречеш душата си ще доставиш удоволствие и на нея и на всиките си врагове.Я по добре се вземи в ръце купи си някакви антидепресанти тегли едно м....на всичко и се забавляваи от сърце.Сега ти е времето да го правиш а девойки по света колкото щеш и колкото и да не ти се вярва ще дойде момент в който искрено и със съзли ще се смееш на това сега.Аде стига съм давала и аз акъли но ако ти трябва просто съвет знаеш-ЛС са за това.Стегни се и ако искаш да си велик го направи по друг начин не като сложиш край на живота си.Късмет
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот hekata_ehnaton » 18 Апр 2006, 10:51

Mad_Mike написа:
ilusia написа:Ти серьозно ли искаш да умреш ?

Ми щом съм турил тая тема как мислиш?

Ти си луд! Аз два пъти съм опитвал и мога да кажа спокойно - самоубийството е грях, защото по този начин осъкбяваш боговете, дарили те с живота и поставяш под въпрос преценката им, че има нужда от теб на този свят! Аз сега също минавам през труден период, но никога, НИКОГА няма да помисля да причиня подобно нещастие на близките си, или да наскърбя по този начин боговете, защото самоубийците най-лесно печелят омразатана Живота и в следващият си живот ще страдаш жестоко!

Обичаш я?! И аз бях влюбен в един мой съученик - той тръгна с най-добрата ми приятелка. Мислиш ли, че е лесно да гледаш човека, който обичаш в прегръдките на някой, който не можеш и да мразиш?! Но се излекувах с нова любов (от която пак трябва да се лекувам, ама това е друга тема!). Ео го моето съветче - по-добре убий любовта си към това момиче, така и вълът сит, и агнето цяло! Постарая се да я забелязваш не като обекта на твоите копнежи и човек, който си влюбен, а като приятелка, като съучениучка - изтръгни я от мислите си... Така ще се спасиш. така се справих аз. Но повечето хора, които разберат, как съм се борил с това ми казват, че е невъзможно - но познай какво?! ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО!
Последна промяна hekata_ehnaton на 18 Апр 2006, 11:07, променена общо 1 път
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mad_Mike » 18 Апр 2006, 11:00

Казваш че това оскърбява боговете.Ами нали те са създали всичко вклиучително живота.Ако те правят живота гаден те сами ни подбутват към помисли за самоубииство те са ни дали възможността да избираме между живот и смърт.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот hekata_ehnaton » 18 Апр 2006, 11:09

Животът е гаден, защото ако беше песен, нямаше да имаме опит (справка - богаташките синчета и щерчици!). Ние живеем този живот, за да обогатим аурата на Земята, която пък обогатява Вселената. Ние сме заедно - всички живи същества имаме едена цел - Вселената да живее в хармония със себе си! А самоубийството е нарушаването й!
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mad_Mike » 18 Апр 2006, 11:20

Не може да има само хармония. Трябва да се нарушава от време на време.
Така както не може да има светлина без тъмнина.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот zaek » 18 Апр 2006, 11:30

Браво хеката много добре казано.Майки а ти какво искаш да живееш в подреден и идеален свят в един перфектен живот.О скъпи при това положение ако беше така то аз бих се грамнала.Та нали ще умреш от скука бе ако всико е префектно в живота. :mrgreen: Точно тези малки неща ни учат както казва хеката и ни разнообразяват живота.Не може всичко да е перфектно трябва малко гърч иначе-СКУКАААААА.Както ти казах вземи се в ръце порасни и спри да мислиш за глупости по добре направи нещо смислено-като например да се усмартиш от алкохол купони и жени :mrgreen: Живей си живота че нервите никои няма да ти ги върне.Докато ти се тровиш и самоизяждаш девойчето си живее безгрижно и не и дреме.Аде достави и удоволствието да те види смазан зарадио нея вдигни и още повече самочувствето това ли е което искаш?Не мисля.Направи това което тя направи на теб и току виж нещата са се обърнали в твоя полза.Късмет icon_flowerface
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Ogneno Drakonche » 18 Апр 2006, 11:38

Mad_Mike в момента съм на тоя хал, но поне не го виждам всеки ден :) Макар че аз предпочитам да е всеки ден, поне да го виждам :) Инак Хармонията няма да се наруши както ти си мислиш, защото си умрял преждевременно. Просто като домино ще доведеш и други промени кои за добро, кои за зло. Надали девойката те мрази, а и така да е, повярвай няма да се почувства особено добре като се самоубиеш заради нея. Ще оставиш бреме на раменете й от което надали ще се освободи лесно. Поне според мен...

От друга страна, наистина ако тя е такъв непукист, по би се дразнила ако ти напук на държанието й си щастлив.

Но не дей се самоубива, защото ще почна все повече да вярвам че наистина лошото е по силно от доброто :( И ще взема и аз тъй... Поне повече няма да ме боли глава violent1

Мисли позидивно, не се самонавивай и ще стане по-добре.
Dum Spiro Spero
Аватар
Ogneno Drakonche
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Kotentseto » 18 Апр 2006, 11:50

Ако имаш желание, изчети "Вероника решава да умре" на Куелю. Нещата са описани по перфектен начин. Изходът - също.
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Scream » 18 Апр 2006, 12:19

абе няма смисъл вижте колко се изписа само да му кажем да не прави грешката да се самоубие
както виждате няма да промени решението си няма смисъл.Пък и като гледам още мърда ?!?!?!? icon_sleeping
Аватар
Scream
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот hekata_ehnaton » 18 Апр 2006, 13:33

Wrestle with your darkness,
Angels call your name,
It will never be the same...

Бори се с Тъмнината, защото тя се заляпя директно за сърцето ти и изсмуква цялата светлина, която получаваш от Вселената. Ако направиш тази грешка, никога няма да получиш от тази светлина!
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mad_Mike » 18 Апр 2006, 14:29

You haven't learned a thing
I haven't changed a thing
My flesh was in my bones
The pain was always free
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Aine^ » 18 Апр 2006, 14:48

Опитвала съм да се самоубия и то поради същата причина. Благодаря на приятелката ми която ме спря на три пъти. Единия като се опитах да скоча от покрива на блока(повика полиция), 2-рия като взех над 10 вида хапчета по 2 (тогава изхвърли хапчетата) от тогава стоеше плътно до мен, 3-я път е едибнах като беше в тоалетната и взех нож прерязах си вените, но не подейства единствено болка. И всичко това зареди някой си човек, който не ми обръща внимание, а аз съм влюбена в него. Отделих се за няколко месеца беше трудно да забравиш 4 години от живота ти, а и никога няма да ги забравиш, но понякога е по-добре да се примериш с това че този човек няма да е до теб и да продължиш напред и да търсиш човек който наистина ще те цени и обича. След опитите да се самоубия осъзнах че не си заслужа и че живота и с и без него продължава. Глупаво е да ги направиш колкото и силна да е любовта, защото да се жертваш зареди човек на който не му пука за теб... е тъпо.
Аватар
Aine^
MagicGateBg Наблюдател

ПредишнаСледваща

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор