Самоубийство

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Мнениеот Mad_Mike » 19 Апр 2006, 16:46

BTW:Чети всичко преди да отговаряш на темата!!!
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Марио » 19 Апр 2006, 17:13

Говоря това, което мисля. Това което мисля, е проекция на това, което виждам. Ако нещо не ти харесва... хех, винаги можеш да се самоубиеш нали ? laughing9

MaRiO имаш много голяма уста и така ше си навлечеш само неприятности.Затуи внимаваи какво говориш че после може да съжаляваш.

Устата ми е голяма, да. Честно казано в момента се късам от смях ;) Чудя се как точно да те провокирам, че да видя какви неприятности ще ми нанесеш... Хех не се сещам обаче за начин. Все едно..

----

Да добавя само едно. В предишния ми пост не целях да те обидя по никакъв начин. Просто си изказах мнението и дадох съвет как да се справиш с проблемите си. Жалко, но в последно време наблюдавам тенденцията, когато казваш на хората нещо, което не им харесва да се нахвърлят върху теб.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот hekata_ehnaton » 19 Апр 2006, 18:29

MaRiO, не че оправдавам Mad_mike, но наистина няма нужда да провокираш един самоубиец! Ако го направиш може само беди да навлечеш на хора, които не познаваш - близкитъе на съответният, решил да се самоубива!
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nac » 19 Апр 2006, 18:51

От всички само MaRiO имаше смелостта да каже истината и това което стои в основата на нещата.Браво.

Mad_Mike когато прочетох темата, първото което ми хрумна да те питам е...макар вероятно да си мислил за това, е защо не опиташ чрез ритуали или въобще по магичен път да достигнеш до сърцето на момичето?
Аватар
Nac
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mad_Mike » 19 Апр 2006, 19:58

MaRiO разбирам че искаш да казваш истината. Но поне я кажи по такъв начин че да не обидиш човека насреща.

Nac миналаво ми е през ума но аз не знам как се правят магии все още. Нищо не съм направил. Ако знаеш такива ритуали дет да бачкат кат за аматиори като мен сподели че да се опитам да ги направя.

btw:Когато се инвокира някои как се говори с него и как получаваш отговор в смисъл гласове ли чуваш или нещо друго.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Aine^ » 19 Апр 2006, 21:19

Mad_Mike - ти да не висиш нон стоп във форума да наблюдаваш всяко едно мнение понеже си нямаш друга работа? И понякога истината трябва да се каже такава каквато е, че хора като теб трудно биха се усетили с намеци.
Аватар
Aine^
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mad_Mike » 20 Апр 2006, 12:26

Aine^ написа:Mad_Mike - ти да не висиш нон стоп във форума да наблюдаваш всяко едно мнение понеже си нямаш друга работа? И понякога истината трябва да се каже такава каквато е, че хора като теб трудно биха се усетили с намеци.

Ако не разбере от 1-2 намека тогава го кажи направо а не веднага.
И не седя постоянно в форума влизам през час-два.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Persa » 20 Апр 2006, 15:22

От постовете на Мike разбрах, че е човек с добро сърце и много малко его, много по-малко от повечето от нас!
Поздравявам те, Mike! Вече споделих, че се надявам това твое състояние да е резултат от временно неразположение... сега съм сигурна...
По-скоро прогони черните си мисли... не служат за нищо...
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mad_Mike » 20 Апр 2006, 17:24

Persa написа:От постовете на Мike разбрах, че е човек с добро сърце и много малко его, много по-малко от повечето от нас!
Поздравявам те, Mike! Вече споделих, че се надявам това твое състояние да е резултат от временно неразположение... сега съм сигурна...
По-скоро прогони черните си мисли... не служат за нищо...

Благодаря за написаното, но не мисля че съм с добро сърце angel12.gif
За черните мисли може да са заради това че скоро ше почвам да правя ритуали от Necronomicon-а.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mad_Mike » 20 Апр 2006, 19:41

Е хора тва беше. Изглежда че утре ше си замина. Беше ми много приятно в този форум и благодаря на всички които писаха по темите ми. Ако утрешния ден го преживея пак ще се засечем в форума. Но засега сбогом.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Марио » 20 Апр 2006, 19:43

Приятно умиране :)
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Mad_Mike » 20 Апр 2006, 20:19

Не се шегувам полицаите ше идват в училище да ме бият.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот WandaBlenda » 20 Апр 2006, 21:22

Имам едни много сладки приятели които живеят заедно в една квартира.Единия вечно се самоубиваше заради поредната девойка а другия е груб материалист.Слу4ая е следния:Джордан се връщаше периодично в квартирата отчаян от живота и от поредната девойка и заявяваше на Геза за пореден път че ше се самоубива.На Геза му писна и един път, напит като тиква,хваша главата на Джорди и запо4ва да я разбива в стената крешейки : Нали искаш да се самоубиваш копеленце?Ей сега ше ти помогна!
И му разби тиквата до степен болница.Резултата беше че Джорди го лекуваха в болницата 3 дни и от тогава спря да се самоубива заради девойки. Гиз и всички ние около тях полу4ихме спокойствие.
Мисля че имаш нужда от някой френд да ти счупи кофата от бой и да спреш да ни занимаваш с глупости.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Cath » 20 Апр 2006, 22:53

лично аз, ако тръгна да се самоубивам някога, което е крайно малка вероятност, едва ли ще тръгна да го обявявам публично. ако го обявявам публично, действително няма да целя смъртта, а това да привлека внимание. цели пет страници във форум за магия и то за подобно нещо. можем да спрем вече наистина. а майк, ти ако се самоубиеш - късмет с бъдещото ти прераждане!
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот AryanSun » 21 Апр 2006, 10:16

WandaBlenda написа:Имам едни много сладки приятели които живеят заедно в една квартира.Единия вечно се самоубиваше заради поредната девойка а другия е груб материалист.Слу4ая е следния:Джордан се връщаше периодично в квартирата отчаян от живота и от поредната девойка и заявяваше на Геза за пореден път че ше се самоубива.На Геза му писна и един път, напит като тиква,хваша главата на Джорди и запо4ва да я разбива в стената крешейки : Нали искаш да се самоубиваш копеленце?Ей сега ше ти помогна!
И му разби тиквата до степен болница.Резултата беше че Джорди го лекуваха в болницата 3 дни и от тогава спря да се самоубива заради девойки. Гиз и всички ние около тях полу4ихме спокойствие.
Мисля че имаш нужда от някой френд да ти счупи кофата от бой и да спреш да ни занимаваш с глупости.

Да призоват Свещеното Име АДОНАЙ ДАРВЕН?
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот hekata_ehnaton » 21 Апр 2006, 15:27

Хора, твърде много се говори вече за това - натоварваме се с негативна енергия и започваме да се заяждаме едни с други - КАЗАХ СИ - СТИГА! Няма повече да отваряме тая тема, защото накрая ще се избием :)
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот WandaBlenda » 21 Апр 2006, 18:43

Хора, твърде много се говори вече за това - натоварваме се с негативна енергия и започваме да се заяждаме едни с други - КАЗАХ СИ - СТИГА! Няма повече да отваряме тая тема, защото накрая ще се избием

Недей така.Трябва да сме отзивчиви и да си помагаме:roll: Аз предлагам всеки да му спретне по едно ритуалче за смърт на детето.Кой каквото може.Дайте да му помогнем и да го свитнем.Или поне някой крак или ръка да му счупим. :mrgreen: :mrgreen: .Кой за квато телесна повреда се сеща да му я нанесе за да не се мъчи повече хайванчето.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mad_Mike » 21 Апр 2006, 19:01

Представете си с кво изумение чета ся постовете.
WandaBlenda-ти четеш ли сички постове преди да отговаряш???
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mell » 21 Апр 2006, 19:14

Яяяяя наш'то момче още е живо icon_toothy
Mell

Мнениеот Гост » 21 Апр 2006, 19:38

Засега да. Но се оказа че днеска човека бил на патрул егати късмета остава за сряда.
Гост

ПредишнаСледваща

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор