Моля ви за отговор!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот anonimna » 20 Яну 2005, 21:54

от доста време насам по точно 1 година и половина се виждам с една жена, която ми беше казала че имам магия и така аз се виждам през това време с нея и тя ми маха магията казва че ми "бае". но през това време ми е поискала много пари-да кажем 2000 лв. ест не наведнъж аз работих лятото и от училище но събирах и и ги давах,а сега ми казва че трбва още X пари ,за да не се върне магията обратно..тя е много искрена но не знам дали вече да и вярвам защото не мога цял живот да и давам пари! и при това толкова мнoгo аз съм все още дете! беше ме страх, защото каза че на мен и майка ми ние направена магия, но вече не мога повече не издържам да търся постоянно пари! опитах се да не се виждам с нея, но тя ми се бажда постоянно и даже 1й като отказах да и дам парите и като се видяхме имаше нещо на лицето и -каза че е станало, защото не сме се видяли от магията било.. :-( не знам какво да правя моля за помощ и то компетентна надявам се!
anonimna

Мнениеот SomoN » 21 Яну 2005, 00:10

Може би тази жена дължи на някой голяма сума пари ,и този някой вече започва да я малтретира ,защото тя още му дължи една част от парите.И в момента се чуди как да събере парите ,и този начин и се е видял най-удачен ;) Като иска от другите!
Преди тя да ти е казала нещо за магия чуствала ли си се странно???
Някакви болки?Нещо което да те тормози?
Ако не - значи е шарлатанка!!!
ARAF.
Аватар
SomoN
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот fly^spirit » 21 Яну 2005, 09:11

Съгласна съм с останалите двама.Тази жена освен ,че ти прибира парите изсмуква и енергията ти.Тя се зарежда от теб.И да,това което Mortimus каза за самовнушението е 100%истина и вероятната причина.Тази жена наистина е успяла да те обсеби.Сложи край на това,защото вероятноста сама да се нараниш е голяма.Забрави я и я изхвърли от живота си.Тя те манипулира.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот anonimna » 21 Яну 2005, 12:09

благодаря ви много за съветите искам само да допълня че вторият път когато се видяхме ме накара да купя яйца а пък аз знам че с тях наистина може да се види дали си омагьосана! и като стчупи яйцето в него имаше нещо черно! наистина бях свидетелка и затова много се уплаших и ми казва направи еди какво си даде ми някакви много странни неща т.е аз знам че са за магия и ми каза да си ги зашия във възглавницата и т.н. не ми се струва да е шарлатанка честно казано, но наистина вече не мога да продължавам така!
anonimna

Мнениеот arcopal » 21 Яну 2005, 13:13

Учили са ме че в Магията няма случайност, само логика, суха, безстрастна и неумолима! Мисли логично!

Мнението ми: ТАЗИ жена Е шаралтанка!
Мотивация:
1.за ясновидство не се ползват яйца! Ползват се СЕТИВА!!!! Трето око, шесто чуство, както щеш го наречи - от поне 20 Практикуващи които познавам ТОВА се ползва и ДРУГО НЯМА!!! И не може да има! Нали за това ми се вика ЯсноВидство - ясно виждане!!! иначе щеше да е яйцевидство! а за "черното" във яйцето... бих искал да го вида това ОТБЛИЗО >:-> интересно ми е така... като на химик-органик... така де - сещам се за доста начини по които мога да почерня едно яйчице...

2.Ако на теб и правена магията, защо на НЕЯ и става зле! Да не би да иска ти да понесеш НЕЙНОТО ПРОКЛЯТИЕ?

3.След като магията трябва да се РАЗВАЛИ, тоест да се разруши, изчисти, МАХНЕ - защо ти дава допълнително да си СЛАГАШ не знам какви си гадости във възглавницата!?

4.щом И на майка ти е направена, защо не "бае" И на майка ти СЪЩО, а само на теб?

и още повече:
5.каква магьосница е, щом не може вече над година да развали една мизерна магия?!!!
6.как пък така се надява да я развали без дори да е огледала дома или мястото където е направена магията!
7.въобще дала ли е някаква причина КОЙ, КАК, ЗАЩО е направил тази магия!? Това е задължително!
8.това че ИЗГЛЕЖДА искрена, не значи че е такава! Пък и по каквосъдиш - по силните и емоции!? Ми че то всеки добър актьор може да създаде впечатление за такива!
9.това че ИЗГЛЕЖДА професиноалистка, не значи че е такава! Ти Не можещ да го твърдиш със увереност, освен ако самата не СИ!

и към самата теб:
10.проверила ли си с ДРУГИ ясновидци дали НАИСТИНА ти е направена магия?(въпросът е риторичен май)

СЪВЕТИ за действие:
1.раскажи на родителите си... поне част от нещата, но те ТРАБВА да ЗНАЯТ за Тази!
2.ЗАрежи я! Заеби я! НАтири я! Прати я на супер си!
3.ако 2 не подейства, колегите по-горе писаха вярно - полицията ще подейства!
4.изхвърли всичко което ти е давала! или го изгори! както искаш но се отърви от Нейните неща!

P.S.освен това мисля, че накои от нас тук ще Поработят малко по проблема ти... за един средностатистически ясновидец е все тая дали ще си анонимен или не, работата си все я вършат качествено!
Аватар
arcopal
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 21 Яну 2005, 13:19

anonimna написа:благодаря ви много за съветите искам само да допълня че вторият път когато се видяхме ме накара да купя яйца а пък аз знам че с тях наистина...

Нека преди всичко да УТОЧНЯ някои неща, относно ЯЙЦЕТО!

Значи магия, която е била направена преди това, едно яйце НЕ БИ МОГЛО да ви покаже!!! Номера с яйцата е отдавна вече известен и не би трябвало ПОВЕЧЕ хората да се връзват на него!!!
За какво става дума: когато едно яйце се счупи по подходящия начин, то може при определени обстоятелства да "излекува" във вас напрежението или моментното ви неразположение. ВЯКАКАВИ "черни неща", ЖИВАК, липса на белтък и други подобни, са чисто ШАРЛАТАНСКИ НОМЕРА на тези, които ви прилагат номера!!! Обикновено Ви карат да си затворите очите и в "подходящия" момент Ви ПОДМЕНЯТ яйцето и след това, когато го счупят пред вас, вие се чудите и маете на това, което виждате.

Този форум и този сайт, са създадени именно за това - да осуетяват такива гаври с хората, които не са достатъчно информирани относно магията като цяло.
Затова се надявам, това което се пише тук, да достига до все повече хора и само по този начин ще изчисти името МАГ и МАГЬОСНИК от представите на хората за това, че е бил шарлатанин и мошенник...

Няма да е зле, ако ни КАЖЕШ ИМЕТО И АДРЕСА на тази жена! Все пак не би искала, надявам се, и други момичета да попаднат в същата ситуация, като твоята, пък после ще видим...

Druido
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот anonimna » 21 Яну 2005, 19:18

ами мога да кажа само първото и име тя се казва Стефани и доколкото знам живее със семейството си във Аксаково. Имам и gsm и дом тел., но друго не зная... А мда и тя е циганка. Не знам дали това променя нещата, защото за мен лично няма значение какви са хората по народност.. хм най интересното е, че аз по принцип преди да я срещна си бях втълпила, че ми има нещо... Ами ето е-мейла ми: igi_aivy@abv.bg можете да ми пишете, защото така или иначе не мога да разкажа всичко, защото тук няма достатъчно място.
anonimna

Мнениеот SomoN » 22 Яну 2005, 01:03

Мортимус ,не виждам смисъл да се пуска цяла тема за някаква "измислица" помисли малко логично
Защо иначе ще се обърне към нас????
можеше в някой друг форум (има милиони).
Тя споделя собствен проблем ,и търси помощ от нас!
Аз ще и помогна ,както аз си знам ;)
@Анонимна - И преди съм бил свидетел на подобни случки!
И вече ми е омръзнало на някакви си цигани
да взимат парите на другите ,защото ги мързи да си мръднат малкия пръст и да си потърсят работа (да хванат вестник Марица там си има цял лист ,че и повече) !!!
ARAF.
Аватар
SomoN
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот anonimna » 22 Яну 2005, 18:52

мерси за доверието ти Мотримус! не те познавам но само като си помисля че някой, който има нужда от вас и няма да му повярватте наистина не знам тогава защо сте го направили тоя форум! наистина сега виждам колко съм била лекомислена но съм направикла всичко това, защото тя ми говореше някакви ужасни неща, които могат да се случат на семейството ми! ако вие бяхте на мое място... не знам, явно много съм доверчива...
anonimna

Мнениеот SomoN » 22 Яну 2005, 21:47

@Анонимна ,ако видиш това изчадие да ходи - значи не съм се постарал!!!
Ако изобщо не я видиш - Значи един мой "приятел" и е видял сметката ;)
П.П-ако я видиш да ходи ми кажи!!!Ще се постарая да се гърчи от болка!!! icon_badgrin
ARAF.
Аватар
SomoN
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Марио » 23 Яну 2005, 20:26

qwno mnogo sym dower4iwa ..

До колкото прочетох ситуацията,май наистина си доверчива.Разбери някои хора градът живота си върху лъжата и са станали доста умели в използването й.Има хора,които се занимават само с лъжене и маниполиране,работата е да разбираш кога някои те лъже и се опитва да те маниполира.
Всъщност ти на колко години си?
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 24 Яну 2005, 00:07

Абсолютно съм съгласна с написаното по-горе от другите. Скъпа анонимна, нямам нищо против циганите, и те са хора...нооо тук става въпрос за лъжкиня. А и да напомня, че всяко яйце има нещо мъничко и черно вътре...това е от зародиша.
Не бъди наивна!
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот anonimna » 24 Яну 2005, 10:14

аз не искам на никого да причинявам зло!! ами на 18 години съм но просто разберете такаюа съм старая се да не се доюеряюам много но поскоро се доюеряюам на хора които искат да ми помогнат !благодаря за прояюеното разбиране чувствам се по -добре. ами аз исках да не я виждам повече и и се обаждах много пъти, но нали ви казах защоне съм спряла, тя ме заплашваше с разни гадни работи, които щели да се случат на семейството ми! това е сега след като ме успокоихте, че няма такова нещо, мога спокойно да продължа живота си;)
anonimna

Мнениеот weballergy » 06 Сеп 2006, 21:23

Интересно ми е какво се случи с не, ходи ли още? :roll: :P
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел

Мнениеот hekata_ehnaton » 07 Сеп 2006, 00:38

Добре - никъде не разгледахте и опцията жената да си върши работата, но да иска да получи възнаграждение в замяна...
Но тази история с нараняването и от "магията", защото не й е платено...
До колкото знам, магията не може своеволно да наранява хората, освен, ако не е замесено и някакво същество - дракон, демон и т.н. ...
Просто жената е съзряла килепира...
Но все пак - трябва да се разгледат всички възможни възможности :)
Пожелавам ти успех, и нека Богинята те пази!
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот debika » 08 Сеп 2006, 17:44

Май имаше репортаж по "Господари на ефира" за такава жена.Бяха я заснели със скрита камера как подменя яйцето и я разобличиха , може да е същата , защото все си мисля че жената от репортажа също живееше в Аксакоово.
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот verona » 10 Сеп 2006, 12:55

Тази същата жена върлуваше и в нашия град , само че под името Алла , обра доста хора и пак в порядъка на 2-3000 лева , така че спасявай се навреме иначе ще те изнудва докато може.Да не ти казвам , че я издирва полицията , но тя сменя градовете и самоличността си постоянно.
Аватар
verona
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор