anonimna написа:благодаря ви много за съветите искам само да допълня че вторият път когато се видяхме ме накара да купя яйца а пък аз знам че с тях наистина...
Нека преди всичко да УТОЧНЯ някои неща, относно ЯЙЦЕТО!
Значи магия, която е била направена преди това, едно яйце НЕ БИ МОГЛО да ви покаже!!! Номера с яйцата е отдавна вече известен и не би трябвало ПОВЕЧЕ хората да се връзват на него!!!
За какво става дума: когато едно яйце се счупи по подходящия начин, то може при определени обстоятелства да "излекува" във вас напрежението или моментното ви неразположение. ВЯКАКАВИ "черни неща", ЖИВАК, липса на белтък и други подобни, са чисто ШАРЛАТАНСКИ НОМЕРА на тези, които ви прилагат номера!!! Обикновено Ви карат да си затворите очите и в "подходящия" момент Ви ПОДМЕНЯТ яйцето и след това, когато го счупят пред вас, вие се чудите и маете на това, което виждате.
Този форум и този сайт, са създадени именно за това - да осуетяват такива гаври с хората, които не са достатъчно информирани относно магията като цяло.
Затова се надявам, това което се пише тук, да достига до все повече хора и само по този начин ще изчисти името МАГ и МАГЬОСНИК от представите на хората за това, че е бил шарлатанин и мошенник...
Няма да е зле, ако ни КАЖЕШ ИМЕТО И АДРЕСА на тази жена! Все пак не би искала, надявам се, и други момичета да попаднат в същата ситуация, като твоята, пък после ще видим...