Никога не съм.. искала да правя магии...
НО... нямам избор май..
Не тая омраза , , няма злоба... няма яд..
Има само безкрайна болка , заради любимите си същества...
Сестра ми е ужасно зле... майка ми също...
Исторята е сладната...
Леля ми и баба ми преди много години разведоха нашите... Цял живот манипулират баща ми . Настройват го срешу нас...Завиждат и злобеят... а пред нас са милички и добрички...както и да е.
Майка ми е нещастна , заболя от рак , с високо кръвно и болно сърце е.
Сестра ми (26) е с витилиго , с разкъсани нерви...Има травми за изостаяване... пие прекалено много...вчера ми сподели , че се плаши... миела е прозореца у тях и й се е приискало да скочи...
Има нужда от баща ми има нужда от ласките и закрилата му.. а той я нарече крадла заради един удължител...
Никога не го е имало до нас ... а когато беше имаше всяка вечер пиянски изпълнения , понякога шамари и понеже е военен и с пистолети сме си имали работа

Сега отново почна с номерата си и аз незная какво да правя... научих се да нямам нужда от бащина топлота , да нямам нужда от закрилата му , да бъда... силна , смела...да съм гръб на майка си и сестра си...но сега..незная какво да правя... за всичко са виновни леля и баба и любовницата на баща ми ...
БОли ме хора... боли ме да ги гледам така... като трупове.. като парцали... и за татко ми е много криво.. той беше полуковник... военен... контраразузнавач... от както го пенсионираха от МВр... умря...
Там беше целият му живот , сега е никой... там беше шефа.. полоковника... някой... там беше всичко което имаше... сега го крепи само надеждата , че могат да го върнат... пише военни книги , изключително ердоиран и интелигентен мъж.. но с мислене на малко дете... манипулирауем и безпомощен... леля ми и него ще измами... зная го.. и той ще умре... зле е със здравето... със всичко...
Найстна.. от разговори с него - позла никаква...
Кажете ми... посаветвайте ме.. не мразя , не съм ядна или бясна... просто ме боли...аз имам свой живот , свой проблеми.... искам сестра ми да тръгне по пътя си майка ми от 19 години не е правила секс... и това разбира се й се отразява на всичко...незная... искам да следвам своя живот и своят път... но как ? Как като на 18 годишните ми плещи лежи толкова много...моляви... моля .. помогнете ми .. моля