МОля.... МОля ви

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот ilusia » 25 Май 2006, 17:26

Имам нужда от съвет и помощ.
Никога не съм.. искала да правя магии...
НО... нямам избор май..
Не тая омраза , , няма злоба... няма яд..
Има само безкрайна болка , заради любимите си същества...
Сестра ми е ужасно зле... майка ми също...
Исторята е сладната...
Леля ми и баба ми преди много години разведоха нашите... Цял живот манипулират баща ми . Настройват го срешу нас...Завиждат и злобеят... а пред нас са милички и добрички...както и да е.
Майка ми е нещастна , заболя от рак , с високо кръвно и болно сърце е.
Сестра ми (26) е с витилиго , с разкъсани нерви...Има травми за изостаяване... пие прекалено много...вчера ми сподели , че се плаши... миела е прозореца у тях и й се е приискало да скочи...
Има нужда от баща ми има нужда от ласките и закрилата му.. а той я нарече крадла заради един удължител...
Никога не го е имало до нас ... а когато беше имаше всяка вечер пиянски изпълнения , понякога шамари и понеже е военен и с пистолети сме си имали работа :)))
Сега отново почна с номерата си и аз незная какво да правя... научих се да нямам нужда от бащина топлота , да нямам нужда от закрилата му , да бъда... силна , смела...да съм гръб на майка си и сестра си...но сега..незная какво да правя... за всичко са виновни леля и баба и любовницата на баща ми ...
БОли ме хора... боли ме да ги гледам така... като трупове.. като парцали... и за татко ми е много криво.. той беше полуковник... военен... контраразузнавач... от както го пенсионираха от МВр... умря...
Там беше целият му живот , сега е никой... там беше шефа.. полоковника... някой... там беше всичко което имаше... сега го крепи само надеждата , че могат да го върнат... пише военни книги , изключително ердоиран и интелигентен мъж.. но с мислене на малко дете... манипулирауем и безпомощен... леля ми и него ще измами... зная го.. и той ще умре... зле е със здравето... със всичко...
Найстна.. от разговори с него - позла никаква...
Кажете ми... посаветвайте ме.. не мразя , не съм ядна или бясна... просто ме боли...аз имам свой живот , свой проблеми.... искам сестра ми да тръгне по пътя си майка ми от 19 години не е правила секс... и това разбира се й се отразява на всичко...незная... искам да следвам своя живот и своят път... но как ? Как като на 18 годишните ми плещи лежи толкова много...моляви... моля .. помогнете ми .. моля
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот wal4iza » 25 Май 2006, 17:40

мила само за витилигото от мед гледна то4ка 6те ти кажа намери змииско мляко,после 6те го нам на латински и сока го сложи варху мястото,няколко дни поред но само ваншно,моля те бади здрава и вярваи.
Аватар
wal4iza
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот magic_artist » 25 Май 2006, 17:46

Здрасти, реших да съм първата, която ще ти отговори, пък макар и да не помогне, поне искам да изкажа подкрепата.

На първо място те съветвам да вземеш решение - объркана си, доколкото разбирам и ще ти трябва нещо повече от магия, за да вдъхнеш живот на любимите същества. Можеш да прогониш злодеите с най-различни binding магии, без да им навредиш - наричат ги "последната защита". Ако ти трябва помощ за да намериш, казвай.

После... ами и аз не зная. Опитай се да помогнеш на сестра си да се справи с проблема си. Вдъхни живот и на майка си. Магията може да помогне, но повечето (даже всичкото) ще трябва ти да направиш. Не ги изоставяй. Не се отказвай. Тук има много хора, които ще пожелаят да ти помогнат, и ще окажат подрепата си, но трябва да се справиш ти. Дръж ни в течение, ще бъдем заедно... просто си погледни подписа, много ми харесва.
Аватар
magic_artist

Мнениеот wal4iza » 25 Май 2006, 17:55

convalaria majalis e na latinski,пс бади здрава
Аватар
wal4iza
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 25 Май 2006, 18:09

Ух милички... много ви благодаря...
Мен ми трябва съвсем мъничко за да съм щастлива.
Имам очичките си за да виждам чудесата на света..
Ръцете си за да милвам милите ми хора...
Крака за да тичам...
Сърце за да го боли...
Не ми трябва много... само усмивките на семейството ми...
Проблемът на кака ми е и друг...
Тя... тя много страда от липсата на баща ми..Страшно много...
Много иска да има детенце.. винаги и е било мечта.
Разболя се , оперираха я , приятелят й ( вече бивш) я изостави в болницата съвсем сама , с опасност за живота и с опаснот да няма дечица...
Когато преди години катастрофира ... баща ми не дойде... чуждите хора бяха там... Всеки път плаче като трябва да се върши нещо което тя не може защото не е мъж... аз прибирам дървата за камината ( не можем да си позволим да се топлим на ток ) аз качвам зимата въглищата с кофи...местя боядисвам... а на нея винаги и е криво , че това трябва да го прави един баща...
Сега скъса с приятелят си с който бяха близо 2 години... при тях нещата не вървяха.. нито секса нито други неща.. но тя в момента страда и идеализира образа му ... в началото се е чувствала спокойна и щастлива...мечтаела е за семейство с него..дори си мислеше , че той е той... защото се бе помолила на Бог след 8 годишна връзка ( не успешна) да я срещне с човека... А приятелят й същото се бил помолил... смяташе , че е съдба...
И сега страда , че поредният мъж в живота й я е изоставил . Че отново е сама... има си приятел но още обича бившия...защото помни само хубавите неща с него...
ИИИ като цяло ми е много криво за нея. Винаги съм я мислила за силна и смела... а се оказа толкова ранима.. Тя е прекрасна на външен вид . С гарвановочерна коса и топли кафяви очи.. далеч не е сестрата която искам... има ме само за кошче.... никога не ми помага и не ме подкрепя... никога не е до мен... но е моето сестриче
Последна промяна ilusia на 25 Май 2006, 19:57, променена общо 1 път
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 25 Май 2006, 19:14

От прочетеното до тук разбирам че не живееш леко и си изстрадала и страдаща млада жена... Първо мила, съжалявам искрено че си от тези чийто живот не е лек, и друго - много са хората като теб търсещи подкрепа и заспващи нощем често с очи пълни със сълзи...
Бих искала да ти дам съвет, който вероятно си чула много пъти. Дръж се и бъди най-силната защото макар и странно да е всичките ти близки ще се нуждаят от подкрепа. Виждам ,че може би ти би могла да бъдеш този акумулатор на духовна сила, ако естествено не рухнеш психически или физически. Не го позволявай! Уменията на човек са безгранични, ако пожелаеш можеш да успееш много, можеш да се усмихваш дори да те боли... Просто трябва да поискаш да устоиш! Магията би могла да ти помага, би могла и да ти навреди... Въпросът е до каква степен ще закоравее мисленето и психиката ти. А времето е пред теб!
Последна промяна EliKarim на 25 Май 2006, 19:17, променена общо 1 път
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот FireSun's Viking » 25 Май 2006, 19:17

wow, учудвам се до къде може да стигне на любовта на някои хора. Просто съм шашнат.
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 25 Май 2006, 19:54

Благодаря на всички за подкрепата ви :)
Имах нужда от това :)
Това е.... как да кажа... дребно камъче в живота ми :)
Случвали са ми се далеч.. по непрятни неща ;)
Аз... съм жива и това е най-важното :)
БЛАГОДАРЯ !
necron
Какво имаш предвид ? :roll:
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 25 Май 2006, 20:13

Еми да кайем че неизпитвам силни чусва към кръвната ми връзка с някои хора. Има няколко хора където ми пука за тях и хора като теб ( почети всички ) не ги разбира, абе мани ме мене. Ако има с нещо да ти помога ми пиши на лс.
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 25 Май 2006, 20:29

:P Странно , че не разбираш любовта :)
Но кой ли я разбира :)
Тя просто струи от сърчицето , без да пита :)))) МОжеш да обичаш всичко и всички :) Аз... не мразя... дори хора който са ми причинили ужасна болка.... :) Това не е в природата ми ;) Не го умея ;) Не се чувствам в мир със себе си така :)
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 25 Май 2006, 20:39

Мисля, че безчуствителноста ще ти пречини по малко болка на теб.
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 25 Май 2006, 20:44

НЕ!
Ще ме лиши от щастие :)
Безстрастието и издигането над егото... да по-малко болка :)
Но без чувственост... я по-добре да се хвърля от някъде :oops:
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот sesil » 26 Май 2006, 08:24

Миличка, ще ти трябва доста сила, вяра и любов, а знам че ги имаш в излишък. :) Ти си едно малко icon_flowerface , което огрява техния живот и знаеш - не е случайно, че си се родила именно в това семейство.

Решиш ли да използваш магия - свиркай - всеки ще помогне с каквото може.

Положението на сестра ти, обаче не е добро - нейния любовен живот няма да върви докато не изчисти за себе си взаимоотношенията с баща си, докато не му прости, не прости и на себе си, дотогава ще продължи да проектира очакванията и желанията си които има към баща си именно в любимия мъж. Трудно е да се приеме, още повече осъзнае точно това. Да имаш неизчистени "взаимоотношения" с родителите си и да срещнеш перфектния мъж, който да те подкрепя и разбира става само по филмите - в обикновения живот не е така, за съжаление.

Всеки един от тях има нужда от помощ, но помощта често е мечешка услуга, защото вършиш работата на другия и той отново прави същата грешка и в даден момент живееш неговия живот, а не своя, а той остава непорастнало дете, което не може само да се оправи. Затова и помощта трябва да е дозирана и пожелана, а ти само да дадеш насока дори и да не е явна.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 26 Май 2006, 08:39

Mличко аз ясно го съзнавам. Сестра ми също до някъде. Тя е готова да го направи , но това няма как да стане докато тате не се осъзнае... а това ... с Тая кобра леля ми и баба ми наблизо е... невъзможно... и с любовница му.. ух кипва ми като си помсля за тях... завистливи и зли същества , озлобени към хорското щастие... тъшчат всичко наред.
Повтарят ми колко съм тъпа и като ме видяха по ТВ... ужас... аз по умна от братчедката... мале ужас.
Сестра ми по слаба и красива от леля ми... не възможно... как ще го понесът.
И аз да имам баща при положени , че брадчедите ми са без благодарение на леля ми... неможе да бъде... как така... аз по някаква случайност по щастлива... ужас ;)
Само дето не зъанават , че моето щастие е друго... и така не вредят на мен а на себе си ;(
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот zaek » 26 Май 2006, 08:46

"Боже колко мъка има по този свят Боже"За пореден път думите на Йовков се потвърждават.Нямам думи какво да кажа след тази история.Господи та ти си само на 18.Не знам как точно да ти помогна не съм светило в магията не знам и разни билки въпреки 4е мога да се поровя и да почета за да те посъветвам.За друго незнам освен да ти кажа че ако имаш нужда да се изплачеш на нечие рамо аз съм насреща приемам ЛС и ще ти отговоря с удоволствие.Много ми е тъжно за теб имаш духовната ми подкрепа знам че това не стига но засега толкова мога да ти дам.Много късме миличка много късмет и бъди все така силна и най вече здрава и опора на семейството си.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот BlooDy_RoSe » 26 Май 2006, 10:23

Виж, не мисля че каквато и да е магия ще помогне в такава тежка ситуация за теб.По-добре отиди в църквата,запали свещичка за майка си и сестра си.И се помоли от сърце за тях.Виж,аз не съм вярваща,но приятелят ми е бил в почти същото положение.Обаче него баща му го е биел и е бил алкохолик.Майка му страдаше от аритмия на сърцето и лекарят каза,че не може да се оправи.Той е вярващ,при това много,и се помоли за нея.След няколко дена тя отиде на преглед и вече нямаше аритмия.Може и да не ми повярваш,но аз мога да се закълна,че е така.Винаги,когато нещо ме боли или съм болна,приятеля ми слага ръка на даденото място,моли се за мен и след около 10 минути болката спира.
Аватар
BlooDy_RoSe
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sesil » 26 Май 2006, 11:04

BlooDy_RoSe написа:Vij ne mislq 4e kakvato i da e magiq 6te pomogne v takava tejka situaciq za teb.Po-dobre otidi v curkvata zapali sve6ti4ka za maika si i sestra si.I se pomoli ot sarce za tqh.Vij az ne sam vqrva6ta no priqtelq mi e bil v po4ti sa6toto polojenie.Oba4e nego ba6ta mu go e biel i e bil alkoholih.Maika mu strada6e ot aritmiq na sarceto i lekarqt kaza 4e ne moje da se opravi.Toi e vqrva6 pri tova mnogo i se pomoli za neq.Sled nqkolko dena tq otide na pregled i ve4e nqma6e aritmiq.Moje i da ne mi povqrva6 oba4e az moga da se zakalna 4e e taka.Vinagi kogato ne6to me boli ili sam bolna priqtelq mi slaga raka na dadenoto mqsto moli se za men i sled okolo 10 min bolkata spira.

Поставяне на ръце върху тялото и молитва - това ако не е магия здраве му кажи. Бтв. какво според теб се включва в събирателното понятие магия?

В нейната ситуация примерната магия която може да помогне е примерно заключване на въпросната леля и любовницата, точно по какъв начин ще го измислим, така че баща й да не бъде под директното им влияние. Това е лесната част, трудната е да им помогне на всички участници да осъзнаят пародията на тяхната лична драма, която разиграват толкова много години.
Защото неосъзнавайки какво и защо правиш или мислиш си обречен да се въртиш в кръг и да повтаряш една и съща грешка докато умреш, след това си поставен в други обстоятелства, които да ти помогнат да доизкласиш, демек явяваш се на поправителен.
А помагайки на някого като му свършваш неговата работа "с най-добри чувства", той не си вади никакви изводи, нищо не разбира, и повтаря отново и отново същото, докато и ти накрая разбереш, защо пътя към ада е постлан с добри намерения. И къде точно е този ад. :wink:
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 26 Май 2006, 13:04

Исках просто , да изкажа искрената си благодарност към всички ви .
Найстина ме трогнахте до дъното на сърцето ми !
Това е една малка част от цялата лудница , която както сесил каза , споделям защото не е чак толкова болезнена...
Другата е доста по....кучешка така да кажа :)
Навремето плачех с дни и изпадах в ужасни състояния.....
След време се хванах в ръце и се осъзнах. Не мога да кажа , че няма моменти в който се усещам слаба и.... изоставена но те са за няколко часа.
После се хващам в ръце и ... гледам да се справя :)
Майка ми понякога ме побърка с властолюбието си и контрола си... ама какво да се прави ;) Живот :)
Сажалявам само за едно.... че когато исках да умра нямаше хора като вас , чиято сила да усетя...
Сега... вече съм силна и оравносвесена... и вашата... подкрепа ме прави щастлива :)
Искрено благодаря :)
Тогава , когато всеки Божи ден исках да умра , когато се оправих и си спомоних болката и отчаянието... се заклех , че ако някой ден си позволя пак да изпадна в подобно състояние ще си хвърля най-здравичкият бой на който съм способна :))))
Та... сега.... не ми остава много освен .. отново наппред и отново нагоре... както е било винаги и както ще бъде :)
А... с такива прекрасни хора... пътят е сладък... разкошен :)
Никога не забравям едно изречение на Сесил по повод моят стих...от тръните който разкъсват нозете ми , да направя венец... и да овенчая болката си с него :)
Искам да кажа на всички ви , че ако някой ден се нуждаете от съвет или просто рамо...на среща съм
БЛАГОДАРЯ
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот magic_artist » 26 Май 2006, 18:09

Само така мацка! Супер си!
Аватар
magic_artist

Мнениеот ilusia » 26 Май 2006, 21:26

Понеже не искам да претрупвам форума ... с мойте проблеми , та исках да използвам и да ви попитам нещичко ;0
Щяла съм да имам братче... но леля и баба ми и тази беля направили... това може би е нещото което не мога да им простя....
Та... може ли да разбера... какво се е случило с нероденото ми брадче :oops:ииии не роденото ми плпеменниче ? за това вече не са виновни те...или не пряко... пак носят малкааа виничка.. ама... не обявинявам никого :)
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор