Сънувах нещо доста странно и ми трябва малко помощ в тълкуването ако може.
Та целия сън е този:
С братовчетка ми сме на дискотека, излизаме от нея и тя решава да си купи нещо, ядосъна на гаджето си да му изхарчи малко парите, него го нямаше. Та хареса си една прозрачна раничка, като плащаше установих че е дефектна и поисках от продавачката да я смени, но тя не се съгласи при което й вдигнах скандал и раничката бе сменена със здрава.
После тръгнах да се прибирам, но в двора на къщата докато си говорехме с майка ми се появиха два гладни тигъра. Ние започнахме да се крием и успяхме да им избягаме, т.е. направих така че да не ни забележат, все едно те не ни виждаха. Скрихме се в спалнята на майка ми, аз вече държах дъщеря си на ръце, но там също имаше един тигър, но бе бял на черни ивици, женски и очевидно бременна. Тигрицата обаче не тръгна да ни хапне, нещо от което се опасявах, а като видя че държа дъщеря си се държа дружелюбно с мен, а аз й помогнах да роди. Дефакто изродих тигърчетата й. Притеснявах се да не закуси с нас след раждането, но и това не се случи, бе благодарна за помощта. Тогава, когато опасността отмина, изпод леглото се показа съпругът ми, а от гардероба излезе баща ми. Бяха се скрили там.
Та значи - всичко без самото раждане ми говори нещо, но не и израждането на тигърчетата.
Някой да има идеи?