Израждане на тигър

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Назад към Recycle Bin

Мнениеот sesil » 03 Юли 2006, 11:00

Сънувах нещо доста странно и ми трябва малко помощ в тълкуването ако може.

Та целия сън е този:
С братовчетка ми сме на дискотека, излизаме от нея и тя решава да си купи нещо, ядосъна на гаджето си да му изхарчи малко парите, него го нямаше. Та хареса си една прозрачна раничка, като плащаше установих че е дефектна и поисках от продавачката да я смени, но тя не се съгласи при което й вдигнах скандал и раничката бе сменена със здрава.

После тръгнах да се прибирам, но в двора на къщата докато си говорехме с майка ми се появиха два гладни тигъра. Ние започнахме да се крием и успяхме да им избягаме, т.е. направих така че да не ни забележат, все едно те не ни виждаха. Скрихме се в спалнята на майка ми, аз вече държах дъщеря си на ръце, но там също имаше един тигър, но бе бял на черни ивици, женски и очевидно бременна. Тигрицата обаче не тръгна да ни хапне, нещо от което се опасявах, а като видя че държа дъщеря си се държа дружелюбно с мен, а аз й помогнах да роди. Дефакто изродих тигърчетата й. Притеснявах се да не закуси с нас след раждането, но и това не се случи, бе благодарна за помощта. Тогава, когато опасността отмина, изпод леглото се показа съпругът ми, а от гардероба излезе баща ми. Бяха се скрили там.

Та значи - всичко без самото раждане ми говори нещо, но не и израждането на тигърчетата.

Някой да има идеи?
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ekaya » 03 Юли 2006, 12:56

Не мога много да помогна освен с евентуалното тълкумане на част от семволите в съня ти..
1. Раждане на животинче е знак за нов приятел или за благоприятни времена.
2. Ако насън бабуваш, пази се от измамници и внимателно обмисляй постъпките си.
3. Тигър ако сънуваш, трябва да бъдеш изключително предпазлив - някой се опитва да ти навреди. Ако те нападне, ще имаш непримирим враг. Ако те разкъса или изяде, ще ти се роди потомство. Ако го убиеш, ще надвиеш зложелател.
4. Малки тигърчета са предупреждение да страниш от някого.
5. Гардероб ако насън гледаш собствения си гардероб, е сигнал да не харчиш или влагаш пари, защото други ще се облагодетелстват. Ако сънуваш затворен или препълнен с дрехи гардероб, значи шансовете ще са на твоя страна при преговори, сделки, консултации и разговори. Ако видиш отворен или празен гардероб, пази се от крадци или от нелоялни сътрудници. Ако насън купуваш или местиш гардероб, ще научиш някаква тайна или кулоарна клюка. Ако сънуваш, че вадиш дрехи от гардероб, ще проявяваш щедрост, ако ги прибираш в него, ще се разочароваш от някого или нещо.
Това е от съновника, който аз ползвам за основната част от символите...
Доно ти помогне в разплитането
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sesil » 03 Юли 2006, 13:26

Мерси много!

Ама много мерси, ако може да попитам тези символи от някой съновник ли ги взе? Че аз имам 2 ама в тях нищо по въпроса, а и малко от съновниците ми е помагало в тълкуването на собствените ми сънища, ама се понаучих да ги тълкувам като ги записвам и после сравнявам с това, което се е случило.

Раждането на тигърчето ме обърка, защото чакаме в скоро време раждането на племенничката ми и се чудих дали това има връзка, но сега разбирам, че са преплетени 2 неща - братовчетка ми и баща ми. И няма връзка с племенницата ми. Това е добре.

А и гардероба просто го бях пропуснала в тълкуванието си, просто си помислих, че е само място за криене, т.е. че баща ми и мъжа ми ще разберат за нещата, когато те вече са оправени, а като прочетох поста ти и ми светна, че става дума просто за него, т.к. в скоро време му се налага с оглед запазването му на длъжност да си купи още акции от предприятието. И щом гардероба бе препълнен с дрехи и насън се чудех как изобщо се е събрал вътре, значи посланието е ясно.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ekaya » 03 Юли 2006, 15:50

Ето линк за съновник, при който тълкуванието е много близко до програмата, която ползвам аз - http://www.mysticbg.com/content/sunovni ... k_main.asp.
Той е само част от моята програма, в която освен "бабин съновник" има дори записвани тълкувания от Славейков баща и син :) ...него обаче не знам как да ти го дам. Добре е, че тълкуваш сравнително сънищата си, но не забравяй в тях важни са предметите, цветовете, хората като функция и т.н., което именно носи символиката, а самото действие и подредбата им често е израз на нашето въображение, представи за нещата, страхове и предразсъдъци :) Ето пример за това:
1. БАЩА си ако сънуваш, значи някой ще се опита да те подчини, да ти наложи волята си. Ако баща ти те милва, усмихва ти се или ти говори, ще имаш успехи във всичко, което започнеш. Баща си умрял ако видиш насън, чака те голям срам, ще се срамуваш за постъпките си. Баща че си, ако сънуваш, по-млад роднина или приятел ще потърси закрила от тебе.
2. СЪПРУГ, СЪПРУГА че имаш, ако сънуваш, предстои промяна в дома ти, в семейството ти ще има нов член. Ти ако си нечий съпруг или нечия съпруга, чакат те проблеми с близките си. Ако насън видиш или говориш със собствения си брачен партньор, предстои ти скандал или пък ще се влошат отношенията ти с него.
И все пок - всичко, както не веднъж много хора в този форум са подчертавали, е строго индивидуално :)
Приятни icon_sleeping
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Kotentseto » 03 Юли 2006, 18:47

Доколкото аз знам котка с котенцата й ако сънуваш, ще се задомиш или ще се сдобиеш с дете.
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 04 Юли 2006, 06:14

Цеци, пак ми светна като четох това.
Аз също съм сънувала тигри и лъвове.... и бягах от тях...
Но убии ме не помня кога е било.
Просто като го четох това и ми светна . Знаеш аз как съм с моята памет... но беше отдавна , това зная....години може би
Не знам какво да ти кажа... всъшност знам но не тука :)
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот sesil » 04 Юли 2006, 07:22

ekaya написа:Ето линк за съновник, при който тълкуванието е много близко до програмата, която ползвам аз - http://www.mysticbg.com/content/sunovni ... k_main.asp.
Той е само част от моята програма, в която освен "бабин съновник" има дори записвани тълкувания от Славейков баща и син :) ...него обаче не знам как да ти го дам. Добре е, че тълкуваш сравнително сънищата си, но не забравяй в тях важни са предметите, цветовете, хората като функция и т.н., което именно носи символиката, а самото действие и подредбата им често е израз на нашето въображение, представи за нещата, страхове и предразсъдъци

Ами всъщност повече се осланям на окултното значение на символите, сигурно защото ми е по-близко и на чувствата и емоциите, които имам докато сънувам, а и после - ами въпреки всичко все не мога да се оттърва, че израждането означава дефакто раждане. Макар че досега винаги когато съм сънувала раждане, то си ставаше наистина. Преди години сънувах приятелката ми как ражда, и понеже бе в началото на 9-тия реших да й се обадя през деня по телефона, а баща й ме светна, че тя родила в 8 ч сутринта, а аз в 7 сънувам въпросния сън. Същото стана и наскоро с една моя друга приятелка, за моето си раждане, то тогава аз сама си определих кога да излезе бебо. :oops: Но точно пък тигърчета, ама вчера моя благоверен ми обърна внимание за значението на белия тигър и както се казва доразтълкувахме нещата. Още повече, че част от нещата вече са се случили /това с братовчетка ми, е не сме ходили на дискотека, просто излязохме сред природата да ми разправи любовните си проблеми/, но смяната на раничката с нова, говори за ново гадже, което е маалко по-различно от предишното /защото в съня нямаха точно същата и се наложи да вземе малко по-различна от избрания от нея модел/ да се надяваме, че новия ще е "по-стока".

Това че аз й помагах за раждането, знам ли може и да помогна, както се казва - имам да си връщам, та ако не бе тя аз най-вероятно щях да родя в предродилна, държеше ми й ръката през цялото време. А сега аз глася дрешки, принадлежности за нейната дъщеричка. :)

Линка към съновника не ми се отваря, мога ли да те помоля да ми го пратиш на пощенската кутия?
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 04 Юли 2006, 07:49

Мила , ами сънят с кумата ти ?
тя ли беше... онази дето я сънува бременна и си говорихме за нея ?
Виж може да има връзка ;)
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Kotentseto » 04 Юли 2006, 08:16

Откакто съм забременяла сънувам само котки - и големи, и диви, и домашни. Някои имат котенца, други чакат. Огледай се за жена около теб, която не подозира или пък подозира, че чака дете. icon_occasion
Деца трябва да има.
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sesil » 04 Юли 2006, 09:07

Kotentseto написа:Откакто съм забременяла сънувам само котки - и големи, и диви, и домашни. Някои имат котенца, други чакат. Огледай се за жена около теб, която не подозира или пък подозира, че чака дете. icon_occasion
Деца трябва да има.

Подозира, определено подозира, та вече е в 7-ми месец. Отделно чакаме и другата кака да се реши най-сетне, а пък тя ми сподели, че в скоро време щяла да мине на редовна смяна, че това е хубаво ако скоро ще имат детенце. Ама нея я сънувах преди време, наскоро бях родила, та сънувах че съм бременна, при родителите на мъжа ми сме и всички много се радват на новината, че тя чака дете. Което си разтълкувах съвсем елементарно - че когато аз нося второто си дете, тя ще обяви дългоочакваната новина. А моето второ дете е планирано за догодина, така че събитието е предстоящо. И все пак си мисля, че става дума за раждането на голямата кака и че ще имам намеса в него. А аз дефакто вече имам намеса като направих защита на дома им, тъй като леля им все си мисли че наследниците са много и е решила поотделно да ги отстранява. Та предишната й бременност завърши трагично след нейната намеса, но установихме какво е направила чак след като беше вече късно.

Та деца има, кръгът от хора покрай мен вече сме се разписали по въпроса по веднъж, сега се "дебнем" кой кога ще повтори, някои вече го направиха, други още чакаме.

ilusia написа:Мила , ами сънят с кумата ти ?
тя ли беше... онази дето я сънува бременна и си говорихме за нея ?

Мда, ама вече имам точното тълкувание - бременност означава придобивка, а разглеждането на апартамента в който щяха да живеят на квартира - придобивка за имот, това че ние сме го гледали с мъжа ми преди това - че имота ще има връзка с него. Та те наскоро ни казаха че оглеждат терени в наше село за закупуване и стоеж на тяхна си къща и понеже родителите на мъжа ми продават един такъв - ходиха да го огледат. Но лично според мен, ама кой ли ме пита - е неподходящ, защото е стръмен, ама кума обича да му е гадно и трудно. Та решението не е взето още, ама и те не бързат кой знае колко. Бъдещето ще покаже.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор