някои знае ли......

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот sexy_pi4 » 21 Юли 2006, 07:15

Shadow Mage icon_thanks .нов съм в занаята и ако може на ЛС да ми пи6е6 как се вика ангела захиел?
Аватар
sexy_pi4
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот zaek » 21 Юли 2006, 10:16

и то е здраво учене.

Абсолютно съгласна.Ако мислиш за неща от сорта на в коя дискотека да отидеш и кое гадже да забиеш няма магия която да ти помогне.
До този момент младежът сигурно за магия е гледал по кината и телевизията и отчасти книгите.

Ах тази телевизия тази телевизя.Секси какво ще кажеш за факта че магията кино се нарича Холовуд и не е никава магия.Слез на земята дете и стига с глупостите.Всъщност защо ли се учудвам като ти гледам годинките нищо чудно да вярваш още в Дядо Коледа и Баба Яга....абе продължавай да издирваш бялата лястовица току виж си я намерил и ако стане кажи на нас горките къде си я хванал,та и ние да я видим :mrgreen: :P
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот zaek » 21 Юли 2006, 10:20

Секси: Имам предложение - защо не призовеш някой от Ангелите или демоните които отговарят за подобно развитие и обучение ;)
Захиел например би могъл да ти свърши прекрасна работа за това, което искаш

Shadow само това остана всеки да почне демони и ангели да вика.Абе тоя сладък новак по скоро ще оплеска нещата отколкото да се оправи.Секси сажелявам пич за тона ама си ми забавен да знаеш.Я по добре потърси помоща на някой просветен и ако той реши и знае такова заклинание да ти го направи той че това с призоваването си е сложничко и доста опасно нещо.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 21 Юли 2006, 20:05

Ами Зайче аз с това имам някакъв опит, това предлагам. Пък на който му трябва да си избира методите. А ти малко ли си оплесквала нещата докато се понаучиш ;)? A ти като по-опитна в нещата защо не му удариш едно рамо за помощ на човека ;)?
Щом толкова искаш бързо учене опитай се да възстановиш някой свой предишен живот и то така, че поне знанията за езика да ти остнат в настояшия. Ако мислиш че това е по-малко болезнен метод давай ;)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот AMON RA » 22 Юли 2006, 08:44

SHADOW, SEXY е новичък тука нима смяташ да му дадеш да призовава ангели и демони ЗАЙЧЕТО е право че може да оплеска нещата. А че всички сме се учили от грешките си в това спор няма.
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Bloody Alibis » 22 Юли 2006, 09:11

Бисмарк е казал "Само глупаците се учат от собствените си грешки" тъй че по добре да се учи от чуждите и той самия да не допуска свои грешки :) или поне да ги сведе до минимум
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AMON RA » 22 Юли 2006, 09:43

Права си, но и той ще допусне грешки рано или късно. Никой не е застрахован от факта че ако някой ти е казал нещо то непременно ще е най-доброто и безопасно. :) :) :)
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Bloody Alibis » 22 Юли 2006, 09:52

за това и казах да ги сведе до минимум защото никой не е застрахован ;)
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот zaek » 23 Юли 2006, 15:01

Shadow не се смятам за веща и да ти кажа понеже се случвало да оплаескам дадени неща и да се чудя после как да ги оправя затова от опит казвам че призоваването не е за начинаещи.Не се засягай от думите ми не съм имала за цел да те обидя ако е станало така съжелявам.Но нали знаеш колко беди може да предизвика едно призоваване па било то и на ангел.Без практика и необходимата доза теория по добре да не се захваща човек.А и смятам че молбата е доста...глупава.Ти да не би да си учил в училище всичко с магия.Аде сега дай да помагаме на всеки който го мързи да учи или работи.И на мен не ми се ходи понякога на работа ама ходя.Не питам има ли магия която да ми изработи работата.Все пак това е сериозен форум и не смятам че трябва магията да се използва за щяло и нещяло.Това е нещо свещено и трябва да се уважава.Вместо да иде на дискотека детето нека седне па да поучи малко а кво ще кажеш Секси?Верно е че трябва да намираме начин да си улесним живота ама за такова нещо чак пък магия.Малко е прекалено.Мое мнение си е това не искам да обидя никого.А и айде да не превръщаме темите в лични спорове ок?
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот weballergy » 23 Юли 2006, 20:14

BeLLe написа:
hekata_ehnaton написа:Пробвай със "Da stanus umnus i prestanus tupos vuprosus zadavus"!

Хахахаха да, това наистина ще да подейства :) хахаха icon_censored icon_censored :mrgreen:

hahahahahahahahahahaha icon_badgrin
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 24 Юли 2006, 03:33

Зайче, никой не казва че трябва да си вещ във всичко. Аз не съм правил толкова мн магии преди да се заема с евокации и инвокации, но това просто ми идва отвътре :). Съгласен съм с мнението ти че подобни сили заслужават съоответното уважение. Ако си обърнала внимание на по горния ми пост аз не съм казал че изобщо няма да има нужда да се учат нещата - просто самото запаметяване и последващо възстановяване на знанията е далеч по лесно и бързо с използването на подобни сили ;). Да не говорим че разбирането на самия учен материал може да нарастне доста. Съгласен съм че магията не бива да се използва за щяло и нещяло, но ако можеш да си улесниш живота, без да вредиш на другите чрез използването на подобни сили не виждам защо да не ги ползваме ;). Теорията си е теория и не може поне без малко първоначална такава, но понякога 2% личен опит могат да ти дадат увереност и опит колкото 95% прочетена теори по съответния въпрос или тип магия :).
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот massai » 04 Авг 2006, 10:23

Много ми е интересно отношението ви към момчето.Първо какво като е на 17 години.Това е една отлична възраст за започване в обучението му и колкото повече се интересува толкова по-добре.Второ-другото, което ми прави впечатление е тона ви към него.От това, което прочетох виждам, че само няколко то вас( двама) могат да се нарекат просветени и разбират какво е магията.А на секси_пич искам да кажа че има начин да получи знания чрез магия, но тер няма да бъдат от сорта на език или математика, а ще са съвсем различни.Тези знания могат да му помогнат в научаването на науките и езиците, но той не е подготвен за тях.За всичко си има време и място.Начините са опасни и магиите от този тип наистина са силни и не са за всеки.
Аватар
massai

Мнениеот kriziq » 04 Авг 2006, 10:41

аз също съм съгласна с теб LEVIATHAN, защо трябва да му се подигравате, момчето просто пита, дали има някаква магия и вии веднага го нападате.... и той е човек, за какво трябва така да се отнасяте с него.... icon_censored
ВяРвАй СаМо И ЕдИнсТвЕнО в СеБе СИ !!!
Аватар
kriziq
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nick » 10 Авг 2006, 12:42

Има, но не точно ритуали.
chaos_angel написа:представете си какво би се случило,ако има такъв ритуал и всеки трагне да го използва.... idea1

Ако си напреднал с Нек можеш да викнеш някои от 50-те , не си спомням точно но има 3-4-ма които могат да ти помогнат.
Но ще трябва и да си платиш, естественно.
всичко си има цена.

@ sexy_pi4 Да викаш древни да ти помагат, за занаят ли го имаш???? :roll:
ако е така значи си паднал в канала пич.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 10 Авг 2006, 13:26

хммм... няколко неща:
@ сексиІпич: това не е "Матрицата", да си дигне телефончето и да ти вкарат програмата "Енглийски като роден език" за части от секундата. Да, има начини, но определено няма да стане с просто заклинание. Бяха ти посочени няколко метода, няколко същества, които може да повикаш на помощ. Всички случаи се основават на канализиране на информацията. Това може да направиш ипо други начини(самохипноза, изпадане в трансово състояние и т.н.), но всеки от тях иска време- не става така да си затвориш очите и след секунда да знаеш английски на перфектно ниво. Относно викането на Древни: Ник правилно си посочва. че "услугите" им си имат цена(в повечето случаи немалка", така че ако все пак решиш да привоваваш когото/каквото и да било, се подготви предварително да се защитаваш.

@Левиатан и массаи: да, момчето е дошло тук да пита, но нека се научи преди да пита да търси информация и другаде, в книгите например... нестава без четене, кой каквото и да казва е така... Не е добре да се напада момчето, но пък някои хора са си такива- по-лесно им е да го нападат отколкото да му отговорят...
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Krin le Fee » 10 Авг 2006, 14:10

sexy_pi4 написа:някой знае ли някво заклинание дето да ти даде ум(в смисал такав например да изрека заклинанието/ритуала и да знам напр. целия английски)?

Здравей,
въпросът ти най напред ме разсмя, но после,четейки постовете ти се поразмислих и то не защото ми се струва че такова заклинание има, каквото ти търсиш , а просто защото ме сепна начина по който подхождаш к-м нещата.
Най напред, не с-м аз тази,която е "най навътре ", във форума има достатъчно инфо, разгледай го моля те най обстойно, преди да почнеш с каквото и да било... Само да четеш книгата на Тот не означава че можеш и трябва да използваш магия. Тя се прилага само при нужда, а всичко друго се набавя по обикновения начин... Освен това, няма нищо , което да се получава даром, запиши си това на голям лист хартия (най добре на няколко) и си го окачи най добре у дома на различни места, за да те подсеща всеки п-т,когато решиш да прилагаш магийки за развлечение или по подобен повод. Това не е играчка, а една от може би най сериозните науки, при чиито прояви последиците могат да бъдат и плачевни... Съветвам те най напред да четеш, и да проучиш внимателно кое какво е в окултизма, и какви последици са в-зможно от прилагането на едно или друго заклинание или инвокации.... Едва когато си сигурен за какво точно става въпрос, едва тогава е една следваща стъпка удачна.а ако разполагаш с толкова много време и паметливост наистина да седнеш и основно да се занимаеш с окултизъм, то значи можеш да метнеш английския на рамото и без заклинания...
А колкото до Хари Потър, книжката си я бива, разтоварва... Говоря сериозно ... И не виждам нищо лошо да я четеш :)
Успех!
Аватар
Krin le Fee
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nick » 11 Авг 2006, 10:16

сексиІпич
това е само за теб, яко е и може да ти помогне много.
Вече те виждам като професор в Кембридж.
но незнам какво цена трябва да платиш, момче. :mrgreen:
The Goetia

Demon Furcas
Той ще ви научи на Философия, Астрология, Реторика, Логика и ...

Demon Cimejes
Той ще ви научи: Езици, Логика, Риторика и .....

и още нещо, не си мисли, че ще минеш без да си платиш.
такъв филм няма
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот weballergy » 28 Авг 2006, 09:28

hekata_ehnaton написа:Пробвай със "Da stanus umnus i prestanus tupos vuprosus zadavus"!

laughing9 laughing9 laughing9
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор