sexy_pi4 написа:някой знае ли някво заклинание дето да ти даде ум(в смисал такав например да изрека заклинанието/ритуала и да знам напр. целия английски)?
Здравей,
въпросът ти най напред ме разсмя, но после,четейки постовете ти се поразмислих и то не защото ми се струва че такова заклинание има, каквото ти търсиш , а просто защото ме сепна начина по който подхождаш к-м нещата.
Най напред, не с-м аз тази,която е "най навътре ", във форума има достатъчно инфо, разгледай го моля те най обстойно, преди да почнеш с каквото и да било... Само да четеш книгата на Тот не означава че можеш и трябва да използваш магия. Тя се прилага само при нужда, а всичко друго се набавя по обикновения начин... Освен това, няма нищо , което да се получава даром, запиши си това на голям лист хартия (най добре на няколко) и си го окачи най добре у дома на различни места, за да те подсеща всеки п-т,когато решиш да прилагаш магийки за развлечение или по подобен повод. Това не е играчка, а една от може би най сериозните науки, при чиито прояви последиците могат да бъдат и плачевни... Съветвам те най напред да четеш, и да проучиш внимателно кое какво е в окултизма, и какви последици са в-зможно от прилагането на едно или друго заклинание или инвокации.... Едва когато си сигурен за какво точно става въпрос, едва тогава е една следваща стъпка удачна.а ако разполагаш с толкова много време и паметливост наистина да седнеш и основно да се занимаеш с окултизъм, то значи можеш да метнеш английския на рамото и без заклинания...
А колкото до Хари Потър, книжката си я бива, разтоварва... Говоря сериозно ... И не виждам нищо лошо да я четеш
Успех!