Здравейте,
Първо да благодаря на всички вас, че благодарение на вас съществува този сайт и форум, който аз намерих и в който виждам има много добри хора.
Да ви разкажа нактко за проблемите ми....
Женен съм от 8 години за жена, която наистина обичам и имаме дъщеря на 7 години. Оженихме се не защото тя е била бременна или нещо друго, просто се обичахме. Заедно сме от 10 години почти и всичко си беше наред допреди един месец, когато жена ми след като я видях, че нещо се държи странно и я попитах какво има... Тя ми каза: "Влюбена съм в друг".
Не съм викал, нито съм я бил... опитах се да говорим... Но тя е маниакално е обсебена от този мъж. Той е нейн колега, 10 години по-възрастен от нея и има доста интересно минало. Бил е женен навремето и докато е имал бебе са се разделили с жена си. После е намерил една друга разведена жена с бебе и с нея живеят от 17 години. Това дете го има за собствен баща. Говорих с жена му и тя ми сподели как той се е изнасял 3 пъти от нея. Последния път е било заради друга колежка, която е работила с същата фирма и е била забременяла от него, после аборти, после са се разделили... Самия той е имал втори баща(майка му е била разведена). Всичко това е потвърдено с доказателства и от други места и е самата истина.
Та една история като за филм. Сега те живеят на квартира някъде. Не си е изнесла багажа, но живее с него от 2-3 седмици. Детето е при бабите и едвам успявам да я удържа жена ми да не го вземе при нея и при този. Самото дете, понеже поразбра за проблема, не иска да ходи да живее с нея и този. Този и казал да го взема, че то е много лесно, те децата бързо свиквали и моята жена е така обсебена, че му вярва сляпо и не може да осъзнае отговорността на ситуациата. На мен ми казва: "теб те обичам, ти си добър съпруг и баща, но съм влюбена в него."
А съм и казал, че й прощавам всичко, само да се върне. Но изглежда този е доста опитен, как да кажа.. "сваляч", че направо си е загубила ума и я виждам, че тя е съвсем друг човек станала. Майка и се поболя.... но това не я спира. Не иска да говори с никой. Не иска да отидем на семеен спихолог или незнам и аз вече къде. Как ли не съм и показвал, че я обичам и искам да се върне... но тя просто е обсебена от този човек.
Та молбата ми е, погонете ми, че вече надежда не ми остана и сърцето ми се къса... Нито ям, нито спя вече... Кажете ми къде и при кого да отида, че вече не се сещам какво друго да направя, че да си върна тази жена и детето да си има майка и татко и да се грижа и да им дам цялата си любов.