Не разсъждавай за представите ми-те са си грешни разбира се-всяка представа е грешка и подлежи на промяна.
Относно онези с които си говорил-не ги познавам и няма да ги защитавам,какво общо имам с тях?Или пък Дънов?
Думите пораждат противоречия-дори някои изрази си противоречат сами на себе си-няма да се спирам на това,мисля че трябва да е ясно на всеки това им войство.За мен в спорът не се ражда истината и дори смятам,че където има спор "истината" я няма.
Преди да съдиш за това,кое е грешно,първо провери дали ти е в изправност кантара.Нищо лично-а ,няма време всичко е тук и сега,просто душите са на групи и си оказват взаимно въздействие.То не разбрах какво искаш да кажеш с това,че не живем в настоящето

?
Може би си искал да кажеш обратното но не знам.
Няма начин (според мен разбира се) да се интересуваш от индиянците и да не си свързан с такива души от които си част.Аз също съм свързан споко.
А за косата ще се позаинтересувам още.
GAMBIT ако искаш да ползваш коса за нещо препоръчвам ти да прекараш ръка през здравата ти коса все е дно се решеш и да отделиш всичко косми,които останат по ръката ти.Тези косми са узрелите ти идеи.Трябва обаче да се качиш на някой планински връх и да ги разпилееш и така ще ускориш въплащението на тези идеи и желания.
Ех май ти се досвидя да изхабиш ценния материал,който си отгледал на главата си,че му търсиш приложение.