Здравейте на всички!
Вчера открих този сайт и форума и съм впечатлена от компетентността на хората тук, а също така и добрия тон. Това за тона го споменавам защото в някои форуми същият е направо отвратителен!
Та аз съм съвсем нова тук и ето ме вече с тема. Наистина имам нужда от съвет и помощ и разчитам на вас.
Ще се постарая да не бъда многословна и ще опиша проблема си с няколко думи за да не ви отегчавам.
Ето я историята (може би не е за този раздел, но нека админа я премести ако прецени):
Преди малко повече от три години си срещнах половинката в този живот. И двамата сме убедени, че не се срещаме за първи път, и двамата сме сигурни в чувствата си. В отношенията ни имаше абсолютно доверие, споделеност, приятелство, любов, уважение и всичко, което може да мечтае човек да има в една връзка. С него никога не сме се карали и отношенията ни бяха повече от прекрасни! Срещнахме се, когато аз вече бях отдавна разведена, а той вървеше по пътя на трудните отношения с бившата си съпруга след току-що минал развод. Аз съм по-възрастна от него, с две големи деца но това не му попречи да ме обича с цялото си сърце и душа. Когато обаче разказал на близките си за мен, те подскочили от ужас. Но и това не ни попречи на прекрасните взаимоотношения. Макар, че живеем в различни градове се виждахме при всяка възможност. Беше като приказка! Но... Нали знаете, винаги има едно НО, което в повечето случаи разваля хубавите неща. Та ето какво се случи с нас: неговото детенце, което живееше при майка си се премести да живее при него. Тъй като той е човек, който работи, извика майка си да се грижи за детето, когато той е на работа. И тъй като той се страхува, че ще нарани детето ако ме запознае с него срещите ни станаха невъзможни. Майка му също е причина да не се виждаме. И така до момемнта, в който той реши, че връзката ни е невъзможна и трябва да я прекратим. Не защото не се обичаме, а разстоянието и неговите близки за него се оказват препятствие, което е непреодолимо. Опитвах какво ли не, говорихме, писах му но нищо не помага. Когато го чух последно (преди около месец) имаше толкова болка в гласа му... Знам, че и той страда но някак си не мога да го убедя, че има решение. Бил благодарен на съдбата, че го е срещнала с мен и никоя дурга жена нямало да е като мен, но и това нашето не било нормална връзка. А аз умирам от болка и безсилие! Лутам се и се измъчвам и не знам какво да направя! Мисля си дори, че някой може да му е направил магия или знам ли какво! Не знам към кого да се обърна и от кого да търся помощ! Често го сънувам, но не мога да разчета знаците, които вероятно съдържат тези сънища. Скоро дори сънувах, че сме двамата някъде (не знам точно къде) и аз купувам чехли за него и за мен, които бяха еднакви - обикновени с тъмно червени кръстосани каишки отгоре. Неговите естествено бяха по-големи от моите.
Кажете какво мога да направя в този случай. Не бих предприела каквото и да е ако той не ме обичаше, но случаят не е такъв. Моля ви помогнете ми!
Благодаря ви предварително.