Талисман на Венера

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот Arhimikus » 14 Юли 2006, 13:19

[align=center]Изображение[/align]

Този талисман ще ви помогне да привлечете човекът, когото искате за потенциален любовник

[glow=red]МНОГО ПОДХОДЯЩА МАГИЯ ЗА ЛИЦА ОТ 15 - 22 ГОДИНИ :))))))))))))))))))))))[/glow]

Време - Работете по нарастваща луна, колкото е възможно по-близо до пълнолунието, в петък, денят на венера. Още по-добре и в един от нейните часове.

Нуждатете се от:
* Клечка благовоние Иланг-иланг
* Една зелена свещ
* Гвоздей
* Меден диск (за предпочитане перфориран
* Прясна вода
* Корда

Ритуал:

1. Отворете кръг

2. Първо запалете благовонието, после свещта, казвайки:

[align=center]"Призовавам те, звезда на вечерта
Изгряваща в красота от морето
Грей с красотата в мен"
[/align]

[color=green]3.С гвоздеят (или там каквото сте си взели) нарисувайте нот едната страна на медния диск знакън на Венера, а от другата му страна напишете първата буква от името си.

4. Задръжте диска между дланите си, като изричате най0привлекателните си качества (например красота, съчувствие, отговорност... ) и след това повторете девет пъти :

[align=center]"Както змията мени кожата си,
така освети красотата, която е вътре в мен"[/align]

5. Покажете талисмана на четерите елемента - прекарайте го през свеща, прекарайте го през благовонието, поръсете го с вода, пухнете го в малко пръс или сол.

6. За да смени "змията" кожата си, оставете свеща да изгори изцяло (Вземете си тънка свещ). След това завържете талисмана с кордата, и е препоръчителни никого да не го вижда.

Предупреждение: "Внимавайте какво си пожелавате, защото може да се сбъдне!!!" Това е лично от мен, защото силата на ритуала е голяма. Ако не сте сигурни, че искате човекът/хората, не правете ритуала, защото после ще ви е трудно да се оттървете ;)
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот EliKarim » 14 Юли 2006, 14:49

Ммм интересен ритуал. Само да те попитам за медения диск...колко голям, какъв точно, перфорацията по средата....въобще повече за него?!
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Arhimikus » 14 Юли 2006, 15:01

Да, извинявам се, че не съм уточнил.
Значи медния диск да е перфориран към края. Нали знаеш тези кръглите медальончета как са перфорирани - по този начин, да може да се носи на врата примерно :)
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот alistar » 16 Юли 2006, 21:50

Мога да предложа как да си направите меден диск...Медта е мек метал-просто ви трябва парченце от по-дебел кабел-има такива с дебелина 5 мм. Поставяте го на наковалня или метална подложка и млатите с чука,до като не постигнете еднаква дебелина...Внимавайте-по-добре е с повече леки удари,от колкото с малко,но силни....Или потърсете от някоя работилница стар меден нит! В железарски работилници,или още по-сигурно в автосервизи,но частни-те знаете са като стари къщи-всичко има...Та такива нитове се изпозваха преди при наковаването на съединители...Предплагам,че какъвто и да е нит ще ви свърши работа-размера едва ли е от значение...После ще си дооформите диска с пилата. Може също така да опитате в магазини за електронни компоненти да попитате за медни радиатори ,които се използват за транзистори и интегрални схеми,но шанса там е по-малък-вече се използват алуминиеви....Успех!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alistar » 16 Юли 2006, 21:59

Забравих да предупредя: След изработка на диска трябва да го очистите с огън!-вържете го с тел през дупката,която ще сте пробили с малка бургия или в краен случай с гвоздея/но стоманен гвоздей/ и го подръжте малко над пламъка на газовата печка. Не се притеснявайте-медта издържа на висока температура-от нея правят накрайниците за горелките за осижен....Ако намерите стоманен гвоздей с подходяща дебелина ,може да му отрежете главичката-трудно е,или да я изпилите и после да го закрепите на мястото на графита в нов перомолив...Така ще имате удобен инструмент...Достатъчно твърд е и гвоздеят,който можете да извадите от "поп-нит " с дебелина 4 мм.
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот bubasdv » 18 Юли 2006, 22:34

Хубаво, ама много сложно това бе...Ужас!
Аватар
bubasdv
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alistar » 18 Юли 2006, 22:42

Сложничко е да! Днес проверих цената на медната ламарина от склад на едро! 1лист 1x2 м. е 375лв.-могат да ми отрежат най-малко 1 кв.м. това е 187.5 лв. И това е за дебелина 1мм.!! Пак препоръчвам варианта с медния нит! Ако толкова е на зор за това-да ми пише на ЛС-мога да му направя диска и да му го изпратя по куриер...Ще стане колкото монета да речем от 20 или 5 ст. Предполагам,че този размер ще Ви устрои...И да уточня: напълно безплатно!:))) Още 1 идея: проверете в работилиници,където изработват авто-гарнитури и попитайте за "латун" Латуна, е тънка медна ламарина! все ще ви дадат едно парченце...Едва ли е нужно да е 1мм.-може да опитате с по-тънко...
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AMON RA » 18 Юли 2006, 22:56

Браво АРХИ, ти направо ме отрепа.
Този талисман е готин ама нали и самият ти си писал че е по-добре да е всичко естествено.
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vatriarh » 29 Авг 2006, 17:50

браво хубав ритуал.по добре да се правят такива отколкото онези с 4ерните свешти и кравта.но и този ритуал няма да може да го направи всеки,заштото не всеки знае как се отваря"кръг".и това е добре заштото ако вси4ки умееха щеше да станат големи бели.
Аватар
Vatriarh

Мнениеот Nena » 31 Авг 2006, 07:20

Аз имам питане. Как ще привлечеш определен човек, като в целия ритуал не се споменава нищо за насочване на енергията КЪМ определен човек? Архи пише "3.С гвоздеят (или там каквото сте си взели) нарисувайте от едната страна на медния диск знакът на Венера, а от другата му страна напишете първата буква от името си." А не трябва ли да е името на човека, който искаме да привлечем?
Какво мислите по въпроса?
Архи, аз ли греша или нещо си пропуснал?
Аватар
Nena
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 31 Авг 2006, 17:18

не точно... с изписване на своето името ти, се посочва КЪМ кога да бъде привлечен когото и да е- това е смисъла доколкото аз разбирам. След като вече си изработила талисмана, е достатъчно да насочиш мислите си за да избереш кой да бъде привлечен
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор