Този талисман ще ви помогне да привлечете човекът, когото искате за потенциален любовник
[glow=red]МНОГО ПОДХОДЯЩА МАГИЯ ЗА ЛИЦА ОТ 15 - 22 ГОДИНИ

Време - Работете по нарастваща луна, колкото е възможно по-близо до пълнолунието, в петък, денят на венера. Още по-добре и в един от нейните часове.
Нуждатете се от:
* Клечка благовоние Иланг-иланг
* Една зелена свещ
* Гвоздей
* Меден диск (за предпочитане перфориран
* Прясна вода
* Корда
Ритуал:
1. Отворете кръг
2. Първо запалете благовонието, после свещта, казвайки:
[align=center]"Призовавам те, звезда на вечерта
Изгряваща в красота от морето
Грей с красотата в мен"[/align]
[color=green]3.С гвоздеят (или там каквото сте си взели) нарисувайте нот едната страна на медния диск знакън на Венера, а от другата му страна напишете първата буква от името си.
4. Задръжте диска между дланите си, като изричате най0привлекателните си качества (например красота, съчувствие, отговорност... ) и след това повторете девет пъти :
[align=center]"Както змията мени кожата си,
така освети красотата, която е вътре в мен"[/align]
5. Покажете талисмана на четерите елемента - прекарайте го през свеща, прекарайте го през благовонието, поръсете го с вода, пухнете го в малко пръс или сол.
6. За да смени "змията" кожата си, оставете свеща да изгори изцяло (Вземете си тънка свещ). След това завържете талисмана с кордата, и е препоръчителни никого да не го вижда.
Предупреждение: "Внимавайте какво си пожелавате, защото може да се сбъдне!!!" Това е лично от мен, защото силата на ритуала е голяма. Ако не сте сигурни, че искате човекът/хората, не правете ритуала, защото после ще ви е трудно да се оттървете ;)