Например, имам една композиция която седи от две седмици на рафта, но когато седна да рисувам, постоянно нещо ми пречи. Или някой ми пише в ICQ, или телефона звъни, или крушката изгаря, стола скърца, болят ме ръцете..и постоянно някакви малки неща които ми пречат безкрайно много.В крайна сметка не свършвам нищо.Волята ми отслабва.Ако не бях направил една грешка, която мога да квалифицирам като най-голямата в моя живот, в момента щях да съм трети курс.А сега даже не съм и студент.Имам чувството че има нещо.Защото аз неискам живота ми да продължава по този начин, но НЯМАМ сили да го променя.Гледам как нещата около мен се развиват и вървят напред, а аз стоя на едно място.И нямам сила да тръгна.Нямам сила за нищо. Надявам се разбирате положението ми, и това как се чувствам, и защо имам нужда от вашата помощ.Разбира се ако смятате, че вкъщи има някакво създание което ми пречи.
Като последен довод за това, мога да кажа единствено, че понякога когато се прибирам, когато вляза в хола усещам леко замайване и някак...същото чувство всеедно ти пада кръвното, ако говоря с някой ми се струва че се гледам и чувам отстрани, другите гласове стават далечни и незначителни.Опитвам се да се държа нормално, и успявам, но усещам че отвътре се разлагам.Руша всичко това, което моите родители са построили в мен, за да го заместя само с една пустота.А аз неискам това да се случва.