Здравей Нена,
Искам да ти кажа, че и аз съм била в същото положение. Бях безработна, бях със срината психика, заради един конкурс, който не бе спечелен от достойния, а от този който има пари. Бях изпаднала в тотална депресия. И при мен от ден на ден ставаше все по зле. Сутринта не исках да отварям очи, защото света ми се виждаше черен. Но след известно време, като видях че няма накъде и че няма кой да ми помогне, извиках на помощ вътрешните си сили. Не знам дали помниш една детска книжка"Барон Мюнхаузен" в която главният герой се изтегляше за косата сам. И аз направих същото ,взех се в ръце и продължих да се боря. Тръгнах по интервюта, които нямаха край, но при всеки неуспех с поредното интервю си давах кураж да продължа да се боря. Мисля си, че ти също трябва да се опреш на вътрешната си сила, и да започнеш да вървиш напред и сама да се измъкнеш към светлината. Не мисля, че трябва да се доверяваш на разни мошеници, които ги има в България. За съжаление, повечето магове и баячки са точно такива. Има и сериозни магове, и хора с окултни дарби, но те обикновено не се показват и не взимат така пари. Но силата е вътре в теб, никой маг на този свят няма да помогне, ако ти сама не поискаш да си помогнеш, вътрешно. Извикай своя вътрешен силен Висш Аз, може да го направиш по много начини. Аз го направих, чрез йога и медитация. И благодарение на вярата си, че има някой който бди над моите крехки стъпки в този живот. Разбира се имах и приятели на които да се опра:)) И интересен факт е, че тъкмо преди да си се отчаял съвсем, се появиха хора, които ми бяха изпратени специално да ме подкрепят и да ми дадат сила да продължа да се боря. А сред тях имаше и окултисти, за което съм безкрайно благодарна. Намерих сродни души и те вляха нови сили в мен да продължа да се боря за мечтите си. Какво по-хубаво от това, че когато е най-тъмно и на човек му се струва, че съществува само мрак, тогава идва промяната и новия живот, и онова което ти е необходимо.
Просто както при мен, така и при теб ми се струва, че изживяваш труден преходен период, в който е необходима смелост да яхнеш вълната на промяната и да тръгнеш напред. За това ти е необходимо да се опреш на вътрешната си сила и повярвай ми, тя ще направи чудеса за теб. Имам един девиз, който често си повтарям когато се обузкуражавам и изпадам в депресия! Той е на Ницше:"Всичко което не те убие те прави по силен". И ще завърша с това, че израстваме духовно и се развиваме като личности само когато пред нас има препятствия, трудности и проблеми. Само те като житейски уроци, ни учат как да бъдем добри в изкуството да живеем:))
Опри се на вътрешната си сила ,мила:)) И вярвай, че има хора които те обичат и са готови да ти помогнат и нечия човешка ръка, да те измъкне от дупката на отчаянието.

[/align]