Хора дайте ми съвет

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот ZefaS » 22 Сеп 2006, 19:01

Значи баща ми е свешеник в манастира "Свети Никола Чудотворец" в село Квадница. И общо взето е много вярваш човек.И е логично аз да се интересувам точно от обратните неша от който той се интересува.Магията винаги много ме е вълнувала,но той ми каз ва да не се интересувам от нея и за това тя ми става още по интересна.И под влиянието на Dead Black метала се интересувам все повече и повече от черните изкуства.
Баща ми сваля много музика пт Интернет.Веднъж беше свали една песен на Бехемотх Decade of Oepion.Веднага ми хареса.А на клипа изведнъж почнаха да се появяват демонични значи.Дори и Алиещер Цровлей се появи (тогава за пръв път чух за него), и баша ми незабавно спря цлипа.Каза ми да не се интересувам от такива неша и запали интереса ми още повече.Мисля че под влияние на музиката която слушам съм започнал да се "сатанизирам"(да отхвърлям християнството" и което е по лошо приятелите ми благодарение на мен също се "сатанизират",но не искам да е така.
И 1 след като за пръв път гледах Decade of Oepion se оказах сам в къщи.Пак изтеглих цлипа и го гледах като правих пауса на всеки демоничен знак и го прерисувах.Общо 24 знака.Бях горд от това което направих.Това се случи преди 3 дни.Същата нощ дявола.Бях на море с семейството и(тва е съня ми) и на плажа до нас дойде крацива жена в черна роба с чисто бяла коса,въпреки че изглеждаше млада.Не изглеждаше да и е гоещо въпреки облеклото и.Тя ме пита може ли да вземе боклука който бях направил(май опаковка от вафла или нещо такова) и ас и го дадох.Помислих че е чистачка.После се обърнах да я питам що не взе и дъгия буклък и видях че е изчезнала!Осъзнах че съм сам на лъжа.Всички хора сякаш се бяха стопили.В съня си се стреснах и ми стана студено.Събудих се.После пак заспах.Не помня тично какво сънувах ,но помня че докато в съня си говорех с някои същата жена облечена в черно мина от другия край на улицата.Пак изпитах същото и се събудих.По принцип не си спомням точно какво съм сънувал но ози сън е в главата ми вече три дни!Зашо проклетата жена взе само моя боклук а н на цялото ми семейство?Защо така се стреснах от нея?И къде се изпари сред огромния плаж?Това е единствения ми сън които ми прави някакво впечатление.Защо я сънувах не 1 а 2 пъти и то в деня когато прейсувах демоничните значи(който си нямам представа какво означават).Има ли някакво значение че тетрадката с знаците е в шкафа точно до леглото ми,до възглавницата ми?
Ако можете да ми погнете ,да ми дадте някакъв съвет кажете.Пропуснах ли да кажа че от почти 4 години н ум вллизал в църква въпреки че всяко лято спя почти 1 месец в манастира на баша ми(не е негова собственост .Посто там работи).Не искам да говоря с баша ми за това.На никого не съм казвал досега.Ако кажа на баща ми че съм прерювал знаците не знам изобщо какви ще са последсрвията.Мисля че много ще го разочаровам.Знаците значат ли нещо сами по себе си?Влияятли ми по някакъв начин като са до възглавницата ми?ХОРА МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ?Визард ти много разбираш.Моляте съветвай ме какво да правя.
Извенете ме ако имам павописни грешки и че съм пицал на латиница а не на кирилица.

EliKarim: Пиши на кирилица!
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот alistar » 22 Сеп 2006, 20:15

Сега: постарай се да пишеш на кирилица,нищо,че е бавно-тук всички го правят. Ще свикнеш! На въпроса: Ти приятелю,не ставаш сатанист,а се бунтуваш срещу баща си,което е нормално за възрастта ти. Относно знаците...Те могат да означават нещо,а могат и да са само кинаджийска измишльотина да поразкрасят клипа,но това,че си ги прерисувал и едва ли не си медитирал върху тях е откровено казано тъпо,след като не знаеш какво означават. Представи си,че баща ти беше аптекар а? Какво тогава? Щеше ли да се набълбукаш с шепа лекарства,които не знаеш за какво са? Относно съня ти...Може да е предупреждение,а може да не е...Може да е просто повлиян от "сатанинските емоции" породени от клипа. Сега ще ти дам съвет,който не си длъжен да последваш рабира се...:) На твоите години майка ми ми казваше"дърто магаре" Сега ти го казвам аз с най-добри чувства. Кажи на баща си! Не вярвам да те нашамари,щото както вече казах си дърто магаре,но ще ти чете морал,който ще трябва да изтърпиш-ще ти е от полза повярвай ми. Ако пък те шамароса:приеми нещата така: интересуваш се казваш от черна магия... е расото на баща ти е черно,така че ,ще си имал доста близък контакт с черните изкуства;) И много те моля-не докосвай неща,които не познаваш,не и без да ги изучиш и то подробно!!! Ако си напъхаш крака в косачка,че откриеш с известно закъснение,че ампутиран крайник не пораства отново,а ти май се пробваш да се мушнеш с "рогите напред" стопляш ли,че след рогите идва ред на главата ти? Не искам да те плаша,чети-образовай се-всичко е безкрайно интересно,но помни само че,"ЕДИНСТВЕНО ПО-ОПАСЕН ОТ НЕУКИЯ Е НЕДОУЧЕНИЯ" И зарежи оправданията-ти ще си плащаш сметката със или без тях...Както казват във филма "Взвод": "Оправданието е като задника: всеки си го има!" Не ти е нужна помощ! Вземи си хубава книга! Хвани си гадже-гледай само да е романтичка:) Ако не си чел "Хрониките на Амбър" от Роджър Зелазни потърси я! Има я във виртуалните библиотеки-сега не мога да дам линк,но с гугъла ще я намериш! Успех!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ZefaS » 23 Сеп 2006, 06:11

Мерси за съветите.Но баща ми знае значчението на знацител.Те са си истинаки.Итой на маята възраст се е интересувал от магия.Казвал ми е,че много си е патил от това.Аз го питах за значенето на първия знак и тогава той го изключи. http://www.youtube.com/watch?v=ZATAMkLJXCQ Това е сайт с клипа.Виж знеш ли значинието на някой синвол.Предварително ти благодаря.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 23 Сеп 2006, 08:14

ZefaS, откога казваш че се занимаваш или поне интересуваш от Черните изкуства?! И не си се сблъсквал с Некрономикон?! Да, знаците, или поне някои, са от там. Да се интересуваш е добре, но не ти препоръчвам още отначало да започваш с тази книга- определено не е за начинаещите.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот alistar » 23 Сеп 2006, 09:11

Видях клипа-обида за слуха;) Сега,моето мнение е,че банда тъпанари са решили да ОРИГИНАЛНИЧАТ и са се докопали от някъде до НЕКРОНОМИКОНА,без изобщо да знаят какво правят... Да печатите са от там,но са подбрани хаотично-само за красота и ефект. Сега да се направя на дядо си и пак а ти дам съвет: Точно с тия знаци-НЕ СИ ИГРАЙ НИКОГА!!! Ако те интересуват-чети много и колкото и да четеш-пак ще е малко ,но поне ще знаеш за какво става дума. Иначе рискуваш така да си го "забодеш",че и със сонда да не могат да ти го извадят...Може да те килнат на физическо ниво-да! за умирачка става дума. Аз бях металист-дори свирех соло китара в метъл група,но по-голяма простотия рядко може да се чуе-благодаря ти за линка-сега остава само да го забравя. Ако дърпаш Господа за висулките-ще си го получиш,а демоните имат още по-чувствителни топки.Спомняй си това,като виц,всеки път,когато ти се до ще да се гъзарееш чрез сатанизма,защото твоето е точно това-радвай се,че си се уплашил-сигурно това ще те предпази от бъдещи грешки. Бъди здрав и УМНАТА!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ZefaS » 23 Сеп 2006, 12:06

Мерси за съветите.Аз не се занимавам, а само се интересувам от тъмни магии.Вълнуваме,не мога да го спра.Чел съм малко такава литература ,но не знам на какво да вярвам.А Некрономикон не съм търсил защото не вярвах да открия.Някъде четох ,че съществуват около 300 копия на книгата-1 в Египет, 1 в Гърция ,1в британски музей, а другите забравих каде бяха.Препоръчйате ми такава литература.На мен знацте ми приличаха само на кръгчета и чертички.Извинявай,че те накарах да гледаш клипа.Не се хваля с Сатанизма.Това е просто чувство.Музиката ме зарежда с гняв ,а гневът ми дава сила.От там е и ника ми ZeFaS http://witchcraft.hit.bg/hendek.htm .Не съм казвал на приятелите ми ,че съм сатанист(не съм сатанист).Те сами си го изтълкуваха така.Може би, защото когато чуя нещо от рода на "Бог да те благослови"ми става смещно и нещо в мен иска да удари благославящия.Но ВИНАГИ съм подтискал това чувство.Никой не знае эа него освен мен.
И още миналата учебна година всичко свършваше.Баща ми ми даде да чета Огнения Ангел(любовна история)Пълна скука.Но по едно време почнаха да призовават демони.Стана ми много интересно.По късно в книгата се появи др Фауст и спътника му Мефистофелес(най-приятния образ в книгата).И тази книга пак разбуди интереса ми кам магията и по специално към демоните(още от мнооого малък са ме валнували чудовищата, а по-касно демоните).Чел съм много Карлос Кастанеда и интереса ми към магията е феноменален.Но за да правя каквото да било трябва накой разбиращ да ме наглежда.Ако някой може да ми посочи такъв човек ще му бъда много признателен.Моля помогнете.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот alistar » 23 Сеп 2006, 20:27

Ако четеш на руски ето ти линк: www.dominus.ws Ще видиш там има раздел езотерика и там е Некрономикона...аз не знам добре английски,за това не мога д ти препоръчам добър линк на английски-виж темите във форума,сигурен съм,че някъе имаше линкове-освен това пишат доста за НЕК-изчети всичко. И не прекалявай с доверието-не бързай с надзорника,да не се окаже,че не е това,което търсиш... Опитвай сам,до като не осъзнаеш,че го можеш...А за страха си забрави или забрави за магията-тя не е за страхливи-ползвай страха само като съветник-не го оставяй да те управлява ОК? Като ти дойде много опитай с принципа на "Шрек":)-" Аз съм страшното в тая гора..." Успех-ще се справиш-вярвай си повече,но не бързай-учи!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 24 Сеп 2006, 01:07

Ами, ето ти едно сайтчем на което Нек е качен на английски- линк

Щом се интересуваш от Черни искуства- има достатъчно информация там като за начало, че и за малко след това- чети и ще разбереш защо те предупреждаваме с алистър относно Нек
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот ZefaS » 24 Сеп 2006, 07:21

Nemezius не знам защо страницата не се отваря.И наистина трябва да си вярвам повече ,въпрек че сам сгафвал вече.Мерс и на двамата ,че си пправте труд м помогнете.Наистина оценявам съветите ви.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 24 Сеп 2006, 12:02

ZefaS написа: ..интереса ми към магията е феноменален.Но за да правя каквото да било трябва накой разбиращ да ме наглежда.Ако някой може да ми посочи такъв човек ще му бъда много признателен.Моля помогнете.

Първо напиши какво точно искаш да правиш илипо-скоро кой тип течение в магията те влече? Това че не харесваш да се говори за Бог не визира сатанизма.
На много участници тук във форума интересът им към магията е феноменален. Това не е изненадващо. Но не очаквай да се появи някой, който да ти каже "Аз ще те наглеждам, айде давай сега да те уча" и идеално...ставаш маг. Няма такова нещо. Вярно, всеки открива своя учител, своя източник, но това не става на готово, не става отведнъж. Чети, учи, търси "своя гуру", но не от форум. На страниците на форума можеш да научиш много неща, можеш да получиш и смислени отговори, можеш да получиш и идотски такива...но да намериш свой учител който да те научи на магьосничество - едва ли!
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот ZefaS » 24 Сеп 2006, 12:39

Напълно съм съгласен с теб.Нищо не идва даром.Интересувам се от демонология и драконова магия.Би ли могла да ми посочиш линк или книга от която да обогатя познанията си по двата вида магия?
П.П. Некрономикон не е за мен ,а за напреднали.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Shadow Mage » 25 Сеп 2006, 00:06

Знаците в клипа са некрономиконски - повечето са от 50-те но има няколко които не съм мн сигурен дали не са от Lovecraft-a ...
Колкото до текста - той определено е заклинание, на всичкото отгоре е променено донякъде... ( КАККОДАММУ е станало КАКО ДАМОНОС).
окалът на групата доколкото си спомням е доста напред с окултизма ... Да не говорим че почти вс песни на групата са със доста силен окултен заряд - най-вече гняв и омраза, но не само ...
Определено не мисля че съвсем произволно са сложили печатите точно в този ред ... Има някой от тези печати, които аз съм ползвал ... специално мернах 44-тия сред тях ... Въобще групата си е на принципа да издава колкото може повече окултно-заклинателски песни и в 90% от случаите използват реални и действащи заклинания, така че не се изненадвайте на ефекта от тях ... да не говорим че и се натрупва и може да доведе до неприятни инциденти дори при хора със силна психика ... Ще поразровя и ще постна по реда на появяването им имената на духовете, които съответстват на съответния печат ...

П.П. Некрономикон не е за мен ,а за напреднали.

Некрономикона е за хора, които могат да работят с тези духове, независимо дали са мн напред с нещата или не са ... ако могат то само ще си дойде на мястото, ако ли не тези духове бързичко ще ги откажат от работата с тях ;)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот treskea » 26 Сеп 2006, 12:04

искам да кажа,че аз открих моя учител точно въвфорума,подържаме връзка редовно и той много ми помага,за което съм му благодарна,а що се отнася до това че християнството не те влече,то не означава,че трябва да си непременно сатанист.Не искам да обиждам християните-това е лично мое мнение-но това е религия,която потиска хората има прекалено много забрани и глупави параноични правила(да погледнем Средновековието)ако на момчето му се занимава с окултизъм да почва да чете и практикува,но нека не забравяме,че магията не е просто за забавление и любопитство,тя също е вид религия.
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ZefaS » 26 Сеп 2006, 17:07

Твоят учител може ли да бъде и мой?Как се нарича религията на магията?
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот lil » 26 Сеп 2006, 18:39

И аз търся учител. И искам да разбера каква магия е подходяща за мен.
Има ли някакви тестове, които да ми помогнат?
Аватар
lil
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот treskea » 27 Сеп 2006, 07:12

е тук не сме разделени на учители и ученици при мен стана случайно запознанството ми с него,бях малко невежа и просто потърсих помощ.Тестове за магове май няма -магията или я чувстваш със сърцето или не,но пак обучението според мен е важно.Разгледайте форума и преценете кое най ви допада,аз лично почитам Великата богиня майка.Ако се насочите към лунната магия и култът към Хеката тук има много хора,които ще ви помогнат icon_flowerface
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alistar » 16 Окт 2006, 13:25

Ами ето това е! Отговора се състои във въпроса ти Поли... "Духовен водач" За да имаш водач-трябва да си си избрала вече пътя,а водача,само да те води по него....
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот lil » 16 Окт 2006, 17:09

Мен ме влече към Chaos, но все още не съм наясно какво се прави там.
Няма ли магия, която да не е обвързана с някакъв бог?
Аватар
lil
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор