Въпрос за привличане на клиенти

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Arian Star » 28 Сеп 2006, 11:13

Здравейте на всички,

Може да ви се стори странно, че ви моля за такова нещо. Но всъщност, ми трябва действащ ритуал за привличане на клиенти като рекламодатели. Чудех се къде да задам този въпрос, но тъй като той е твърде практичен, реших че тук му е мястото.
Мотивите ми да ви питам за такова нещо е, че се сблъсквам с голяма неотзивчивост и дори неслушаемост от страна на фирмите на българския пазар, свързани с рекламирането и рекламната политика. Това всъщност си е дори отделна тема, която може по нататък да пусна като тема, изобщо за липсата на диалог и толерантност и култура на българина. Но тук конкретно, ми трябва да ми помогнете с някой ритуал за привличане на рекламодатели. Да знаете, че в моята работа вече толкова години, се виждам в чудо да намеря отзивчивост от страна на фирмите!

Дано не ви се стори твърде тривиална тази молба!

Предварително ви благодаря. icon_flowerface icon_angel
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nordika » 28 Сеп 2006, 11:54

Има точно за привличане на клиенти, аранжиране на стаята/кабинета/магазина и т.н. според фенг-шуи, ама сега не помня всичко, зад гърба ти стената трябва да е червена или да сложиш рисунка в ярки червени цветове, от входа в ляво снимки или рисунки на водопади /обърни внимание, че повечето китайски ресторанти имат аквариуми/, а най-добре рисунка на рибар с пълни мрежи.А, да , и виж доли кошчето за боклук не ти е срещу вратата, махни го от там и ко скрий някъде.Нахвърляй дребни монети по ъглите на стаята, купи си също така някакъв сувенир във формата на жаба. Това е което се сещам дано да помогне , иначе магии аз не владея особенно.
Аватар
nordika
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот treskea » 28 Сеп 2006, 14:03

много се зарадвах на този въпрос,че и аэ търся някякво заклинание за привличане на клиенти.Това с жабата и монетите ще го направя,но не ми се вижда подходящо в магазин за компютри да слагам картини на рибари и такива неща,тъй че ако някой знае нещо универсално да ти върви бизнеса ще сме благодарни да го постне.
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nordika » 28 Сеп 2006, 14:43

Значи това което знам, за привличане на клиенти и не само, все пак какъв е смисъла да влизат хора и... толкова, нали трябва да си оставят парите при теб е: да няма течове , ако има мивка или тоалетна, ама никакъв теч. Вратата на въпросния 00 да е винаги затворена и също самия капак на 00-та чиния. Винаги когато почистваш магазина да почваш от входната врата на вътре /това май всеки го знае/ и най-вече да не ти личи че си почти отчаяна, някак си това се усеща от клиентите и ти несъзнателно ги отблъскваш, поне се облечи в червено или си вземи хубаво червено цвете и го сложи така че да се вижда, но червения цвят е важен.
Аватар
nordika
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот BeLLe » 01 Окт 2006, 09:17

хахах аз с това червено значи бая успехи трябва да имам , тъй като 2 от стените в стаята ми са в червено , такова кърваво тъмно червено icon_eusa_dance
Аватар
BeLLe
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nordika » 01 Окт 2006, 09:42

Е , имаш ли?
Аватар
nordika
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 01 Окт 2006, 11:15

Определено ЗЕЛЕНИЯТ цвят се използва в Магията за привличане и правене на пари!
Сега може да има и други методи и начини за това, но знайте, че със зелено се привличат пари!

Да, сетих се и още един начин, по скоро е като символ за привличане на прари - добре е да имате Канелена пръчка, да я поставите на място, в което събирате парите си или пък ги съхранявате (сейф, каса).
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот nordika » 01 Окт 2006, 11:21

А как точно се ползва?
Не знам дали фенг-шуи влиза в раздел магия, по скоро не. А за червеното го знам от там.

Wizard: Не е проблем, ако имаш инфо по въпроса свързано с Фен-Шуи, да го напишеш и тук.
Аватар
nordika
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nordika » 02 Окт 2006, 11:58

Ще напиша каквото знам по памет.

В общи линии първо трябва да знаеш къде са пада ъгълът на парите в стаята която обитаваш или като цяло за къщата, може и двете места да се подсилват еднакво. Обикновенно той се намира крайно лявята страна на помещението, най-отдалечения ляв ъгъл. Там трябва да е винаги светло и добре почистено (това важи за който и да е ъгъл според ф.-ш.).иначе се подсилва чрез обикновенните кристали, вятърни чамове или бамбукови флети, всичко от това се продава по сувенирните магазини. По важното е да се знае ,че всичко от тези висящи нещица трябва да бъдат окачени на червена връв с дължина кратна на девет. Това е за подсилване на ъгъла на богатството иначе за привличане на пари, пак в този ъгъл се поставят новички монети или банкноти както ги има (например банкнота от 2лв., 5лв., 10лв. или стотинки 2ст, 5ст.,10, 20, 50, и т.н.), те могат да се сложат в дървена, керамична или желязна кутийка или паничка в зависимост от личния елемент на човека или домът. Най-добре за този ъгъл е водата, фонтанчета, снимки, рисунки, на водопади, морета реки и т.н. изклюваме блатото като добър символ.Навсякъде където съм чела по въпроса препоръчват рисунка на рибар с пълни мрежи, въобще каквато и да е картина на богат улов, В този случай действа нещо като авто магия или силата на самовнушението, защото когато поставяш картините или други подсилващи предмети, трябва да си много спокоен, в добро настроение да си почувствал точно момента в който да ги сложиш, . Имам предвид, че много хора когато прочетат нещо за фенг-шуи хукват да купуват и да кичат тавани и стени , а нетрябва така, Редно е след като разбереш къде е разположението на някой ъгъл да се вгледаш внимателно от какво боледува ,така да се каже. Искам да поясна нещо като цяло за фенг-шуи, трябва да визуализираш когато поставяш нещо, да си представяш нещо реално , имам предвид не да си мислиш как ще спечелиш от тотото, а ...например как портфейла ти е пълен с пари, колко е издут и др. такива.Например , вече знаеш, че най-добрия символ на парите е водата и затова всеки път като погледнеш към картината с водопад или река , ти не виждаш просто вода, а стичащти се пари, изобилие на пари ако си сложил море да речем.Това че ни липсват пари или здраве или добра работа и др. от фенг-шуи гледна точка означава, че имаме в повече или в излишък даден елемент, също така нещата са взаимно свързани, неможе да ни липсват пари, а всичко друго да ни е наред. Затова когато подсилваме някой ъгъл първо започваме от центъра на къщата или стаята, това е ъгълът на здравето на живеещите,и един вид лечението на всички останали ъгли.Там също трябва да е светло, чисто, с две думи приятно за обитаване място и да се грижим за него. То се подсилва със същите неща. Ако е затрупано или наблъскано с мебели, поставяме вятърен чан да разпръсква по-добре енергията, или ако е тъмно слагаме кристал да улавя светлината и т.н. Та да се върна към парите, значи, може също така да се постави аквариум с рибки, като бройката им беше пак 9, но едната задължително да е червена, та защо червено, то тейства като униврсален синхронизатор, вкарва енергия там където трябва. Когато нещо ни липсва най-често това е задържане на енергията в ъглите, неможе да циркулира и става на прах, не сте ли забелязали как има къщи които са все прашни. и.. въобще неможе само за един от ъглите да се грижим. Та за 00, значи, ако има теч, водата отива в канала=паричките ни отиват напразно неможем да ги задържим, изтичат без да се връщат. Тук много се цени жабата като символ ,тя представлява един вид... прераждането, но не точно, по скоро нищо да не се губи.. да се умножи. Китайците вярват, че ако държиш в портфейла си фигурка на жабка (те ги продават едни такива миниятюрни и позлатени , не са скъпи), всичко каквото излезе от портмонето ще ти се върне удвоено. От както го направих и аз почнах да вярвам. Нямах фигурка на жабка затова си намерих картинка, само трябва от време на време да я ъпглейтваш, да я сменяш ,хартията като матириал не е толкова силна , затова ги правят позлатени.Та дано да ме разберете правилно, то и фенг-шуито не е панацея, трябва добре да познаваш елементите ,своите и на къщата. Да знаеш местоположението на ъглите и това, че през годините те се изместват, само центъра си е ... ами в средата, той не се мести ,затова е най-добре да се почне от там.Това е което се сещам в момента.
Аватар
nordika
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nordika » 04 Окт 2006, 11:28

Горе-написаното не е кой знае какво....
Ще допълня, също така, че за рязко увеличаване на доходите е необходимо да се почисти.../колкото и тъпо да звучи/, готварската печка в жилището. Значи: издърпваш я от мястото й , и хубаво я лъскаш от всякъде, не забърсваш само котлоните. , ако ползвате само един от котлоните й, или въобще някой от тях не функционира, задължително имате проблем с парите. Независимо с колко котлона е печката /задължително всичките в изправност/ може да ги удвоиш с огледало поставено отстрани. В никой случай не трябва срещу печката, независимо колко далеч от нея, важното е да не е срещу нея, хладилника ,двете енергии се "бият" и това води до много конфликти и скандали.
Може да звучи противоречиво, водата е един от символите за пари , но има връзка и огънят /печката/, но погледни нещата така: значи, около "огънят" се върти целия живот на къщата,много от доходите са съсредоточени именно там и това кара "огънят" да гори по-често , там буквално пращи от енергия, когато парите намалят замира и живота в къщата, "огнището" се пали все по малко и по вяло, та за това може да продиводействаме като обърнем цикъла. В смисъл да се опитаме да поддържаме "огъня" винаги в изправност, да го палим по-често, да го удвоим за да привлечем пари.
Логиката е противоречива, Ако водата символизира парите, незначи да пускаме крановете да текат, това ще ги отведе до канала, а трябва да подклаждаме огънят който ги привлича.
Дано да съм ясна, ако не ...
Публикувано на: Нед 01 Окт, 2006 14:21 Заглавие:

А как точно се ползва?
Не знам дали фенг-шуи влиза в раздел магия, по скоро не. А за червеното го знам от там.

Wizard: Не е проблем, ако имаш инфо по въпроса свързано с Фен-Шуи, да го напишеш и тук.

Та как така пишеш на "моя територия"..
Моля, напиши защо зелено и действат ли при хазарт, при ф.ш. има за хазарта.
Аватар
nordika
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 04 Окт 2006, 13:06

nordika написа:Та как така пишеш на "моя територия"..
Моля, напиши защо зелено и действат ли при хазарт, при ф.ш. има за хазарта.

Не разбрах много от това, което ме питаш, но Зеленият цвят се свързва освен с лечение, също и с магия за пари!
Обърни внимание с какъв цвят са ам. долар например...
А какво за фен шуи и хазарта, има някакви съвети ли?
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот nordika » 04 Окт 2006, 16:20

Имам предвид за червените букви в моето поленце. Не е по темата.
Някак ми се изплъзна.Както и да е.
Да , иначе има такива съвети, касаят се основно с посоките, но не са общи. За всеки са строго индивидуални и не дават 100% гаранция естествено, но като да си увеличиш късмета - значително. По скоро могат да ти гарантират къде на 100% няма да спечелиш, да не се надяваш изобщо.
Например ако залагаш с познати и имаш време да изчислиш техния шанс на печалба, поне ще знаеш кой е най-големия кърък, ще си малко от малко по-сигурен. То не е трудно да се изчисли, трябва да си много добре ориентиран с посоките.
Смятам, че ако направиш това + да се облечеш в жабешко зелено + можеби канелен парфюм или пръчка в джоба. /канелена пръчка имам предвид/, би трябвало още повече да ти вдигне активите..май.
Да, те и масите в игралните салони са зелени, сигурно не само за хигиена на погледа.
Аватар
nordika
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот airfox » 01 Мар 2011, 23:19

Това,което аз знам от фен-шуй е,че ъгълът на парите е югоизток.Може да е ъгълът в къщата,но може и да е някоя от стените.За по-сигурно, е добре да се провери с компас.Наистина водата е символът на парите според фен-шуй,но цветът не е червен ,а тъмносин или черен,може и зелен.Червеният цвят е цветът на славата и посоката на славата е юг.Още за парите.Добре е да има аквариум с 8 жълти и 1 черна рибка.Символ е и кучето.Може да се сложи снимка на куче.А защо да не поставите в устата му на снимката чек с вашето име и цифра с мноооого нули отзад?За жабата:да,символ е и жабата,но това е една особена жаба.В китайските магазини може да бъде намерена,но тя трябва да е с ТРИ крака и в устата си обикновено държи монета.А сега и на въпроса за привличане на клиенти.В магазина трябва да ухае на ЛАВАНДУЛА.Ако нямате магазин или офис,а имате среши с клиенти,е,тогава си пръснете парфюм с ухание на лавандула.Още нещо,в магазина или офиса трябва да звучи винаги ободряваща музика.
В югоизточния ъгъл на офиса или магазина /или пред стената/ може да се сложи и дръвче,но в никакъв случай бонсай-това е едно осакатено дръвче и няма място в символите на парите.Би било чудесно,ако се постави дръвчето на парите.
Това знам,успех ви желая! icon_eusa_clap icon_flowerface
Аватар
airfox

Мнениеот Wizard » 04 Мар 2011, 11:15

airfox написа:В югоизточния ъгъл на офиса или магазина /или пред стената/ може да се сложи и дръвче,но в никакъв случай бонсай-това е едно осакатено дръвче и няма място в символите на парите.Би било чудесно,ако се постави дръвчето на парите.
Това знам,успех ви желая!

Напълно съм съгласен с това за дръвче бонсай. Това само би провлякло негативни енергии в дома Ви. Това е все едно да поставите живо животно в стъклен съд, да се развива и след време като придобие формата на стъкления съд, да го освободите и да му се любувате (например, колко странно би изглеждало ТО във формата на бутилка).
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор