Помагате ли на хората или не?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот moni » 05 Окт 2006, 16:52

от всичко което прочетох във Вашият форум, стигнах до едно заключение - ритуали и магии много, съвети - още повече, а в крайна сметка нищо което да ДЕЙСТВА наистина ....
Търся любовна магия - която да е ЕФЕКТИВНА!!!
Има ли някой сериозен тука, който гарантира на 100% за такава?
Аватар
moni

Мнениеот ultra » 05 Окт 2006, 17:00

Явно не четеш достатъчно.И сериозните са 99% тук...
Ако почетеш още малко може и да се откажеш от любовната магия,в предвид последствията...но всичко си зависи само от теб...
Аватар
ultra
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот moni » 05 Окт 2006, 17:10

Стига с тия последствия! Никакви КОНКРЕТНИ последствия не казахте - само общи приказки. Е, в случай че не се отказвам и въпреки т.нар.последствия, тогава какво??????????????
..... и попитах дали някой може да гарантира за някоя от своите магии 100%-тово??????????
защото забелязвам че чного ритуали се дават, ама са само преписвани от разни тетрадки и форуми, а пък на практика дори и самите автори не са ги ползвали.........
Аватар
moni

Мнениеот debika » 05 Окт 2006, 17:19

Как да ти гарантираме нещо , когато то зависи изцяло от теб.Като си решила да правиш магия направи и ще се получи ако вложиш всичко от себе си.И не се изказвай така , много знаеш кой какво е пробвал и доколко се е справил.А за последствията също не мога да ти кажа , помисли -какво имаш да губиш?Какви са слабите ти места?И страшното на последствията зависи от подбудите ти.Престани да се пениш , че не е приятно.
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот Shadow Mage » 05 Окт 2006, 18:29

Стига с тия последствия! Никакви КОНКРЕТНИ последствия не казахте - само общи приказки. Е, в случай че не се отказвам и въпреки т.нар.последствия, тогава какво??????????????

..... и попитах дали някой може да гарантира за някоя от своите магии 100%-тово??????????

защото забелязвам че чного ритуали се дават, ама са само преписвани от разни тетрадки и форуми, а пък на практика дори и самите автори не са ги ползвали.........

Имаше един ритуал, който бях дал (с кръв и кафе). Направи го като толкова ти се иска да опиташ - той ще проработи с 99% сигурност. След 2 седмици до месец, максимум 2 месеца ще разбереш какви са последиците от любовните магии на свой собствен гръб и защо толкова много хора, навътре в нещата поне малко повече от обикновенното любопитство казват да се използват други методи специално за тея случаи. После ще се върнеш тук да търсиш методи да развалиш магията, ама нали казват, че собствения опит е най-добрия учител ...
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот kalenik » 06 Окт 2006, 06:06

Явно си мислите, че с любовна магия може да постигнете нещо? Всичко в любов зависи от ДВАМА човека... Не може да се занимавате с глупости, да се опитвате да завладеете един човек. И какво, ако магията не подейства? Ще опитвате пак и пак и пак... Опитайте да спечелите човека с вашите дадености, не с простотии... и успех от мен...
Аватар
kalenik
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот treskea » 06 Окт 2006, 06:33

когато започнах да се занимавам с окултизъм преди шест години реших да направя любовна магия-бях лапе и си мислих,че всичко което хвърчи се яде - това беше първата ми магия,точно тази с кръв и кафе,е мила резултат имаше,тя подейства,но не ми се ще да разправям сега какви бяха последствията след това ,сега вече прибягвам до магия в краен случай,наистина много краен.С любовна магия ще получиш съществото което искаш,но не и самия човек,надявам се ме разбра.Не ми харесва идеята всеки на който му щукне да се прави на маг да влиза тук да иска да му се дават "рецепти" за магии и да се юрва да ги прилага без да е въобще наясно с тази теория.
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nordika » 06 Окт 2006, 07:39

Ако moni е жена , това с кафето ще проработи, но ако е мъж съставките са малко по-различни.
Аватар
nordika
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот moni » 06 Окт 2006, 12:39

Добре де, кажете най-накрая за тези последствия - точно, кратко и без да преувеличавате. Поне за това бъдете конкретни.
Аватар
moni

Мнениеот treskea » 06 Окт 2006, 13:38

ох как да ти го обясня , незнам-представи си ,че всичко около нас е енергия различни типове(видове енергия) положителна и отрицателна, и всичката тьзи енергия е в синхрон с природата и нещата които се случват около нас.И представи си сега ,човек който не е наясно с това, как се опитва да пренасочи тази енергия (магиятя това прави-пренасочва енергиятя),за да предизвика някакво събитие.И като не знае как да работи с тази енергия ,от това което е направил се получава дисбаланс и почват да се случват неща които не трябвя.Аз например тогава това направих-направих механично магията без да съм вникнала в същносста на материята -магиятя не е просто да кажеш думичките и готово,как да се изразя по точно незнам,бе трябва да я разбираш най вече, да ти идва от вътре ,а истинските магове владеят енергиите перфектно,те знаят какво ,кога и как да направят ,за да няма после лоши последици.
Надявам се да си ме разбрала,но незнаех как по точно да го представя.Тук има много по напреднали от мен и те може би ще ти го обяснят още по добре.
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот some_spirit » 06 Окт 2006, 13:42

moni - гледай сега аз ще ти обясня каква е тяхната магия. Представи си че ти почнеш да молиш Бог, независимо дали си вярващ или не няма значение, и му се молиш другия човек да те хареса, ами почти е сигурно че Бог няма да те чуе и нищо няма да стане. Сега те когато правят магия този Бога понякога ги чува и им изпълнява желания, като тяхното молене на Бог включва там едни рутуали по една страница дълги , чел си ги вече, не ме питай защо трябва да има ритуал това питай Бога той така иска от тях те така да му се молят и както казах поняко им изпълнява желанията, пък било то и за любовна магия. Сега за последствията, има си ги, но те идват от това че Бог си свои виждания за всеки един човек поотделно и той ти дава магията, но те натоварва с нещо друго защото той така смята за необходимо.

Не ме питай и защо тях ги чува Бог, а теб не. Ако и ти направиш ритуала може и да те чуе, но не е задължително
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 06 Окт 2006, 14:14

moni написа:..... и попитах дали някой може да гарантира за някоя от своите магии 100%-тово??????????

Ако НЯКОЙ ти каже, че ти Гарантира 100% успеваемост на магически ритуал - значи това е една 100% Лъжа!!!
Няма ритул, който преди да се направи, да се знaе предварително КАКВО ще стане и КАК ще се случи, няма! Затова, когато прочетете някаква обява от рода на 100% гарантирам успех в Любовна магия, да си знаете какво означава това. Ритуали може да се правят, да се опитва, но развръзката идва след време - дали ще е успешна или не, според мен си зависи МНОГО от съдбата или кармата на дадения човек!!!
С магия може да се случват разни неща, но това става само ако има известни ПРЕДПОСТАВКИ! Помислете малко, ако аз например искам да имам любовна връзка с ..., да речем със Салма Хайек :wink: , е какво, някой ще ми повярва ли на това, че аз бих имал връзка с нея, разни други неща и т.н. ... Но определено, ако има предпоставка (дано да ме разбирате в какъв смисъл употребявам тази дума), то тогава на лице ще има "за какво" да се хване магията. Но, ако аз с моята си съдба и тя (Салма) с нейната си съдба си живеем така разделени, в различни държави, тя си снима филми и си прави ревюта, а аз си се занимавам с моите си неща, ако ще и по 500 различни ритуала да правя на ден, кой от кой "по-добър и по-успешен", то вероятността да се постигне моето ЖЕЛАНИЕ ще е равно на 0 - нула!

Така че, moni не търси 100% успеваемост в Любовната магия! Има една "малка" тайна, за това магията да работи, но все пак както казах тя е малка...

treskea написа:Не ми харесва идеята всеки на който му щукне да се прави на маг да влиза тук да иска да му се дават "рецепти" за магии и да се юрва да ги прилага без да е въобще наясно с тази теория.

Ето това, което казва treskea е много вярно!!! Ако нямате предишен опит, т.е. да имате успешно приложени ритуали, да сте запознати с принципите в магията и т.н.
Определено НИТО ЕДИН ваш ритуал, който тръгнете да прилагате (дали от MagicGate, дали от друго място), гарантирано ви е, че нищо няма да постигнете!

Druido
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот some_spirit » 06 Окт 2006, 14:22

Wizard - добре е да се защитават магическите устои пред погледа на висшите светове, но не мислиш ли че малко преиграваш. За теорията на магията аз казах какво е, това е необходимостта да се изпълни ритуала, а после Бог привежда магията в действие.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 06 Окт 2006, 14:25

Как ще аргументираш това си твърдение:
За теорията на магията аз казах какво е, това е необходимостта да се изпълни ритуала, а после Бог привежда магията в действие?
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот nordika » 06 Окт 2006, 14:25

Мони , слушай сега, това за е нергиите и всичко останало което пишат по-горе сигурно е така /аз въобще не съм толкова компетентна/ но явно искаш да разбереш какво точно става с човек когато му направиш такава магия.
1/ Прочети темата във форума "зов за помощ", мисля че той беше.
Прочети писмата на всички онези хора, които искат да им се РАЗВАЛИ такава магия.Там ще видиш точно какви са последствията.
2/Хубаво отново си помисли точно това ли е което искаш за човека който обичаш.
3/ Ако решиш,че искаш да го зомбираш /точно от тази магия се получава/ ОК значи.
Но ако просто искаш да те забележи пък от там вече ,човека ще се влюби в теб... отиди в някой салон за красота /и там правят магии/ и поспортувай малко.
Аватар
nordika
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот some_spirit » 06 Окт 2006, 14:30

Wizard написа:Как ще аргументираш това си твърдение:
За теорията на магията аз казах какво е, това е необходимостта да се изпълни ритуала, а после Бог привежда магията в действие?

нали и ти самият си казвал, че когато мага напредне много няма нужда от ритуалите. И какво излиза, че ритуалите били за настройване на съзнанието за да работи с енергийте. Е с това последното никак не съм съгласен. Защото много добре знаеш какво са енергийте и сега в ритуала пише за някакви си свещи, коси. тамяни и др, напълно непотребни неща. Сега извинявай ама тамяна ако ми настройва съзнанието значи аз съм самият дявол защото знам на какво мирише тамяна, смятам разбра че не ми допада много миризмата му.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот some_spirit » 06 Окт 2006, 14:37

а пък защо Бог прави всъщност магийте е доста сложно неща за да ти го докажа наистина. Само малка насока ще ти дам, някой маг може ли действително да прочете мислите на някой друг човек или да му се рови из паметта, макар че знам има и такива които уж и това можели. Ето това аз наричам боравене с енергийте, ако можеш да влезеш в главата на някого ти можеш да му измениш мисловния модел и да го накараш истински да се влюби в когото ти му наредиш.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 06 Окт 2006, 15:14

Ще ти отговоря направо и на двата ти въпроса към мен:
- това е самата истина, ако нямаш никакъв предишен опит или нямаш никакви заложби за това да правиш магия, то наистина ще ти е необходимо да се настроиш преди това, да настроиш мозъка и енергиите си, ЗА РАБОТА с магическите ритуали.
- съмнявам се че Бог прави наистина магиите... още повече, че магьоосника и този, който казва в своя ритуал Какво да бъде и Как да бъде! Ето затова Църквата е против Магията, защото магията "иземва" функциите на Бог.
Тук малко филисофски се изказах, но идеята ми за това, което исках да кажа, мисля че я схващате.
- относно това за "ровенето" в главите на човеците... а и не само на тях, може и се постига! Как мислиш, че става това?! Определено и аз не знам, но го правя, какво правя не знам, но резултат ИМАМ! Може би имам някакво обяснение, но то е нещо лично и не бих го споделил така открито.
Това, което Ти наричаш боравене с енергиите (Ето това аз наричам боравене с енергийте, ако можеш да влезеш в главата на някого ти можеш да му измениш мисловния модел и да го накараш истински да се влюби в когото ти му наредиш.) е много ограничено, в смисъл че ако можеш да постигнеш това в работата си, няма да ти е нужно да го правиш...., не мислиш ли?
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот EliKarim » 06 Окт 2006, 18:47

some_spirit написа: някой маг може ли действително .... макар че знам има и такива които уж и това можели. ...

Повярвай това не само е възможно, но и доста хора умеят да боравят добре с "хорските мозъци". Поне аз не бих направила нещо на някому преди да "проверя" начина му на мислене, психиката, емоциите и чувствата му....неговото вътрешно Аз. :wink:
Последна промяна EliKarim на 08 Окт 2006, 12:29, променена общо 1 път
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот some_spirit » 06 Окт 2006, 20:06

Никъде не съм имал предвид, че става дума за общата представа за човека, който стой насреща.
Имах видения и нещо като chaneling, от което разбрах че специално ти това, за което аз писах не го можеш (четене директно на мислите и гледане на паметта). Наистина получаваш информация, но тя е така да се изразя пак доста обща за човека, който е срещу теб.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор