moni написа:..... и попитах дали някой може да гарантира за някоя от своите магии 100%-тово??????????
защото забелязвам че чного ритуали се дават, ама са само преписвани от разни тетрадки и форуми, а пък на практика дори и самите автори не са ги ползвали.........
Ако НЯКОЙ ти каже, че ти Гарантира 100% успеваемост на магически ритуал - значи това е една 100% Лъжа!!!
Няма ритул, който преди да се направи, да се знaе предварително КАКВО ще стане и КАК ще се случи, няма! Затова, когато прочетете някаква обява от рода на 100% гарантирам успех в Любовна магия, да си знаете какво означава това. Ритуали може да се правят, да се опитва, но развръзката идва след време - дали ще е успешна или не, според мен си зависи МНОГО от съдбата или кармата на дадения човек!!!
С магия може да се случват разни неща, но това става само ако има известни ПРЕДПОСТАВКИ! Помислете малко, ако аз например искам да имам любовна връзка с ..., да речем със Салма Хайек

, е какво, някой ще ми повярва ли на това, че аз бих имал връзка с нея, разни други неща и т.н. ... Но определено, ако има предпоставка (дано да ме разбирате в какъв смисъл употребявам тази дума), то тогава на лице ще има "за какво" да се хване магията. Но, ако аз с моята си съдба и тя (Салма) с нейната си съдба си живеем така разделени, в различни държави, тя си снима филми и си прави ревюта, а аз си се занимавам с моите си неща, ако ще и по 500 различни ритуала да правя на ден, кой от кой "по-добър и по-успешен", то вероятността да се постигне моето ЖЕЛАНИЕ ще е равно на 0 - нула!
Така че, moni не търси 100% успеваемост в Любовната магия! Има една "малка" тайна, за това магията да работи, но все пак както казах тя е малка...
treskea написа:Не ми харесва идеята всеки на който му щукне да се прави на маг да влиза тук да иска да му се дават "рецепти" за магии и да се юрва да ги прилага без да е въобще наясно с тази теория.
Ето това, което казва treskea е много вярно!!! Ако нямате предишен опит, т.е. да имате успешно приложени ритуали, да сте запознати с принципите в магията и т.н.
Определено НИТО ЕДИН ваш ритуал, който тръгнете да прилагате (дали от MagicGate, дали от друго място), гарантирано ви е, че нищо няма да постигнете!