pomognete

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот kalashakra » 03 Фев 2005, 21:25

Аз сам на 19 години. Казвам се Маря и сам много наистина много обаркана. Не знам какво точно да напи6а и как точно да обясня о нова което става с мен за6тото и аз самата не знам какво е .. постоянно усе6там не6то като енергии .. от всеки човек .. от всеки предмет .. от ваздуха и сланцето дори .. санувам странни сани6та .. наи-често ко6мари ..понякога когато затворя очи виждам спомени
за не6та които никога не са се случвали и вапреки това знам че са спомени.. странно е .. и на моменти много ме е страх.. вече не знам коя сам ..Усе6там в рацете си сила . Когато слойа раката си над някоя част от тялото на друг човек /пробвала сам го с много хора/ той усе6та топлина .. Веднай званна телефона и аз си помислих "брат ми е катастрофирал" помислих си дори каде .. познах .. саоб6тиха ми че е катастрофирал и мястото кадето бе6е станала катастрофата бе6е близо до мястото за което си помислих. Няколко месеца преди дядо ми да почине санувах гроб ..до него има6е дарво , а отстрани ограда. Знаех че там е погребана йена. Само че този сан бе6е по-различен от останалите ..от обикновените .. беше много реален и си спомнях всичко до наи-малката подробност. Мястото кадето погребахме дядо ми е почти са6тото .. с дарво до гроба и ограда .. погребан е в горба на маика му ..
Преди 2 години лейах в болница .Почти не вийдах с едното око.Няма6е големи надейди . Лекарите казваха че 6те остана така. Мислеха за най-различни операции и т.н. Една вечер докато слу6ах музика ми се случи не6то много странно . Бях като полу заспала . Усетих някаква сила в дясната си рука Сяка6 дарпах сили от .. от ваздуха. Не знам как да го обясня .. Слойих дясната си рука варху окото и почувствах страхотно облекчение . Започнах да говоря в рими .. дори не си спомням точно какво.. на другия ден вийдах значително по-ясно.. Друг пат пук медитирах ..или поне си мисля че беше медитация.. Седнах на земята , крастосах крака ,отпуснах се ..дарйах рацете си на коленете..чувствах се толкова добре..някак си по-лека..сяка6 нямах тяло.Тогава чух майки глас ,наричах го учителио. Той ми повтаря6е че аз и природата сме едно цяло,че се сливам с ваздуха .. и наистина имах чувстовото че се сливам с ваздуха. Когато се "сабудих" рацете ми бяха над коленете,оказа се че сам стояла така 2 часа. Тогава си помислих че сам луда .. и до ден дне6ен си го мисля . Знам че сам саздадена за да лекувам другите . Не знам как нито пук от куде знам това . Знам че сам тук за да се усавар6енствам, за да позная истинското си аз .. не знам от куде знам и това .. знам че е странно .. налудничево .. моля ви помогнете ми .. искам само някой да ми обясни какво означава това и полудявам ли наистина.. Мога да ви изредя о6те редица странни ситуации
..но мисля че написах доста и едва ли на някой ще се мъчи да чете толкова. Моля ви помогнете ми . Не знам какво да правя .. не знам какво да си мисля .. можете да ми пишете също на mimence@gmail.google.com Благодаря ви предварително!
kalashakra

Мнениеот EliKarim » 03 Фев 2005, 21:41

Чувставш се различна?! Чувстваш се "родена за да лекуваш"?! Ами, ако това е така не пропилявай този си талант. Трудно е да ти бъде даден точен съвет. Знам от личен опит, че в такива моменти, когато си объркана или неориентирана сама трябва да търсиш своя път.
В твоя случай вариянтите са два - или имаш сила и тя трябва да се развива, или имаш огромно въображение и всичко е плод на фантазията ти.
Няма начин да ти кажа, кое е. Може би сама трябва да търсиш отговор. Много хора усещат нещо различно в себе си, нещо нетрадиционно и силно. А то е точно плод на фантазия или просто желание за един друг живот, изпълнен с мъгична сила и тайнственост. Ами какво да ти кажа... Ако си уловила тази своя "сила", ако мислиш, че имаш дарба не я пропилявай.
Кажи ми друга случка? Може би ще стане по-ясно....
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот kalashakra » 04 Фев 2005, 14:51

да, наистина се чувствам различна, но не мисля че всичко това е плод на ваобрайението ми . Прекалено реално е. На пример това за саня ми и това с брат ми и още редица неща.. може би савпадения. Не знам тварде мнго сам обаркана . Но наистина.. не мисля че е просто ваобрейение.. има нещо.. макар и малко. И в момента ме е страх.. страх от неизвестното. Мислиш ли че то плаши най-много? Страх от как да ги нарека.. по-висши сили и по-висши неща за които мойе би все о6те не сам напално готова да науча. Но толкова искам. Искам просто да знам какво става . И още нещо.. вапрос който си задава всеки човек когато му се случи нещо.. Защо аз ? На моменти имам чувството че сам йивяла друг живот.. някога.. и пак не мога да обясня защо .. просто го знам. Казваш ваображение.. а ако е лудост.. вазмойно ли е .. имам толкова мнго вапроси и нито един отговор. през последните няколко години ми се случиха толкова много не6та, не6та които не сам предполагала, че някога ще ми се случат.
Всичко е надолу с главата.. не.. по-точно беше защото сега всичко се пооправя малко по малко. Друга ситуация. Гаджето ми веднъж доста го боле6е корема. Веднага усетих каде точно е болката. Попитах го дали точно там го боли най-силно. Не знам дали просто познах .. маи не за6тото всеки пут когато го боли не6то усе6там каде точно е болката .. без нищо да ми е казал .. Сложих раката си на мястото кадето предположих че го боли .. каза че болката е спряла, а когато махнах раката си болката отново се появи.. има и други случаи за които честно казано в момента не ми се говори..
kalashakra

Мнениеот fly^spirit » 04 Фев 2005, 20:08

Опознай себе си и овладей енергията си.Тогава нещата ще си дойдат на мястото.Не се страхувай.Отдай се на енергията си.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 05 Фев 2005, 00:06

Медитирала ли си някога? Работила ли си върху чакрите?
Как точно усещаш енергията в себе си?
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот arcopal » 05 Фев 2005, 10:01

Ох, Ели - Какви чакри какво чудо!? За какво въобще са нужни чакри!?
Има толкова много магически системи в кито НЯМА чакри - например
келтската и маянската(те са най-популярни в България)! Да не говорим
че дори и в индийските практики понятието Чакра се въвежда чак за
доста напреднали - в началото има много други неща с които трябва
да се захване човек!

Калашакра! Знаеш ли какво значи ника ти? Какво въобще знаеш?
Ако ни кажеш какво си изучавала засга от сфера САМОПОЗНАНИЕ,
ще може да ти дадем много по-добри съвети! Също така какво искаш
самата ти - да се развиваш или просто да спат "проблемите" ти?
Аватар
arcopal
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 05 Фев 2005, 20:59

Никъде не съм споменала, че навсякъде има чакри. Исках да разбера Калашакра как усеща енергията си, как я концентрира и какво мисли. За келтската може, но за маянската полека да не е популярна в България...
Аз поне си имам свой стил на медитиране и се чувствам добре точно с този си метод.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Yu Ning Kai » 06 Фев 2005, 00:11

В теб определено има доста потенциал.Не го пропилявай, а се постарай да развиеш тези способности.Поинтересувай се още от Магия и дано след време използваш силите си за добро... :mrgreen:
Ouva Ile Ta. Ouva Ile Sio. Olien Olieinen.Eta a Lei T Ta...
Аватар
Yu Ning Kai
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот kalashakra » 06 Фев 2005, 16:25

arcopal знам какво означава ника ми . Питаш ме какво зная . Почти нищо.
Ели, дори не знам какво означава чакри. Надявам се, че не изглеждам смешна. Тези неща винаги са ми били интересни, но никога не сам се интересувала достатачно. На вапроса ти как усещам енергията.. не мога да го опиша, но знам , че ме зарежда с много сила и се чувствам много добре. Веднага отново като слушах музика взех една свещ, поставих я на земята на определено място, което не зная.. просто усетих кое трябва да е .. седнах до свеща, сложих ръката си над пламака. чувствах се много добре. Помислих си "сега ще зхвърля всичко отрицателно от себе си " Сложих и двете си ръце около свеща, отстрани. не знам как точно да ви обясня.. отново усещах енергия .. много силна. Беше толкова приятно. Започнах да дишам далбоко и всеки път когато издишах усещах как изхвърлям отр. енергия от себе си. Говорех в рими. дори не знам какво. Знаех, че трябва да изхвърля свеща, да не я държа във вкъщи, първо я залях със студен вода, а след това я изхвърлих далеч от къщата ми. Не знам защо направих всичко това, просто знаех че трябва да го направя.. Искам да открия коя въщност съм. Нещо ми подсказва че онова "аз", което бях до преди 3 години, вече не е моето аз.. звучи обаркващо..
За медитацията - не знам дали това което рпавя е медитиране, но много често ми се случва. Просто сядам някуде, отпускам се, не мисля за нищо, чувствам се лека, сякаш нямам тяло. Пренасям се на различни места, красиви, много красиви места - или сред облаци някуде високо в небето или в някоя планина, над различни езера ... Това което усещам е неописуемо, но е прекрасно. Искам да се отдам напално на това, но на моменти ме е страх.
kalashakra

Мнениеот kalashakra » 11 Фев 2005, 12:57

zabravihte me ..
kalashakra

Мнениеот SomoN » 11 Фев 2005, 15:32

Моето предположение е ,че си обсебена от някой дух ;)
Има и други възможности ,кажи ми колко пъти си ходила (ако изобщо си ходила) в изоставени къщи ,гробища ,и изоставени църкви????
И тогава може и да се разбере нещо.
Засега продължавам да си мисля ,че си обсебена от дух ,но не напълно.
оффтопик - неща от сорта на "забравихте ме" не са за този форум ;)
(Макар и ако не го беше пуснала ,нямаше да ти обърна внимание :lol: )
ARAF.
Аватар
SomoN
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nikoj » 11 Фев 2005, 16:58

Миличка, не слушай нашия Сoмончо. Той просто се майтапи. :smile:
Обаче не разбирам какво очакваш от нас. Ако имаш желание, можеш да поемеш по своя път. В противен случай просто остави дарбата ти да закърнее. Изборът е твой. Единствено ти можеш да я развиеш. icon_color
Последна промяна nikoj на 11 Фев 2005, 18:27, променена общо 1 път
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Re

Мнениеот some_spirit@ » 11 Фев 2005, 18:02

Ще ти го кажа направо, ти си обект на специално внимание от страна на паранормалния свят. Така че SomoN донякъде е прав, ама съвсем малко.
some_spirit@

Мнениеот nikoj » 11 Фев 2005, 18:35

some_spirit защо насърчаваш момичето да бездейства. Какво очакваш, ние да извървим пътя вместо нея или да я побутваме на всяка крачка?
Ели й даде добри съвети. В интернет има достатъчко места, къде се описват техниките за развитие на чакрите. С овладяването им ще може да контролира дарбата си.

Има обаче и друг изход. Мариа, мога да направя така, че да заключа сетивата ти за много дълго време. Ако желаеш това, аз съм насреща icon_angry
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Re

Мнениеот some_spirit@ » 11 Фев 2005, 20:54

Никъде не съм казал че тя трябва да бездейства. Нека тя да чете в интернет и окултните книги, обаче да знае че истината там е едва 15-20 %.

nikoj - ти като си толкова можещ що не се опиташ да заключиш моите сетива или дори да се опиташ да ме докоснеш.
some_spirit@

Мнениеот Марио » 11 Фев 2005, 22:38

some_spirit@ стига бе стига!Каква е тази агресия?Писнами да гледам същото у всеки срещнат човек,та ся и в този форум...
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот nikoj » 11 Фев 2005, 22:47

Предизвикателството е прието. icon_badgrin

Мария, все пак си помисли за предложението ми. Изолирането от външни влияния ще ти даде възможност да се обучиш и в бъдеще по-лесно да приемеш дарбата си.

ПП: Спирит, всеки сам гради своята истина icon_bduh
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Poison » 12 Фев 2005, 13:12

Ами и аз се чувствам малко неорентирана и нуждаеща се от насърчаване. Ама няма сега да моля за помощ. Оправям се и сама, намирам каквото търся.
Как се заключват сетива?
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот Гост » 15 Фев 2005, 13:39

Обсебена от ДУХ? icon_bduh cool .. nikoj благодаря за предложението , но не знам за6то идеята не ми допада особено .
Имам усе6тането, че за всичко това,което става с мен има точно определена причина,която все о6те не знам, но знам ,че тя е далбоко заклучена в мен.. в сазнанието ми .. искам да я разбера . Не6то ми подсказва ,че е сварзано с преди ,ако е имало преди .. Вазмойно ли е да сам имала минал йивот ? Знам, че сам тук , за да измина някакав пут и за да се усавар6енствам . Глупаво ли звучи това , което пи6а, за6тото все по-често през главата ми минава мисулта , че мойе би просто полудявам. Последните няколко години не усе6там тварда земя под краката си. Постоянно се случва нещо.. все проблеми. Много често боледувам. Е, тази година сам значително по-добре физически, но по-зле психически . Преди постоянно обикалях някакви болници и все пак се чъвствах по-силна от сега. Дали и това няма врузка? никой и аз не знам какво точно очаквам от вас. Искам просто някой да ми обясни какво става с мен .. Искам да ви благодаря на всички. Наистина благодаря. Има и още не6то - когато слу6ам музика, определен тип музика /като транце и трип-хоп/, тя ми помага да усетя не6тата о6те по-силно, усе6там о6те по-голяма сила и енергия в рацете си, чувствам тялото си по толкова различен и приятен начин ,някак леко и свободно.. по-скоро се чувствам така сяка6 нямам тяло.. Къде в интернет мога да намеря информация за всичко сварзано с паранормалния свят, за магиите, чакрите? :-P благодаря ви още веднъж
Гост

Мнениеот nikoj » 15 Фев 2005, 15:59

Пробвай това сайтче. Ще ти даде известна представа за нещата:

http://witchcraft.hit.bg/

Учението на Дънов също не е лошо (лично аз обаче не съм му привърженик):

http://www.bratstvoto.net/

http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b4/chakri.html (това е упражнение с чакрите)

От тук можеш да си купиш най-доброто ръководство за развитие на чакрите, което съм чел (изданието е доста старо и надали го има на Славейков):

http://www.books.bg/book.php?ISBN=9546261742

Ако срещнеш някакъв проблем, напиши ми съобщение :grin:
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор