Търся мнение по един въпрос

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Neprogleden » 03 Дек 2006, 07:59

Преди известно време написах тема във Зов за помощ.Там изказвах мнение за това,че ми е правена магия.Обърнах се към професионална помощ и ходих при две жени , които ми казаха , че имам направени около 12 магии и едно родово проклятие.Две от магиите са черни и са за смърт, но тъй като съм бил много стар дух-37 прераждане , не са успели да стигнат до карйност.Минах през процедура на восъколеене.За момента не виждам голям ефект.Искам вашето мнение по въпроса,дали това е възможно и доколко ще помогне.
Аватар
Neprogleden

Мнениеот B-L-O-T » 03 Дек 2006, 09:50

Какви са симптомите ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 03 Дек 2006, 10:31

Замен това където са ти го казали са глупости!
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Mr.Wynn » 03 Дек 2006, 15:09

37 прераждания и си стар дух? горките хиндуисти, които твърдят, че имаме милиони прераждания, те тогава какви са? а останалото са глупости
Аватар
Mr.Wynn
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Trismegist » 05 Дек 2006, 19:40

Е добре в крайна сметка,освен това,че са ти казали за тези магии не виждам да си споделил някакви обезпокояващи обстоятелства от живота си.

Не говоря за обикновени житейски проблеми,защото ако е затова-то значи всички имаме по някоя черна магия.

Бе за мен всичкото е карма - почти всеки човек на тая земя има такава и дали ще се изрази в черна магия от някого или ще дойде по друг начин-все тая.

Всичко става с позволението на Бог.Всеки си е надробил попарата,а после пита другите,като не иска да я яде,какво да я прави.
Ми човек трябва да е послушен и тогава му се помага и отгоре.

Аз съм чувал няколко версии за преражданията на човека и те не се потвърждават.

Та и не всеки шарлатанин с малко психически способности е достоен да
се намесва в съдбата на човек,давайки му съвети.
Видял невидял и си дава вид,че си вярва.
А то и аз мога да ти кажа,че имаш черна магия , пък ти докажи,че не е вярно.

Восъколеенето според мен пречиства само временно от негативната енергия на тялото,но не чисти причината за появата и.

Разнообразие на черни магии има колкото искаш.Едно че трябва да се знае точно как е направена магията и отделно,че трябва да се измисли нещо ефикасно срещу нея.

Защитата също не е решение според мен,защото тя е само временно бягство от проблема.Трябва да се изкорени причината или да се изкупи по някакъв начин.

Кой я е направил,защо я е направил итн.Тези неща са важни,защото е лесно да се даде някое ритуалче,което да подтисне симптомите,но няма да е нещо умно.
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Neprogleden » 06 Дек 2006, 07:32

Благодаря ти за съвета , но за наличието на игли забодени в дюшека ми и възглавницата с тъпото надолу или намирането под прага на вратата на сгънат лист написан с червен химикал с неразбираеми символи или коричка хляб завита в салфетка върху гардероба.Най-лошото е , че се набодох в крака на една от забодените игли.
Аватар
Neprogleden

Мнениеот Mr.Wynn » 06 Дек 2006, 12:30

@трисмегист,
това за шарлатаните дето не всеки може да се намесва в живота на другия го казват всички "магове" поне доколкото съм чел по личните им сайтове и форуми и с тази фраза успиват "клиентите си" и хората отишли при тях си мислят, че щом този така говори трябва да се различава с нещо. а те всички сочат другите с пръст и се разграничават, че са различни, че не са като другите...
Аватар
Mr.Wynn
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Trismegist » 07 Дек 2006, 16:28

Ами виж-аз не мога да му дам съвет и казвам какви са общите положения в отговор на общия му въпрос.

Аз мога да кажа,само къде е лъжата, а истината всеки сам да си я търси.
Защото лъжа има навсякъде и няма титла или някакъв друг външен показател,за да различиш истината от лъжата.

За момента гледам да помогна на себе си първо и тогава на другите.
Инъче с пробита лодка как се спасяват удавници?
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 08 Дек 2006, 18:43

confused2 Кои са тези жени врачки които улавят броя на преражданията бе?! Ей това вече ме изуми. Магове като Кроули или Е.Леви например не са знаели колко пъти са преродени, а тук в нашата една шепа България имало жени които брояли магиите и преражданията?! icon_salut не мисля че броя на магиите може да се установи. Ще се види напластяването, ще се види негативната енергия, но точно че 12 пъти или подобно .... хм... :roll: искрено се съмнявам.
А в това кой ти изглежда убедителен, кой е шарлатанин, кой какво казва и дали го смяташ за правилно - това е лична преценка. Затова има вярващи, лъгани, реалисти и положителни резултати в определени ситуации.....
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Neprogleden » 11 Дек 2006, 09:44

Не знам дали улавят или не , но ми взеха 150 лева за разваляне и аз си ги дадох като първия балък.Лошото е , че няма никакъв ефект до този момент.

debika: използвай кирилицата , следващи постове на шльоковица няма да се радват на хорското внимание
Аватар
Neprogleden

Мнениеот Wizard » 11 Дек 2006, 15:07

При кой си ходил за разваляне на тази "магия"?
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот witch_88 » 12 Дек 2006, 16:06

здравеи.викам и аз да пиша да си изразя мението.
стига си вярвал на такива бабички или жени един човек щом ти земе пари за тия работи начи не е истински маг
понякога и наи простите ритуали могат да махнат и доста трежка магия.
пробваи този...
земаш яице и купичка с вода счупи яицето вътре.и спи като то е някаде около главата ти.на сутринта го излеи в течаща вода и кажи "както водата измива всичко така и тя да махне всичко лошо по мен да го прочисти" и това е
witch_88
Аватар
witch_88
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот debika » 12 Дек 2006, 20:59

Скептична съм специално към този с яйцето , то заприличва на варено и от хлора във водата , а хората си мислят , че видиш ли , аз наистина съм имал магия и щом яйцето е станало такова , значи се е махнала.
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот witch_88 » 12 Дек 2006, 21:41

не нестава въпрос че се е махнала нали имено заради това се хварля във водата.и като не ти харесва защо не кажеш нещо по добро?
witch_88
Аватар
witch_88
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 13 Дек 2006, 18:28

Този метод с яйцето може и да влияе, но НЕ премахва магия!
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор