от Trismegist » 05 Дек 2006, 19:40
Е добре в крайна сметка,освен това,че са ти казали за тези магии не виждам да си споделил някакви обезпокояващи обстоятелства от живота си.
Не говоря за обикновени житейски проблеми,защото ако е затова-то значи всички имаме по някоя черна магия.
Бе за мен всичкото е карма - почти всеки човек на тая земя има такава и дали ще се изрази в черна магия от някого или ще дойде по друг начин-все тая.
Всичко става с позволението на Бог.Всеки си е надробил попарата,а после пита другите,като не иска да я яде,какво да я прави.
Ми човек трябва да е послушен и тогава му се помага и отгоре.
Аз съм чувал няколко версии за преражданията на човека и те не се потвърждават.
Та и не всеки шарлатанин с малко психически способности е достоен да
се намесва в съдбата на човек,давайки му съвети.
Видял невидял и си дава вид,че си вярва.
А то и аз мога да ти кажа,че имаш черна магия , пък ти докажи,че не е вярно.
Восъколеенето според мен пречиства само временно от негативната енергия на тялото,но не чисти причината за появата и.
Разнообразие на черни магии има колкото искаш.Едно че трябва да се знае точно как е направена магията и отделно,че трябва да се измисли нещо ефикасно срещу нея.
Защитата също не е решение според мен,защото тя е само временно бягство от проблема.Трябва да се изкорени причината или да се изкупи по някакъв начин.
Кой я е направил,защо я е направил итн.Тези неща са важни,защото е лесно да се даде някое ритуалче,което да подтисне симптомите,но няма да е нещо умно.
Мълчанието е злато !