Здравейте и от мен!сега ще ви разкажа нещо (надявам се интересно).Един ден бях на гости в моята баба и стана на въпрос за прабаба .Разказаха ми ,че тя е била странен човек ,същото се отнася и за прадядо ми .Не обичали да говорят ,винаги стоели на тъмно и почти не излизали през деня.Това ме накара малко да поразуча за тях и намерих във всичките неща в къщата на баба един дневник.Трудно разчитах какво пишеше,но все пак беше на български .Някаква жена разказваше за това ,че съседите и били твърде бледии и нямали приятели.
След време видях ,че баба има малко шишенце на врата,което никога не сваля...така преди 2 години тя се разболя и извика мен и брат ми .Даде ми шишенцето и ми каза ,че някои ден ще разбера какво има в него.ТАка след ден два почина...беше на 94 години.До преди два месеца не разбирах нищо ,а майка ми настояваше да го хвърля ,защото било грозно и бля бла не искаше да го нося..а сякаш ми дава сила..не се отделям от него.Наскоро гледах филм "Ловеца на вампири" и чак тогава осъзнах нещата..а в шишенцето има червена течност..е маи се сетихте и аз тва се сетих ама не знам малко странно звучи