вампирка

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот DaMpiRe » 15 Фев 2005, 16:39

Здравейте и от мен!сега ще ви разкажа нещо (надявам се интересно).Един ден бях на гости в моята баба и стана на въпрос за прабаба .Разказаха ми ,че тя е била странен човек ,същото се отнася и за прадядо ми .Не обичали да говорят ,винаги стоели на тъмно и почти не излизали през деня.Това ме накара малко да поразуча за тях и намерих във всичките неща в къщата на баба един дневник.Трудно разчитах какво пишеше,но все пак беше на български .Някаква жена разказваше за това ,че съседите и били твърде бледии и нямали приятели.
След време видях ,че баба има малко шишенце на врата,което никога не сваля...така преди 2 години тя се разболя и извика мен и брат ми .Даде ми шишенцето и ми каза ,че някои ден ще разбера какво има в него.ТАка след ден два почина...беше на 94 години.До преди два месеца не разбирах нищо ,а майка ми настояваше да го хвърля ,защото било грозно и бля бла не искаше да го нося..а сякаш ми дава сила..не се отделям от него.Наскоро гледах филм "Ловеца на вампири" и чак тогава осъзнах нещата..а в шишенцето има червена течност..е маи се сетихте и аз тва се сетих ама не знам малко странно звучи
Аватар
DaMpiRe

Мнениеот EliKarim » 15 Фев 2005, 18:56

Поместила си темата си в раздел "Молба за помощ", а мисля, че би трябвало в "Казана на вещицата". Не разбирам с този постинг каква помощ търсиш?
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот AZA » 15 Фев 2005, 22:45

по скоро не помощ , а показност ...
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vault » 15 Фев 2005, 23:08

Повярвай ми, ВАМПИР НЕ СЕ СТАВА С ЕДНО МАЛКО ШИШЕНЦЕ КРЪВ icon_angry
The Night embrace you!!!
Аватар
Vault
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Гост » 16 Фев 2005, 08:46

ха ха ха ха ха това е ме.....са на бабати,вампири няма
Гост

Мнениеот Vault » 16 Фев 2005, 12:34

icon_angry Гост, сигурно говориш от опит или пък, защото имаш много голям умствен потенциал, които искаш да споделиш с нас, а може би и по-вероятно от невежество и предпочиташ да отричаш всичко, да си заровиш главата в пясъка като щраус и в същото време да говориш затова което се случва край теб, ТАКА ПРОСТО НЕ СТАВА...:lol:!!! icon_angry
The Night embrace you!!!
Аватар
Vault
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Poison » 16 Фев 2005, 14:21

Ако не се лъжа вампири няма. Нали това е само легенда?
Така че ДаМпире icon_bduh
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот Гост » 17 Фев 2005, 12:31

Благодаря за поканата ви.Нямам опит ,но всички знаем че вампирите са ромънска измислица.Човека е бил много жесток,и от там тръгва всичко.Някой да е чувал за вампири преди това.?Аз лично не.Постепеннпо с вековете им се предават качества който карат слушателая да умре от страх.С историите си карат човек да надникне и в най-големите си страхове.Но от друга гледна точка,с тези вярвания може би наистина вече се е създало,което аз не вярвам.Нека някой ме убеди,с факти.Историите ги знаем всички.
Гост

Мнениеот Марио » 17 Фев 2005, 14:29

Гостенино вампири има ;) Енергиен вампиризъм чувал ли си?:)Ако не,сега чуваш.
А по въпроса за онези вампири,които смучат кръв,също е възможно да съществуват.Е не мисля,че на физическото ниво ги има,но все някъде може и да ги има,плод на колективната мисъл.Когато вярваме в нещо,ние по този начин го създаваме и му вдъхваме сила чрез нашата вяра...
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Марио » 17 Фев 2005, 14:30

Гостенино вампири има ;) Енергиен вампиризъм чувал ли си?:)Ако не,сега чуваш.
А по въпроса за онези вампири,които смучат кръв,също е възможно да съществуват.Е не мисля,че на физическото ниво ги има,но все някъде може и да ги има,плод на колективната мисъл.Когато вярваме в нещо,ние по този начин го създаваме и му вдъхваме сила чрез нашата вяра...

А по въпроса,DaMpiRe ти да не мислиш,че бабати е била някфа вампирка а;)Това в шишенцето и кръв може да е,но няма значение.То е просто талисман.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Гост » 17 Фев 2005, 17:04

За енергийни съм сагласен,няма спор.
Гост

Мнениеот EliKarim » 17 Фев 2005, 21:15

Както енергийни има, така има и кръвопиещи. Но тук нещата не са както в легендата за граф Дракула. Аз мисля, че кръвопиенето е рядко срещана болест и има медицинско обяснение.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот AZA » 17 Фев 2005, 22:42

Напълно съгласен с Ели ... а и ако не се лъжа бях гледал по Дискавъри предаване точно за болестта която предизвиква такава зависимост от кръв ... така , че Вампиризъм има , но шишенце с кръв на врата ... това ми звучи повече като Вампир от Пратчет , отколкото като нещо реално
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vault » 18 Фев 2005, 07:56

но всички знаем че вампирите са ромънска измислица.

Гост всички балкански народи са вярвали във вампири, а легендата за тях тръгва от славяните, а не от ромънците, всички са вярвали в тях под една или друга форма, но аз вярвам, че във всяка легенда има частица истина, която обикновено доказва, а не отхвърля легендата, всяка легенда е неразгадана истина, а що се отнася до вампирите съгласен съм с MaRiO и Eli, но аз вярвам безкомпромисно и без капка съмнение, че кръвопииците съществуват, че децата на Ноща не са само мит. icon_gunsfiring

А иначе Ваулт можеш просто да си едитнеш поста,ако нещо си сбъркал,а не да пускаш нов:)

Съветът, който ми даде ще бъде от полза и за теб MaRiO :smile: ;)
The Night embrace you!!!
Аватар
Vault
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Гост » 18 Фев 2005, 20:39

Глупости на търкалета.Що се излагате ?Това си е чист канибализам.Какво му е мистичното.Утре откачам и започвам да пия кръв,това не ме прави ванпир,а откачалник.
Гост

Мнениеот Марио » 18 Фев 2005, 22:41

Глупости на търкалета.Що се излагате ?Това си е чист канибализам.Какво му е мистичното.Утре откачам и започвам да пия кръв,това не ме прави ванпир,а откачалник.

Заслепен си!
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Гост » 19 Фев 2005, 09:22

Добре де какво ме прави по различен
Гост

Мнениеот Arhimikus_NA » 19 Фев 2005, 11:34

Хех ... едва ли вампирите са излезли от някоя лудница и от нямане на какво да правят им е щукнало да смучат жизнеността на хората, помисли малко. Вампиризма не е лудост, лично аз бих го нарекъл проклятие
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Гост » 19 Фев 2005, 13:57

Не са излезли а няма кой да ги вкара.Ванпири няма.Има умопомрачени личности копито се мислят за такива
Гост

Мнениеот EliKarim » 01 Мар 2005, 22:45

THE_MeTaL_GIRL написа:awe iam dvoika po biologia ama kruvta nese li sasirva se niakoga? icon_bduh icon_bduh e ako se pak gre6a izvinete me:)

Еми не схаващам това за какво го пишеш?
Естествено, че се съсирва. Но ако се съсирва в тялото ти ,тогава вече е лошо. :roll:
Аватар
EliKarim
Модератор

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор