ДО ВсичкИ "ТъмнИ"

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот Abruzzi » 15 Дек 2006, 11:00

ChaoS написа:Хм.
В човешко тяло е.
Лишено е от душа, но не и от съзнание и негативни емоции.
И иска сблъсък с близко на сърцето ми същество.
АДСКИ мощно е- потенциалът му е трудно измерим.

Според мен става дума за обладаване.Най-лесният начин да за унищожиш тази тъмна сила чрез Екзорсизъм.
Пробвай да го огбадиш с каменна сол и от там насетне си ти.
Opus Dei
Аватар
Abruzzi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sanguinary » 18 Дек 2006, 04:24

Хаос, хубаво е че всичко се е подредило добре за всички, но от мен знай, няма човек, дето физически да е неповалим. Малко невероятно ми се струва притчата за стоманеното кутре и спирката, но както и да е, ако ще да разцепва заварка на изстребител стелт с клепача си, това не означава, че трябва да ходиш около него, носейки гащите си в ръка. Начина, по който говориш за него ме разсмива! Та ти направо си му се преклонил, как искаш да го победиш в каквото и да било! Да, това е вече минало, но помисли за начина, по който заставаш срещу проблема. Един ден може да се наложи да решаваш бързо ,няма да имаш време за форуми, ритуали и магии, а трябва на момента да действаш. И както в твоя случай, може да не става дума за теб, а което е по-кофтия вариант - за близък човек на сърцето ти.
Тогава вече не би трябвало нищо да може да те спре да прегазиш този човек. Изглежда вярваш в тия заклинания и магии, значи ще можеш да си направиш някоя за... сила, но не физическа, а сила на духа.
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот wolf_kohen » 22 Дек 2006, 08:28

Има правила в тази вселена, тези правила, не са нормите на една морална или религиозна система това са правилата на вселената "под вселена имам предвид всички аспекти на реалността - видими и невидими". Осъди го! Осъди го според правилата на вселената, колкото и да е силна тази гад, няма да има никакъв шанс!

Пример:
Един подлец, когато го атакувах беше "наказвам те за подлоста ти". Той не умря разбира се ;-), не това беше целта, но изгуби всичките си позиции, рухна, като вавилонска кула.

Ето едно заклинание, но моля!!! Да се използва само, когато някоя твар, крои неправда, гради разрушение. Хофер гумац бов ийпол! Кажете го силно в лицето му, или го визуализирайте, като го изречете 3 пъти срещу него. Добре е след това да си направите защита, една идея за такава е да начертаете една синя пентаграма, с показалеца на дясната си ръка посочвате долу в ляво, правите първата линия към върха на пентаграмата, после спускате долу в дясно, после към левия лъч, после към десния и завършвате долу в ляво. Тя трябва да бъде синя и горяща, като запалена газ.

Ето още едно заклинание, то със сигурност ще съсипе лоши градежи, ако в това участват повече хора, те ще се разпръснат...

хинний еллоик неум йехва, вехишлактий алоик шикуциим, венибалтиик весамтиик кероии, вехая кай-роайик, йдовд миммек веамар шадеда (името)

Заклинанията са на ИВРИТ, извадил съм ги от древен текст (не искам да казвак кой е той), при мен работят без изключение.

Един друг съвет, за заклинание, поемете енергия от четирите елемента, като преди това ги евокирате, може енергията да се поеме и от земята, или от където чувствате че е добре, но мисля, че не е добра идея да илиза просто от вас!
IEHVI ADONAI HEILII
Аватар
wolf_kohen
MagicGateBg Приятел

Мнениеот wolf_kohen » 24 Дек 2006, 02:10

Няма по добро изказване по темата от това според мен :-)

Хаос, хубаво е че всичко се е подредило добре за всички, но от мен знай, няма човек, дето физически да е неповалим. Малко невероятно ми се струва притчата за стоманеното кутре и спирката, но както и да е, ако ще да разцепва заварка на изстребител стелт с клепача си, това не означава, че трябва да ходиш около него, носейки гащите си в ръка. Начина, по който говориш за него ме разсмива! Та ти направо си му се преклонил, как искаш да го победиш в каквото и да било! Да, това е вече минало, но помисли за начина, по който заставаш срещу проблема. Един ден може да се наложи да решаваш бързо ,няма да имаш време за форуми, ритуали и магии, а трябва на момента да действаш. И както в твоя случай, може да не става дума за теб, а което е по-кофтия вариант - за близък човек на сърцето ти.
Тогава вече не би трябвало нищо да може да те спре да прегазиш този човек. Изглежда вярваш в тия заклинания и магии, значи ще можеш да си направиш някоя за... сила, но не физическа, а сила на духа.
IEHVI ADONAI HEILII
Аватар
wolf_kohen
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор