Странно нещо сме това българите бутат ни меда в ръцете, а ние мърморим, че е акациев, а не горски

Хайде сега много моля, понеже аз не съм от най-умничките, някой да ми обясни какво общо има проклятието на Хеката с целия спор за енглиша?
В тая връзка две процедурни предложения:
Първо
Моля, уважаемата изпълнителна власт да отдели спора другаде и да остави темата чиста от ненужното.
Понеже това е едно много добро и работещо проклятие – усеща се само докато се чете, да му се не види!
Второ
Като искате само BG ще получавате инфото или късно или никога (второто е по-вероятното, нали се сещате)
Та за това предлагам да се превежда от всеки, който би имал времето, нервите и възможностите да го направи, демек не само от постващия. Даже самата аз ще се понапъна да попреведа някой друг пост, ама и другите дето все се фалят, че са фарси с енглиша да се запрятат ръкави, щото сама няма да играя
Послеслов

А аз съм егоист и работещите неща си ги искам и не ми пука на какъв език са –аз ако искам да ги ползвам ще си намеря начин това да се случи.
Щях да забравя, Зайче, ако е вещ в занаята – проблеми няма да има, а ако не е – едва ли нещо ще стане, кой знае колко страшно

пък и с проклятие се е захванал и ако се опари – така му се пада. Хората трябва да се научат, че магията е много повече от способ за разрешаване на елементарни житейски проблеми и ситуации и да спрат да се държат като разглезени капризни деца.
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.