ChaoS написа:::чете и клати глава:: И аз сутрин проверявам първо дали баба и дядо са добре. И аз се притеснявам...
Да, има начин човек да стране безсмъртен.
Прераждането със запазване на спомените е вариант.
Кражбата на тела- също.
Има и начин тялото да стане нетленно...
Но...
Кажи- кому е нужно?
Имало е... Хора. А и не само...
Които са го постигали преди.
По един или друг начин.
Защо сега не знаем за тях?
Защо сега се крият, вместо да ползват всичко онова, което са трупали със столетия за своя или чужда облага?
Защото за тях няма смисъл.
Защото те са надживели всички емоции.
Погребали са всички, които са искали да познават някога.
Преживели са всичко, което някога биха преживели... Което биха искали да преживеят...
И какво от това?
Представи си, че един ден се събудиш безсмъртен.
Без страх от смъртта... ХА!
Без страха от смъртта, хората нямаше да живеят.
Нямаше да се развиват, нямаше да правят КАКВОТО И ДА БИЛО!
Човек цял живот се бори за едно-единствено нещо.
Бори се за да остави белег за себе си.
Мои приятели и близки починаха последните три години...
И аз тогава осъзнах: Оставаме, за да помним.
Ако помним, значи не са живели на халос.
Значи има смисъл и ние да живеем- за да помним, за да помнят нас и за да помнят тях заради нас.
Сплинтер, ти се плашишза 30-40 години. 30-40!!! Това си е бая време от където и да го гледаш!
И вместо да се притесняваш, че ще свърши- наслаждавай му се докато го има.
Съвет от човек, който го е открил сам.
И който знае, че така е най-правилно.
Много не ми се вярва на това!От къде си чувал за това крадене на тела и от къде знаеш за тия хора дето вече са го постигали...а има ли начин след смърта спомените да останат и да знаеш в какво точно ще се преродиш???
Ама аз не говоря само за моето безсмъртие говоря за целия свят

Много ясно че ако искам безсмъртие ще е за всички и който познавам че и не познавам!!!
Абе просто с сълзи в очите сега пиша че просто не мога да си представя как един ден сигорно ще се разделя с обичаните от мене хора просто не мога иде ми да се самоубия веднага толкова ама многооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооого да ги обичам че не е истина просто толкова много са направили за мене че не знам как мога да им се отблагодаря!!!Баща ми вече го виждам всеки ден изморен и се чудя какво мога да направя за да му улесня живота!?
Направо не мога да си представя че има хора който просто се раждат в България и си умират там без да са излезли от държавата

Тоест искам да кажа че даже да имам парите на Бил Гейтс пак ще се чудя какво мога да направя нещо за родителите си,а представям си че някой хора през живота си нямам пукната пара и изпращат близките си

Не знам просто аз сега поне се уча добре че поне дано да си намеря в бъдеще добра работа и поне ей така сериозно ви говоря да изпратя родителите си на една хубава ваканция и то доста дълга ама ви говоря за направо около света и т.н и може би ще ги изпратя със всички техни приятели

Не знам просто найстина абе толкова да ги обичам направо от сега нататък всичко ще направя за да се чувстват те супер добре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!