Правена ли ми е магия ?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот proximus » 19 Фев 2007, 14:06

Попаднах на сайта и съответно на форума съвсем случайно и реших да се възползвам вашите знания...
До сега 3 циганки са ме спирали на случайни места в 3 различни града.
Първата ми каза, че ми е правена черна магия. Втората не й позволих да говори с мен. Третата отново твърди, че ми е правена магия, както и на цялото ми семайство.
По принцип не вярвам в магии, но тия циганки ще ме накарат накрая да повярвам. В семейството наистина имаме проблеми, но смятам че са нещо нормално (колкото и сериозни да са те).
Та въпросът ми е как да разбера дали наистина има външно вмешателство от някой с магия ?
Аватар
proximus

Мнениеот Wizard » 19 Фев 2007, 14:14

Според мен нямаш направена магия. А колкото до това дали би могло да има някакво енергийно въздействие на теб и твоето семейство - огледай се и се опитай да прецениш това, което се случва обикновено, дали е нещо нермално или е по-скоро необичайно явление...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Звездичка » 19 Фев 2007, 14:23

Proximus, и четвърта циганка да те спре, и тя ще ти каже, че имаш магия. :)
Нали именно от това печелят, очакват ти да се заинтригуваш и после ти предлагат да развалят магията срещу съответната сума. Обичайните реплики са или "Имаш магия", или "Голям късмет (или беда) те чака, дай да ти гледам". :) На една моя приятелка, както и на баба ми, са им казвали същото, а мога да твърдя със сигурност, че те нямаха никаква намеса.
Колкото до това, че имаш проблеми - всеки има. Въпросът е как ще ги разрешиш. :wink: Не се притеснявай за магии.
Iehi Aour.
Аватар
Звездичка
MagicGateBg Приятел

Мнениеот proximus » 19 Фев 2007, 15:33

Ясно, тотално ще ги игнорирам вече тия...аман. Един път даже и пари дадох, будала с будала.
laughing9
Аватар
proximus

Мнениеот ilusia » 19 Фев 2007, 16:16

:P преди няколко години майка ми така.
Но тя е някаква много стрига в принципите си за някой неща - не лъже и казва , че никога няма да излъже , че е болна или се е случило нещо лошо или нещо такова защото най-много да стане ... и понеже беше много болна някога и все не приятни неща са й се случвали и я спира една циганка и аз исках да ми гледа и дадох едно левче да ми гледа.
После дава на майка ми някакви билки да ги държи еди колко си време еди къде си , после да ги закопае в някаква саксия и еди какво си... то , че имахме магия имахме... ама накрая й вика дай 60 лв... способна ли си да ги изработиш... и няколко пъти така и майка ми кво да прави вика "способна съм" и и ги даде...
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Abathor » 19 Фев 2007, 20:16

циганска работа.
нямам им вяра аз на тези улични измамници.

само една жена има която е циганка и аз повярвах в нещата които каза.врачка е и много я уважавам.без никога да ме е срещала(от друг град е майка ходи веднъж при нея и аз реших да пробвам от любопитство) та чаках аз в близкото кафе обаче реших и аз да пробвам майка като излезе.
влязох в къщата и...ами тя ми разказа живота ми на колко години какво ми се е случило и подобни - неща с детайли които няма от къде да знае.
питах майка тя ми каза че не е ставало дума за мен когато тя е била вътре.
има хора с способности сред циганите ама са малко - 99% от разните врачки и магове са 100% шарлатани.
макар че незнам но в различните части на България има различни лечители.някой от тях са мюсюлмани - макар да не ми допат много са ме лекували като дете и успяха да излекуват това което лекари неможаха.
Аватар
Abathor
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Tatiana » 21 Фев 2007, 09:11

аз и няколко приятелки ходихме при един човек но по различно време и по отделно и той само на мен каза че имам магия е правихме струвахме да я развалим,после ходих при гледачка оп имам магия айде викам си може първия да не е направил нищо и пак разваляй е това се потрети и на мен ми писна страното беше че само на мен казваха че имам магия скоро влезнах в един сайт и попитах една врачка за любовта и познайте какво ми каза тя
Adance Druido :P
щом не си до мен,няма нощ и ден!!!
Аватар
Tatiana
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 21 Фев 2007, 14:36

Странно ми е как на един не му казаха ,че няма магия и е чист като вода . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот ken » 16 Апр 2007, 17:17

proximus написа:Попаднах на сайта и съответно на форума съвсем случайно и реших да се възползвам вашите знания...
До сега 3 циганки са ме спирали на случайни места в 3 различни града.
Първата ми каза, че ми е правена черна магия. Втората не й позволих да говори с мен. Третата отново твърди, че ми е правена магия, както и на цялото ми семайство.
По принцип не вярвам в магии, но тия циганки ще ме накарат накрая да повярвам. В семейството наистина имаме проблеми, но смятам че са нещо нормално (колкото и сериозни да са те).
Та въпросът ми е как да разбера дали наистина има външно вмешателство от някой с магия ?

Ако имате червено петно на тиловете може да се каже ,че сте поразени от СЕС. Това е мисловен вирус. За повече инфо напиши 'егология' в някоя интернет търсачка или ми пиши ЛС.
Егология
Аватар
ken

Мнениеот Lilith » 22 Апр 2007, 16:02

Как наистина може да се разбере дали един човек има направена магия? Има ли някакви признаци, различни от обикновените проблеми?
Аватар
Lilith
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 23 Апр 2007, 15:16

ken написа:Ако имате червено петно на тиловете може да се каже ,че сте поразени от СЕС. Това е мисловен вирус. За повече инфо напиши 'егология' в някоя интернет търсачка или ми пиши ЛС.

Поредния заблуден... колкото и да е неприятно, ще трябва да ти кажа някои неща за този "гуру"(кавичките не са случайни) Захариев. Да, човека има силата да лекува; Да, има ограничени знанич по екстрасензорика; Да, бил съм при него... за мое огромно съжаление- веднъж се полугах да потърся помощ от такъв човек, и до ден днешен съжалявам за това. Та този "образцов екстрасенс", макар да има доста силна енергия, не се е научил да я прилага и в множество случаи(мои познати, включилно и в моя) не просто не "лекува", но засилва наличните заболявания- след сеанс при него един познат разви Множествена Склероза... Страхотен "лечител" е, нали?! И, страно защо ли не просто зарежда "пациентите" си, не изтегля и да пречиства я себе си, а тегли и влага 1 към 1 изтеглената енергия - без пречистване, без нищо...
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот EliKarim » 24 Апр 2007, 17:05

Nemezius написа:
не просто не "лекува", но засилва наличните заболявания- след сеанс при него един познат разви Множествена Склероза... Страхотен "лечител" е, нали?! И, страно защо ли не просто зарежда "пациентите" си, не изтегля и да пречиства я себе си, а тегли и влага 1 към 1 изтеглената енергия - без пречистване, без нищо...

Подкрепям напълно казаното! Забелязала съм че такава е практиката на тези, "лечители", които съм посещавала. Последно отидох при един такъв за да изпробвам нещо. Очакванията ми се оправдаха. Учудващо е обаче наличието насилна енергия в много хора в последните години, особено на такиваот новото поколение. Жалко, че не умеят да ръководят себе си...
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Lunohod » 28 Апр 2007, 14:39

За съжаление в моменти на слабост хората стават лесно жертва на такива "лечители " и "гадатели".Макар че не мога да сложа всички под един знаменател.
Незнам дали трябва да се търсят външни белези при атакуваните ,но това с петното на тила е интересно (без да предавам някакви заслуги и тежест на въпросната личност от незнам кой канал...)
Някъде в руските сайтове бяха написали "порча любит позвоночник"
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот ilusia » 06 Май 2007, 15:23

добре де и все пак никой не даде заклинание за проверка....
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Марио » 06 Май 2007, 15:39

Защото такова нещо каквото искаш ти, няма. Човекът, който прави магия може да Усети дали някой е действал срещу него или не. :)
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот magica » 06 Май 2007, 16:32

ilusia написа:добре де и все пак никой не даде заклинание за проверка....

Ако искаш, пробвай моето... Поне срещу улични циганки-"магьосници", които ти казват, че имаш направена черна магия, е много ефикасно. Спират те, казват ти, че имаш направена черна магия. Усмихваш се и обясняваш любезно, че определено ти се намира черна магия, като за доказателство правиш такава. Ако избягат, значи си черен маг и ти се намира направена черна магия. Това е обаче само първият път. :mrgreen:
После... После става същинската част на купона, защото славата се разнася сред шарлатанките и...
Ходя си по улицата и гледам една циганка тъкмо обяснява на някаква жена как и е направена черна магия и онази жена вече се вързала и се бърка за пари. Пък те "магьосниците" от този тип винаги са на групичка. Аз ги знам и те ме знаят, ама и знаят, че мразя шарлатани. Още преди да съм доближила, някъде отстрани изхвърча коуежкътъ и на тая циганка с див крясък: "Бегааааай! Тва е тая Истинската Черна Магиосницъ". :mrgreen: И си забра под ръчичка коуежката, че като му драснаха една черта, прах след тях даже не остана. А жената с "развалената черна магия" зяпаше с много интересно-невдяваща ситуацията физиономия. Редовно си търчат така, като ме видят. Наистина не понасям шарлатани.
Аватар
magica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 06 Май 2007, 17:43

:mrgreen: О , мен улични циганки не ме спират... два пъти се опитаха... Но нещо в очите ми много ги изплаши :oops: Защо ли :)
Един приятел ме помоли да проверя дали има направена магия или проклятие , но тъй като в момента енергията ми е малко заземена го виждам слабо. Каза , че навремето една жена му е казала , че има родово проклятие. Обясних му , че това не е проста работа и изисква доста усилия , ако има да бъде развалена , както и направена.
За това исках на този етап не да го сканирам енергиино , колкото по-скоро да видя , чрез заклинание има ли нещо подобно . Иначе , аз видях нещо тъмно в главата и областта на корема но не зная какво точно е това черно петно. Питах го за главоболие и неразположение - твърди , че много рядко , по-скоро не. Та за това се питах за някакво подобно заклинание... или просто проверка , за по-сигурно ;)
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Poison » 07 Май 2007, 14:12

Да ви кажа мисля че циганите имат по изострени сетива и много от тях наистина познават. Има една циганка която ми каза на улицата много неща и не ми иска пари. До сега всичко е станало.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 07 Май 2007, 14:32

Не делим хората на цигани и не , а на шарлатани и не :)
разбира се , циганка може да познае със същата вероятност каквато е не циганка да не ти познае ;)
Просто случая беше за тях :)
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот МагНаско » 22 Май 2007, 18:15

На въпроса имам ли магия? Ще дам една техника която може да я направи всеки един. Искам предварително да благодаря на колегата дето ми я каза, няма да споменавам имена и сайтове за не се получи реклама и да не наруша някой от правилата та техниката е следната:

Една сигурна техника за проверяване на това дали има човек магия е тази:

1/ В глинен съд се налива светена вода
2/ Поставете палеца на челото си и мислено задайте въпроса "Има ли върху мен негативно влияние" Повторете си го на ум или на глас няколко пъти.
3/ Потопете палеца в съд със олио и оставете да капнат 3 капки от олиото във водата

Ако 3те капки останат отделно една от друга, ако останат обособени - тогава няма никакво негативно влияние.

Ако 1 капка се разтвори или покрие повърхността на водата изцяло - тогава може да сте сигурни, че са ви урочасали или сте жертва на енергиен вампир.

Ако 2 капки се разтворят или покрият повърхността на водата - тогава трябва да знаете, че аурата ви е изключително отслабена и замърсена и към вас системно има насоечени негативни мисли и емоции, с цел да ви провалят

Ако 3 капки се разтворят или покрият повърхността на водата, тогава бъдете сигурни, че имате направена черна магия

И в трите случая, независимо дали 1, 2 или 3 капки се разтворят- трябва да потърсите за помощ човек който има познания и умения да се справя с подобни проблеми.
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор