ilusia написа:добре де и все пак никой не даде заклинание за проверка....
Ако искаш, пробвай моето... Поне срещу улични циганки-"магьосници", които ти казват, че имаш направена черна магия, е много ефикасно. Спират те, казват ти, че имаш направена черна магия. Усмихваш се и обясняваш любезно, че определено ти се намира черна магия, като за доказателство правиш такава. Ако избягат, значи си черен маг и ти се намира направена черна магия. Това е обаче само първият път.
После... После става същинската част на купона, защото славата се разнася сред шарлатанките и...
Ходя си по улицата и гледам една циганка тъкмо обяснява на някаква жена как и е направена черна магия и онази жена вече се вързала и се бърка за пари. Пък те "магьосниците" от този тип винаги са на групичка. Аз ги знам и те ме знаят, ама и знаят, че мразя шарлатани. Още преди да съм доближила, някъде отстрани изхвърча коуежкътъ и на тая циганка с див крясък: "Бегааааай! Тва е тая Истинската Черна Магиосницъ".

И си забра под ръчичка коуежката, че като му драснаха една черта, прах след тях даже не остана. А жената с "развалената черна магия" зяпаше с много интересно-невдяваща ситуацията физиономия. Редовно си търчат така, като ме видят. Наистина не понасям шарлатани.