Магия за разкрассяване

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот alana_lire » 26 Мар 2007, 11:23

прегледах форума и реших да попитам дали има някой,който наистина да има действащи заклинания за красота,защото много искам да видя ефекта им.пробвала съм номера с лунния камък под възглавницата, но имаще частичен ефект.
МНОГО МОЛЯ - помогнете!
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот FINCI » 26 Мар 2007, 11:33

интересно и ас бих искал да видя такова заклинание а кажи за лунния камък действа ли........и колко частичен беше ефекта.....и как точно да го използвам..?!?!?
Аватар
FINCI
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот treskea » 26 Мар 2007, 12:44

каде да го намеря това за лунният камьк -как се прави
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот witch_88 » 26 Мар 2007, 15:04

по принцип тези ритуали не променят хората физически .просто правят така че в учите на другите да изглежда6 по друг начин.
witch_88
Аватар
witch_88
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот FINCI » 26 Мар 2007, 15:24

това стига пак ще е интересно......
Аватар
FINCI
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот witch_88 » 26 Мар 2007, 15:38

ама аз маи бях писала някаде такива ритуали.нямали ги о6те?
witch_88
Аватар
witch_88
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот FINCI » 26 Мар 2007, 16:27

ако не те марзи напиши един два но нещо простичко:)
Аватар
FINCI
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 26 Мар 2007, 16:46

бяха ми каза , че лунният канък помагал за разкрасяване.е,пробвах- сложих го под възглавницата с мисълта,че ще заприличам на нещо по-така.... , но нищо особено стана. е, вярно ,че косата ми стана по-гъста и по- лъскава, но пак се чувствам като изсмукана. пак изглеждам много уморена. а една приятелка си сложи и тя лунен камък под възглавницата и тотално се промени- отслабна,издължи се на височина, винаги изглежда толкова бодра ,дори когато не е спала доста време. дали пък на мен нещо не ми действа лунния камък? все се питам дали не съм урочасана..
лунен камък се намира почти навсякъде..
айде магове,моля кажете нещо дето помага за разкрасяване или тотално преобразяване...
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот new92 » 26 Мар 2007, 16:54

В какъв тип магазини мога да намеря този лунен камък и колко горе-долу излиза като пари? :)
Аватар
new92
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 27 Мар 2007, 14:11

има го в магазините за кристали и други такива дрънкулки.често го слагат и на някои бижута.не е скъп иначе.зависи от големината му.моят излезна 5 лева,но си ги заслужава. преди да се ползва обаче сигурно знаеш ,че трябва да се остави да се зареди с енергия при пълнолуние. тогава наистина е прекрасна гледка- сякаш излъчва някаква енергия ,светлина отвътре..
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Kotentseto » 27 Мар 2007, 23:16

Това заклинание ще промени мнението на хората, относно вас. Вътрешната ви красота ще се разрастне и стане "видима" - хората ще я виждат като част от физическата ви същност.

Запалете оранжева и розова свещи. Седнете пред огледало и се концентрирайте върху всички добри черти във вашия характер, като намалявате силата на лошите. Продължавайте да мислите за тях, също докато казвате заклинанието. Като свършите ритуала, изнесете свещите навън (НЕ ги духайте), а също така може да ги загасите с вода или защипете. Продължавайте ритуала всяка нощ, докато изгорят и двете свещи.

"О, Повелителко на трептящата красота,
от която звздите са светещи бижута,
и вселената е нейно създание и играчка,
Тъкачко на съдби,
Защитничко на на нещата диви и свободни.
Направи ме, аз те моля
твой син (дъщеря) да бъда.
Направи ме едно със тебе
и дай ми твоята обширна сила.
Дай на тях, твойте вещици и магьосници
сила вътрешна и външна
тъй вечна, както безграничното море;
Сигурността спокойна в мойте сили,
да става всичко по мойта воля,
и ветровете, водите, и огньовете,
и хълмовете - те самите,
дай ми ги с желание.
Дай ми ги, тоз който е от твоя древен занаят,
мъдростта на годините, знанията на еоните
познанието на светлината,
познанието на мрака.
Дай ми красотата, повече от идеална
за да отразявам тебе още по-добре.
Съгради магия вътре в мене,
съгради могъществото в мене.
Силата си отива и силата се връща.
И направи ме едно със тебе,
направи ме по-велик, направи ме по-добър.
Надари ме със могъщество и сила.
О, Богиньо, приятелко и майко моя,
отдавам ти любов и благодарност!
О, Единствена и Превъзходна!
Нека магията, от мене призована
се върне по-силна, щом от нея се нуждая.
Нека знанието, силата, хубостта и състраданието
останат с мене, постоянно израстващи нагоре.
Така да бъде!"

Когато избирате свещите, трябва да са толкова големи, че да издържат поне 3 ритуала.

**Това е дългичък ритуал, който не съм пробвала, но си спомних, че съм запазила в архива си...
Аз предпочитам да напълня ваната, да сипя запарка от мента, да се отпусна и да си представя какво искам за себе си. Мислено извайвам недостатъците и подчертавам хубавите неща. Запалвам свещ на Богинята и моля да ме направи привлекателна.
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alana_lire » 28 Мар 2007, 07:00

много мерси! ще пробвам ,въпреки ,че текстчето е доста дълго за запаметяване
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Aine^ » 28 Мар 2007, 08:27

Не виждам необходимостта да се прави такава магия. Винаги, когато човек пожелае може да покаже най-добрите си качества, ако събеседника му е глупав и прост човек естествено, че няма да обърне внимание на тази вътрешна красота! Според мен всичко това може да се постигне на психическа основа!
Аватар
Aine^
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот The_Last_Angel » 28 Мар 2007, 22:06

А ако всички са такива? И повече... злобни, завистливи, Ужасни? Направи каквото е нужно, но ако има последствия ги понеси с достойнство.
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mortisha » 31 Мар 2007, 04:39

alana_lire написа:бяха ми каза , че лунният канък помагал за разкрасяване.е,пробвах- сложих го под възглавницата с мисълта,че ще заприличам на нещо по-така.... , но нищо особено стана. е, вярно ,че косата ми стана по-гъста и по- лъскава, но пак се чувствам като изсмукана. пак изглеждам много уморена. а една приятелка си сложи и тя лунен камък под възглавницата и тотално се промени- отслабна,издължи се на височина, винаги изглежда толкова бодра ,дори когато не е спала доста време. дали пък на мен нещо не ми действа лунния камък? все се питам дали не съм урочасана..
лунен камък се намира почти навсякъде..
айде магове,моля кажете нещо дето помага за разкрасяване или тотално преобразяване...

Здравей. Тук някъде из форума доста отдавна бях открила някои полезни неща - и аз тогава се чувствах не особено свежа :roll: . Самите ритуали ми помогнаха да се настроя на вълна възстановяване, имаше един доколкото си спомням козметиката се зареждаше на лунна светлина:)..та оттам на сетне започнах да импровизирам всячески, а самите думи подбирах така, че да окажат силно въздействие върху самата мен. Е, всичко това даде резултат с някои радикални поправки в начина ми на живот:- наложих си винаги да заспивам по едно и също време, спях на отворен прозорец, без възглавница, повечко прием на плодове, вода и зелен чай, никакво кафе, или напитки различни от минерална вода и чай, без сол и никакво хранене след 7 :roll: , някакво физическо натоварване всеки ден - поне час, за свежо излъчване- сутрин и вечер лицето се наплисква 40 пъти топла и 40 пъти студена вода преди да се нанесат козм. продукти, масажи на лице и тяло, и много положителни мисли. icon_flowerface
Ето и някои трикове за бодро излъчване, дори след безсънна нощ, които са отново така простички, но доста ефективни : наместо кафе, минерална вода с капки лимон, контрастен душ, като последната струя е студена, в очите по капка визин /намира се в аптеките/ и това е то , при мен работи, а като се комбинира с някой ритуал, който ти хареса на тебе, ефекта е поразяващ, защото каквото и да си говорим, без някои целенасочени действия - резултати няма.
icon_eusa_dance Все едно за изпит, да не учим, да правим ритуалите и да се надяваме на 6 ;)
Успех!
Аватар
Mortisha
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 01 Апр 2007, 18:04

Имах някъде такъв ритуал, но той действа подсъзнателно на околните, а не променя самите нас. Ще го потърся и ще го покажа тук...
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот sanguinary » 04 Апр 2007, 04:24

Ето, че имало и мислещи хора! Добре е човек да се порадва на подобни факти чат-пат...
Браво ,морти... icon_eusa_clap
Всички тези "разкрасявания" са имено на психична основа.
Наподобява малко на онази притча, в която един човек си пожелава жена му да стане по-красива и тя става, но защото започнал да я забелязва повече , уж за да отчете промените, и тя съответно взела да се конти и да се грижи повече за себе си.
Дълга е, ще ви я разкажа друг път icon_sleeping
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 04 Апр 2007, 06:12

sanguinary написа:Ето, че имало и мислещи хора! Добре е човек да се порадва на подобни факти чат-пат...
Браво ,морти... icon_eusa_clap
Всички тези "разкрасявания" са имено на психична основа.
Наподобява малко на онази притча, в която един човек си пожелава жена му да стане по-красива и тя става, но защото започнал да я забелязва повече , уж за да отчете промените, и тя съответно взела да се конти и да се грижи повече за себе си.
Дълга е, ще ви я разкажа друг път icon_sleeping

Освен "психична основа" (каквото и да значи това), разкрасяването или подмладяването при хората с окултни заложби е много, много забелижим! Не само внушен. Все пак нали вярвате на очите си, а не ушите си... :)
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот sanguinary » 05 Апр 2007, 03:08

Да бе, видях ги какви хубавци са :mrgreen:
Диванета, като диванета icon_flowerface
Сигурно ако питам някой спортист, той от своя страна ще каже, че спорта подмладява и разкрасява, ако питам сектант, ще каже, че любовта към бог разкрасява... и т.н. и т.н.
А значи преди да изрискуваш пак да внесеш яснота в бедността на речника си , провери в гууглъл, Визардиньо, какво пише на "психична основа".
Сега да не се зачудиш какво е "изрискуваш"?
Останалите, радвам се, че сте разбрали. icon_occasion
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 05 Апр 2007, 08:07

:wink: Не, изобщо не ми се спори за "психична основа", това е инплицитен термин, който хората обичат да ползват, за да обяснят влияния, които имат конкретно психологическо обяснение.

Не знам какви диванета си виждал, но погледни хората, които се заминават (сериозно, от поне 10г.) с магия как изглеждат за възрастта си... Ако базата ти за сравнение е от "Трона на тинейджърите", то тогава няма смисъл да говорим за подмладяване или разкрасяване :wink:
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор