Е, чак пък сега да решиш, че ще те сполети тебе.

Не мисля..
Такива работи стават често, затова се натъкваш на толкова случаи със смърт, дали физически някой човек, или нещо друго у нас, или около нас, за да се роди нещо ново..
Иначе нищо не идва без да сме готови за него. Важното е ти да не си правиш прибързани изводи, от нещата които приемаш за знаци и да си решаваш, че ей на до 1 седмица и те няма. Ми може би пък,ей така за смъртта е важно човек да мисли понякога и да я разгледа в някаква нова светлина и за това вниманието ти се насочва към тези сфери, или да оцениш живота, знам ли.

Все в един момент вниманието на всеки е насочено към тези въпроси, на мен също в този и всяка нощ сънувам мъртви и не само това, но пък въобще не мисля и не си правя изводи , че иде време да умирам, чисто физически. Преживявала съм "малка смърт" и без да умирам физически , в смисъл, някоя част от мен, навици, модели на поведение, стари привързаности и т.н. , като на тези места идва нещо ново.

Исках да ти кажа, че смъртта не е само на материален план.
Инак, това присъствие притеснява ли те ?

Случвало ми се е като теб доста пъти да усещам разни неща, не винаги са ме плашели, имам и чудновати преживявания -те също не са ме плашели, ами тъкмо напротив

. Имам обаче 3 случая, дори не чааак толкова "чудновати" като предните, които меко казано ме ужасиха , но и за тях си им намерих обяснение, поне за мен..едно е да усещаме присъствия друго е, когато докато усещаме присъствията започнат да се движат разни предмети наоколо или виждаме някои страшни неща, аз си го обясних с това, че задържам много силни емоции у себе си, а така човек може без да иска да си създаде някой палав полтъргайст. Казват, че когато има някакъв нерешен вътрешен конфликт у човек и когато напрежението спадне и той бъде решен и полтъргайста изчезва. Незнам дали наистина е така, но скоро не съм имала подобни случки.(добре е и да се спортува)
При теб така ли е, задържаш ли емоции ?
Е, това е просто едно предположение, а истинското обяснение може да е съвсем различно за теб самия, но само ти може да стигнеш до него.
Успех!