Модератор: Nemezius
crack написа:znaa4i.. obi4ah edno mom4e v prodyljenie na 2 godini.. toi men sy6to.. ii vsi4ko be6e mn mn hubavo, dokato ne razbrah 4e toi prez cqloto vreme si e igral s men i s 4uvstvata mi.. imam predvid 4e sym bila nqkakva rezerva.. skoro se skarahme.. sega ne sme priqteli, pozdravqvame se, vijdame se 4at pat po kuponi i t.n.. no ni6to ne e sy6toto.. sega iskam da go nakaram da me zaobi4a bez az da se poddavam za da vidi kak az sym se 4yvstvala noo ne znam kakvo da napravq.. nqkoi moje li da mi prepory4a magiika nqkakva
Mad_Mike написа:Първо да ти кажа че повечето момчета са такива. Всичките ми приятели така разиграват гаджетата си.
Второ не препоръчвам да използваш магия за отмъщение. Измисли там нещо друго с някои твои други приятели.
Трето ако все пак така искаш да го прецакаш разгледаи темите в любовни магии на 100 ше намериш нещо.
treskea написа:magica що не спреш вече с това " според профила ти ","прегледах ти профила" и какво като са деца ,и сега темите им ти се струват тъпи ,нали сега се учат на 27 може би и те ще рьзсъждават като теб .И тъй като виждам че според твоя профил ,ти си съвсем нов тук, да знаеш повечето тук ценим толерантността.
crack написа:emi ne.. az opredeleno iskam da napravq nqkakva magiika.. pone malka.. i za tva pitam.. sega v momenta ne go obi4am tova mom4e, ama iskam da zapo4ne da misli za men i az da go styp4a, da mu razbiq syrceto i postypq kakto toi napravi s men.. za6toto.. propilqqh okolo godina i polovina ot jivota si, da stradam za nego, kato zaebah priqtelkite si, karax se s na6ite, v daskalo mi spadna uspeha.. a to e nqmalo smisyl..
I iskam syvet za magiq,ako moje nqkoi da mi kaje koq e probval i koq deistva, ili da se vliubi v men .. ili da ne moje da spre da misli za men.. prosto naistina go iskam, za da vidi kak az se 4uvstvah. Iskam da go napravq i za6toto sega prodyljava da me zaribqva i da si igrae s men.. ii pone naistina da ima za6to.. moje taka kato go 4etete da vi se struva glupavo, lape6ko.. ama 4ovek kato go prejivee osyznava kvo e
пс:magica напълно съм съгласен с това твое определение за така наречените ми приятели. И аз не харесвам това което правят. Но недеи да ми пишеш че не разбирам от любов. Това можеш да го кажеш само ако ме познаваш.