PLSSSSS HELPPP ME

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот crack » 06 Апр 2007, 21:33

Значи...обичах едно момче в продължение на две години...той мен също и всичко беше много хубаво, докато не разбрах, че през цялото време той си е играл с мен и чувствата ми...имам предвид, че съм била някаква резерва. Скоро се скарахме, сега не сме приятели, поздравяваме се, виждаме се по купони и т.н., но нищо не е същото. Сега искам да го накарам да ме заобича без аз да се поддавам, за да види как аз съм се чувствала, но незнам какво да направя, някой може ли да ми препоръча магийка някаква.
Аватар
crack

Мнениеот Mad_Mike » 06 Апр 2007, 22:40

Първо да ти кажа че повечето момчета са такива. Всичките ми приятели така разиграват гаджетата си.
Второ не препоръчвам да използваш магия за отмъщение. Измисли там нещо друго с някои твои други приятели.
Трето ако все пак така искаш да го прецакаш разгледаи темите в любовни магии на 100 ше намериш нещо.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот magica » 07 Апр 2007, 02:12

crack написа:znaa4i.. obi4ah edno mom4e v prodyljenie na 2 godini.. toi men sy6to.. ii vsi4ko be6e mn mn hubavo, dokato ne razbrah 4e toi prez cqloto vreme si e igral s men i s 4uvstvata mi.. imam predvid 4e sym bila nqkakva rezerva.. skoro se skarahme.. sega ne sme priqteli, pozdravqvame se, vijdame se 4at pat po kuponi i t.n.. no ni6to ne e sy6toto.. sega iskam da go nakaram da me zaobi4a bez az da se poddavam za da vidi kak az sym se 4yvstvala noo ne znam kakvo da napravq.. nqkoi moje li da mi prepory4a magiika nqkakva

Аз мога да ти препоръчам ДА СПРЕШ ДА СЕ ДЪРЖИШ КАТО ПАРЦАЛ, ЗА ДА НЕ ТЕ ПОЛЗВАТ ЗА ПАРЦАЛ И ЗА В БЪДЕЩЕ.

Това ще рече да се потегнеш. Никакви ревливи постове, никакво отмъщение не ти е нужно точно в този момент. Твоето собствено поведение е причината за всичко, което се е случило и ако трябва да се насочиш към нещо, то това е СЕБЕПРОМЯНАТА.

Иначе не само тази твоя "любов" ще завършва по същия ревлив начин. Мила, дано да осъзнаваш какво значи "nqkakva rezerva".
То значи, че човекът е седял на два, а може би и на повече от два стола.

Ако това ще те успокои- такива мъже накрая свършват или седящи на земята и ореваващи положението на самотата, или в компанията на жена-крокодил, която ги прави на луди и щастливи, просто защото само такива жени са в състояние да усмиряват такива мъжепо закона на Всемирната Гадост.

Гледай си живота и достойнството и се научи да не бъдеш нечия подметка иначе това и ще си останеш.
Аватар
magica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот magica » 07 Апр 2007, 02:21

Mad_Mike написа:Първо да ти кажа че повечето момчета са такива. Всичките ми приятели така разиграват гаджетата си.
Второ не препоръчвам да използваш магия за отмъщение. Измисли там нещо друго с някои твои други приятели.
Трето ако все пак така искаш да го прецакаш разгледаи темите в любовни магии на 100 ше намериш нещо.

Съдейки от горния ти пост, без да се обиждаш, но ще ти кажа, че приятелчетата ти са ЛЕКЕТА.
Според профила ти, си роден на 16 Май 1989 г.
Ако това са ти данните, ти имаш още МНОГООООО да се развиваш, докато от теб стане МЪЖ.
Не се бутай да говориш за любов, преди да си станал МЪЖ (понеже сега си ДЕТЕ все още).
Аватар
magica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот treskea » 07 Апр 2007, 07:39

magica що не спреш вече с това " според профила ти ","прегледах ти профила" и какво като са деца ,и сега темите им ти се струват тъпи ,нали сега се учат на 27 може би и те ще рьзсъждават като теб .И тъй като виждам че според твоя профил ,ти си съвсем нов тук, да знаеш повечето тук ценим толерантността.
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот magica » 07 Апр 2007, 13:53

treskea написа:magica що не спреш вече с това " според профила ти ","прегледах ти профила" и какво като са деца ,и сега темите им ти се струват тъпи ,нали сега се учат на 27 може би и те ще рьзсъждават като теб .И тъй като виждам че според твоя профил ,ти си съвсем нов тук, да знаеш повечето тук ценим толерантността.

Дай да се разберем с теб: КЪДЕ СЪМ ПИСАЛА, че темите на децата ми се струват ТЪПИ?

Питам те, понеже аз такова нещо не си спомням да съм писала, а ти, като един пишещ отдавна тук ЦЕНИТЕЛ НА ТОЛЕРАНТНОСТТА, би трябвало да НЕ СЕ НАХВЪРЛЯШ ВЪРХУ НОВОПРИСТИГНАЛИТЕ С ОБВИНЕНИЯ ЗА НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ТЕХНИ ПРИКАЗКИ И ДЕЙСТВИЯ.

А сега нека да ти обясня и защо преглеждам профилите на пишещите тук.

Преглеждам ги първо, защото не познавам хората, а профилите се правят с тази цел, хората да се представят по някакъв начин.
Когато видя профил на дете... Си правя сметката как да пиша, че да ме разбере.
Ей ти примерно:
Ако си на 7 годинки и аз тръгна да ти говоря за висша математика, примерно за изследване на трансцедентни функции... Ще разбереш ли нещо?
Естествено, че ще считам за оправдано да проверя дали пиша на дете или не.

Още заядливи забележки по мой адрес да ти се намират? icon_sleeping icon_sleeping icon_sleeping

debika:препоръчвам ти да се въздържаш от заядливи отговори на забележкии заядливи постове въобще
Аватар
magica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот crack » 07 Апр 2007, 14:17

Еми не, аз определено искам да направя някаква магийка, поне малка. И за това питам. Сега в момента не го обичам това момче, ама искам той да започне да мисли за мени аз да го стъпча, да му разбия сърцето и да постъпя както той постъпи с мен, защото пропилях година и половина от живота си да страдам по него, като заебах приятелките си, карах се с нашите, в даскало ми спадна успеха, а то е нямало смисъл. И искам съвет за магия, ако може някой да ми каже коя е пробвал и коя действа, или да се влюби в мен или да мисли постоянно за мен. Просто наистина го искам, за да види как се чувствах. Искам да го направя и защото и сега продължава да ме зарибява и да си играе с мен...и поне наистина да има защо. Може така както го четете да ви се струва лапешко, глупаво... ама човек като го преживее осъзнава какво е.

debika:крайно време е да научиш къде е бутона за кирилицата
Аватар
crack

Мнениеот Mad_Mike » 07 Апр 2007, 15:27

crack ти още не си го преживяла докраи като гледам.
С мен се случи същото докато ходих с едно бивше гадже. След като скъсахме първата седмица бях супер депресиран и исках да се самоубия.
После около 1 месец и бях ядосан и исках да и го върна. Но сега съм си супер добре и се радвам че не и направих нищо след това. В момента все още мислиш прекалено дълбоко върху случилото се. Отпусни се, спри да мислиш за това и до 1 седмица ще се оправиш. Не прави неща за които после ще съжаляваш. Някои беше казал "Каквото не те убие те прави по силен".

пс:magica напълно съм съгласен с това твое определение за така наречените ми приятели. И аз не харесвам това което правят. Но недеи да ми пишеш че не разбирам от любов. Това можеш да го кажеш само ако ме познаваш.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот magica » 07 Апр 2007, 15:29

crack написа:emi ne.. az opredeleno iskam da napravq nqkakva magiika.. pone malka.. i za tva pitam.. sega v momenta ne go obi4am tova mom4e, ama iskam da zapo4ne da misli za men i az da go styp4a, da mu razbiq syrceto i postypq kakto toi napravi s men.. za6toto.. propilqqh okolo godina i polovina ot jivota si, da stradam za nego, kato zaebah priqtelkite si, karax se s na6ite, v daskalo mi spadna uspeha.. a to e nqmalo smisyl..
I iskam syvet za magiq,ako moje nqkoi da mi kaje koq e probval i koq deistva, ili da se vliubi v men .. ili da ne moje da spre da misli za men.. prosto naistina go iskam, za da vidi kak az se 4uvstvah. Iskam da go napravq i za6toto sega prodyljava da me zaribqva i da si igrae s men.. ii pone naistina da ima za6to.. moje taka kato go 4etete da vi se struva glupavo, lape6ko.. ama 4ovek kato go prejivee osyznava kvo e

Я ми кажи, какво ще спечелиш ти от цялата ситуация, дори да си намериш някой, който да направи някаква магия?

Изгубеното и пропиляно с него време от твоя живот ще си го върнеш ли назад до последната секунда? Скандалите с родителите и приятелките ти ще се изличат ли като случил се факт? Ще се изличи ли като случил се факт падналия ти успех (ей така хоп и слабите оценки изчезват от дневника все едно да не са били)?

А защо ти е да продължиш да си губиш времето с едно ЛЕКЕ?

Други по-интересни занимания за теб няма ли? Нямаш ли да си оправяш падналото реноме пред даскалите, пред приятелките ти и пред твоите родители? Няма ли за теб нови хоризонти на развитие, нови приятели, нови хора?

Защо си се вкопчила в един Потъващ Кораб? Защото твоят бивш е точно това - той ПОТЪВА НАДОЛУ и ти искаш да се вкопчи в теб чрез магия. Това ще ви обвърже, ама нали ти казвам, че той Потъва. С него ли искаш да се озовеш на Дъното, където той отива? А защо го искаш това нещо?

Та да разбереш освен как Е да се чувстваш Зарязана и как Е да се чувстваш Удавена? Мислиш, че да си Удавник е Хубаво ли?

Ти ще навредиш на себе си повече, отколкото на него, защото той вече си е навредил.

Я се стегни по-добре, изхвърли от главата си егоизма си, който те кара да търсиш отмъщение по адрес на бита карта и се заеми с нещо градивно.
Аватар
magica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот magica » 07 Апр 2007, 15:32

пс:magica напълно съм съгласен с това твое определение за така наречените ми приятели. И аз не харесвам това което правят. Но недеи да ми пишеш че не разбирам от любов. Това можеш да го кажеш само ако ме познаваш.

Почти се съгласих с теб, НО наистина само Почти.
Аватар
magica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Aine^ » 07 Апр 2007, 17:48

И така още едно детенце да се обади т.е. Аз, преди години (колкото и странно да звучи) имах подобна любовна драма, 2 години ходих с момче, което никога не ме е зачитало и е било с мен за секса, в момента, в който се разделихме (вярно беше ми гадно) гордостта ми надделя, не се завърнах при него макар самия той да го е искал. Тръгна с моя приятелка, а тя самата му разби многократно повече сърцето отколкото той моето, защото той правеше всичко за нея и дори в началото и завиждах, а накрая започнах да съжалявам това момче. Всяко нещо се връща рано или късно. Моето мнение е че с магия макар и да можеш да контролираш нещата в един момент това ще се обърне с/у теб.
Надявам се поне малко да се зачете мнението на едно от многото деца на меджикгейт!
Аватар
Aine^
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nancy_pz » 30 Апр 2007, 18:46

не трябва така да отмъщаваш.
магийте не са за това
pink
Аватар
nancy_pz
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 01 Май 2007, 07:53

Отмъщението и това "нека той да се чувства както аз съм се чувствала" са типична реакция на наранения. Това го срещам при всеки втори... Не мисля че в такива случаи е нужна магия. Това е гледната точка от едната страна. Ами другата?
А и мисля че в парливия език на magica, откривам много точно казано и истина.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот hekata_ehnaton » 01 Май 2007, 08:03

Eli Karim е права - не може да се отмъщава на сульо и на пульо, само защото са ти разбили сърцето - такива момчета винаги ще има, защото повечето търсят къде да си топнат чушлето и другото не ги интересува.
Най-добрият ми приятел казваше така, преди да го науча, че не е хубаво:

"Има ли готина ***** и големи цици, друго не ти трябва да й знаеш..."

Надявам се разбираш защо повечето момчета са причина за безсънни сълзливи нощи за момичетата - ЗАЩОТО СА СВИНЕ!

И не забравяйте, деца: ЛЮБОВТА Е ОТРОВА и щом си се решил да я пиеш, тя завинаги остава в теб - боли, но не можеш да я махнеш...
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор