Не е нужно да се трият постовете.
Трябваше само да се направи отделна тема "Нек-реален или измислен"
Модератор: EliKarim
Darklady написа:Не е нужно да се трият постовете.
Трябваше само да се направи отделна тема "Нек-реален или измислен"
WandaBlenda написа:Нещо е измислено от някой,значи не работи?А стига беИнтересно от къде идват тогава повечето ритуали.Сигурно са се появили ей тъй на от нищото?Тогава защо работят ритуалите и какво ги прави работещи?Ако Кроули да кажем е жив и реши да направи ритуала със заека, дали ще получи резултат
![]()
![]()
WandaBlenda написа:Ставаше дума за това кога ритуалите работят и кога не.И след като казваш че магът е който прави резултатите, а не ритуала(което очевадно и аз имах предвид), не разбирам какъв е проблема с това дали Некрономикон е измислен от Лъвкрафт или не?От който ще да е измислен.Важно е върши ли работа.На Майки му върши работа Некрономикон.На теб ти върши работа заека на Карол.Толкоз![]()
П.П.Кроули е наркоман или Кроули е използвал наркотици за магия?Индивидуално е кое от двете ще избереш като лично мнение.Има си отделна тема за това.Не за Кроули.За наркотиците.
Mad_Mike написа:Магика може би не си била информирана добре. виж тази тема там съм постнал линкове до документални филми за Кроули включително и неговата история с наркотиците. ако искаш може да погледнеш.
http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?t=2334
KAT написа:темата би трябвало да се казва - загнездването на тъпия Заек в главата на magica. Magica следващия път като прозовеш Заек и той ти се яви му кажи че аз съм му казал, че е много тъп и нищо не може. А пък ония от Ордена на Некрономикона, по-големи олигофрени от тях няма. Чакам умряломанщината да си стовари силата върху мен, ай много поздрави.
ония от Ордена на Некрономикона, по-големи олигофрени от тях няма. Чакам умряломанщината да си стовари силата върху мен
KAT написа:Magica следващия път като прозовеш Заек и той ти се яви му кажи че аз съм му казал, че е много тъп и нищо не може.
dragon_girl написа:А няма ли и ритуал за сготвяне на Заека на манджа?
sanguinary написа:Заек под налегната тенджера не звучи толкова абсурдно, колкото повикан заек... без тенджера
![]()
Хайде сега ,отивам да си налегна парцалите...
Ех... ако преди двайсетина години ви бях срещнал...![]()
Помня, че тогава исках да видя заека Роджър. Макар, че и сега да го призовете, много ще му се радвам... при това без налягане!