Модератор: EliKarim
защото както и стана в един момент осъзнах, че не искам да влезна в тази група усетих и как се опитват да ме манипулират
Да те манипулират?
Aine^ написа:Magica, DarkAngel666 много добре знам значението на думата маниполират и щом съм е употребила значи точно това съм имала предвид! DarkAngel666 определено съм съгласна, че е една група трябва да следи до къде простират възможностите му, но съм съгласна да използват това нещо с/у него! Надявам се съм се изразила ясно и правилно за да ме разберете!
Aine^ написа:Може да ти е любопитно, но ако искаш да знаеш нещо повече можеш да пишеш на icq номер: 214896236. Сори но не искам публично да разказвам за това, макар всичко да бе птдавна!
DarkAngel666 написа:
А, Aine, групата не цели да те манипулира, а да види до колко си способна да се приспособяваш към различни ситуации; каква е креативността ти и т.н. и т.н.
Марио написа:Също да добавя, в следствие на тези "писания" усещам, че хората придобиват доста негативно отношение към хаос магията. Имайте предвид, че един сайт не може да бъде критерий.
Кажи тогава как е според теб това, което Ане^ казва.
Има ли вмешателство или не, навлизате ли в личното пространство на кандидат-ученика и Задължавате ли го да прави ТОВА и ОНОВА в името на НЕЩО!?
lucia написа: Да разбира се че е въпрос на гледна точка и че групата също си има своите негативни страни, но новите идеи могат да се реализират и в група. Всъщност никъде не пише, че групата непременно ТРЯБВА ДА има лидер и всички останали да му целуват ... това е само масово приетата представа за група. Кофтито е че понякога отделния индивид не може или по точно не иска да пренебрегне егото си и да бачка независимо от него.
lucia написа: Wanda не съм съгласна че работата в група те прави част от стадото, щото квото и да си говорим напредъка в група е по- голям, друго си е когато има с кого да работиш, пък и така е по- лесно да прецениш собственото си ниво, а когато си сам може и да загубиш реална представа
lucia написа:Всъщност никъде не пише, че групата непременно ТРЯБВА ДА има лидер и всички останали да му целуват ... това е само масово приетата представа за група.
Кофтито е че понякога отделния индивид не може или по точно не иска да пренебрегне егото си и да бачка независимо от него.
Колкото до Егото- деструктивния му характер се свързва по- скоро с егоцентризма, отколкото с индивидуализма, две различни понятия са по мое мнение де![]()