Модератор: EliKarim
rado написа:От ли4ен опит знам 4е има огромна дарба това което ще споделя е от ли4ен опит защото миналата година имах проблеми и ходих при нея.Тя отна4ало беше много груба караше се нз защо, пускаше си телефона на високоговорител когато и се обаждаха важни кле4ки например бат боико сигурно за да покажен колко е велика нз.пурвона4ално нямаь подобрениа но после тя много ми помогна .Докато сум бил там е правила много свръх нещта например взе една ботилка с вода хвана я с ръце каза 4е е много топла и тя буквално замръзна.Пътувахме от сф до пловдив и тя се обади и каза да спрем и да отидем на 1та бензиностанция да проверат колата. Откриха 4е имало нещо на курмилото и е щяло да откаже по някое време.След няколко дни отиваме пак и до нея имаше колба с кристал.Когато я хвана кристалът по4на да расте.Един път даже ни каза да излезем и после каза 4е ще стане самолетна катастрофа и наистина же4ерта саобщиха 4е е паднал самолет. въпреки 4е и аз имам някакви скромни дарби това и за мен изглеждаше ултраа нереално така 4е вещица или..........
KAT написа:обяснявам какво е това екстрасенс = човек + телепатичен дух (разум). Човека екстрасенс може и да има някакви психически сили но всичко се контролира и използва под наблюдението на телепатичния разум, някои от способностите уж дето ги има екстрасенса са всъщност на телепатичния разум той ги прави - лекувания, магии и др. глупости (да помагат понякога на хората, но всъщност си смучат мисловна енергия постоянно, а кво ще кажете за това положение). Всичките там ясновидства дето ги могат екстрасенсите, телепатичния разум тихичко шушне в главата на екстрасенса какво да казва, в повечето случай както им изнася на духовете. Могат да ти кажат дори баба ти какво си е мислела за теб като си бил много малък - вземат го Акашечния лайновоз, нали там се пазят всички мисли на хората.
Подкрепям тази теория. Но самият факт, че те, като много малко други хора са развили тази способност, ги определя като феномен. Не е ли така?new_mag написа:Може много да се спори дали Ванга и тази Вера(за която за пръв път чувам) са феномен!Нали знаете,че човек използва много малка част от мозъка си!Можеби те просто са успяли да развият и използват по-голяма част!