Вещица или Божия сужителка как мислите?

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот rado » 25 Май 2007, 15:43

От ли4ен опит знам 4е има огромна дарба тожа което ще споделя е от ли4ен опит засхтото миналата година имаь проблеми и ходих при нея.Тя отна4ало беше многио груба пускше си телефона на високогожорител когато и се обайдаьа важни кле4ки например бат боуко сигурно за да покажен колко е велика нз.пуржона4ално нямаь подобрениа но после усетих тя много ми помогна .Докато сум бил там е правила много свръь нешта например взе една ботилка с вода хжана я с ръце каза 4е е много топла и тя буквално замръзна.Пътувахме от сф до плождиж и тя се обади и каза да спем и да отидем на 1жата бензиностанция да проверат колата откриха 4е имало нешо на курмилото и е щяло да откаже по някое време.След няколко дни отиваме пак и до нея имаше колба с кристал.Когато я хжана кристалът по4на да расте тези не6та са необяними за мен жупреки 4е и аз имам някакжи скромни дарби така4е вещица или..........
Аватар
rado
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот weballergy » 25 Май 2007, 19:34

Съжалявам, аз не мога да отговоря на въпроса ти, но те моля да пишеш по-разбрано, доста се напрегнах докато разчета написаното!
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rado » 25 Май 2007, 19:46

ми пиша на фонети4ната и за това ще се опитам др постове да са по 4етлижи :)
Аватар
rado
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rado » 25 Май 2007, 19:54

rado написа:От ли4ен опит знам 4е има огромна дарба това което ще споделя е от ли4ен опит защото миналата година имах проблеми и ходих при нея.Тя отна4ало беше много груба караше се нз защо, пускаше си телефона на високоговорител когато и се обаждаха важни кле4ки например бат боико сигурно за да покажен колко е велика нз.пурвона4ално нямаь подобрениа но после тя много ми помогна .Докато сум бил там е правила много свръх нещта например взе една ботилка с вода хвана я с ръце каза 4е е много топла и тя буквално замръзна.Пътувахме от сф до пловдив и тя се обади и каза да спрем и да отидем на 1та бензиностанция да проверат колата. Откриха 4е имало нещо на курмилото и е щяло да откаже по някое време.След няколко дни отиваме пак и до нея имаше колба с кристал.Когато я хвана кристалът по4на да расте.Един път даже ни каза да излезем и после каза 4е ще стане самолетна катастрофа и наистина же4ерта саобщиха 4е е паднал самолет. въпреки 4е и аз имам някакви скромни дарби това и за мен изглеждаше ултраа нереално така 4е вещица или..........
Аватар
rado
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rado » 25 Май 2007, 19:56

поравката на горния текст е горе :) и съм добавил др истории
Аватар
rado
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот n0angel0s » 25 Май 2007, 20:04

хмм.. а тази жена роднина ли ти е или .. просто жена, която познаваш и с която си се съветвал..
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rado » 25 Май 2007, 21:41

офффф Вера Ко4овска не си ли 4увал тя е признат медиум
Аватар
rado
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот n0angel0s » 26 Май 2007, 08:35

ми за да питам значи не съм :)
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rado » 26 Май 2007, 11:26

ето някои саитове с инфо за нея http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=27467 http://www.goreshto.com/index.phpTPL=30 ... 0000_GID=0 http://www.balkani.dir.bg/index.phpb=bo ... 2002035244 за нея има дори книга в япония са я изследвали а на скенер се вижда 4е има нещо като 3то око
Аватар
rado
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот KAT » 26 Май 2007, 17:06

"нея има дори книга в япония са я изследвали а на скенер се вижда 4е има нещо като 3то око "

има кура ми Янко. На мен подобни ексасенси знаеш ли какви са ми разправяли как в пак Япония български екстрасенси успявали да управляват компютри със силата на мисълта си. Да не започвам за твоята телекинеза, че голям майтап ще стане. Пробвай нали си вдигал някакъв диск, еми този диск мисловно го засили в прозореца и ако стъклата се счупят, има малка надежда наистина да я имаш телекинезата (щото някои духове могат да те излъжат че и прозореца се счупил).
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rado » 26 Май 2007, 17:29

абе ти си мноо тъп друга работа немаш ли си освен да се заяждаш купи си книгата за нея и ще разбереш за какво става въпрос впро4ем тя не взима нито лев от тези които лекува про4ети книгата и помисли защото след това ще мислиш по друг на4ин
Аватар
rado
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот KAT » 26 Май 2007, 17:47

обяснявам какво е това екстрасенс = човек + телепатичен дух (разум). Човека екстрасенс може и да има някакви психически сили но всичко се контролира и използва под наблюдението на телепатичния разум, някои от способностите уж дето ги има екстрасенса са всъщност на телепатичния разум той ги прави - лекувания, магии и др. глупости (да помагат понякога на хората, но всъщност си смучат мисловна енергия постоянно, а кво ще кажете за това положение). Всичките там ясновидства дето ги могат екстрасенсите, телепатичния разум тихичко шушне в главата на екстрасенса какво да казва, в повечето случай както им изнася на духовете. Могат да ти кажат дори баба ти какво си е мислела за теб като си бил много малък - вземат го Акашечния лайновоз, нали там се пазят всички мисли на хората.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rado » 26 Май 2007, 18:32

Това важи за пове4ето екстрасенси,но тя не е една от пове4ето както и баба Ванга те са единстжените които наистина общуват с нещо свръх не те обвинявам защото може да не си 4ел за нея но е краино време да про4етеш.Тези 2 жени наистина са феномени или нещо др ,но със сигурност не са шарлатани хиляди хора на които са помогнали ще потвърдят за съжеление ве4е Ванга не е сред живите и ни остава само Вера
Аватар
rado
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот KAT » 26 Май 2007, 20:13

което съм написал важи и за баба ти Ванга и за Вера Кочовска също.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mortisha » 26 Май 2007, 22:22

KAT написа:обяснявам какво е това екстрасенс = човек + телепатичен дух (разум). Човека екстрасенс може и да има някакви психически сили но всичко се контролира и използва под наблюдението на телепатичния разум, някои от способностите уж дето ги има екстрасенса са всъщност на телепатичния разум той ги прави - лекувания, магии и др. глупости (да помагат понякога на хората, но всъщност си смучат мисловна енергия постоянно, а кво ще кажете за това положение). Всичките там ясновидства дето ги могат екстрасенсите, телепатичния разум тихичко шушне в главата на екстрасенса какво да казва, в повечето случай както им изнася на духовете. Могат да ти кажат дори баба ти какво си е мислела за теб като си бил много малък - вземат го Акашечния лайновоз, нали там се пазят всички мисли на хората.

:) Ами по принцип не е тайна , че Ванга е получавала информация от духове, и много се е оплаквала от тях и това, че понякога не я оставали да спи.Твърдеше, че в планината е бъкано от тези.
А това за акашечния л-з" за първи път го чувам. :roll:
Аватар
Mortisha
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот KAT » 27 Май 2007, 10:09

имах предвид че няма такова нещо като Акаш и как в него се записват всички мисли на хората.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Unforgetable » 27 Май 2007, 17:16

Ех сега и за Акаша ли ше спорим?! BangHead Еми не е нужно да вярваш във всичко ама ти като си се закотвил с тия духове :mrgreen: да не си нихилист или както им се викаше там :roll: Както и да е да говоря по темата. :mrgreen:
Общо взето и аз като чуя думата "екстрасенс" си умирам от смях... ама в крайна сметка си има хора за всичко, нали?! Не виждам какво обидно може да има в понятието "вещица". Някога ми казваха че ако стана такава никога не трябва да влизам в църква, защото мигновенно съм щяла да се запаля mblah05 Не мился че т.нар. Бог е против вещиците, така че в крайна сметка няма голямо значение дали е "божи човек" или "вещица", важното е дали наистина притежава способностите.
All for Love
Аватар
Unforgetable
MagicGateBg Приятел

Мнениеот new_mag » 05 Юни 2007, 15:13

Може много да се спори дали Ванга и тази Вера(за която за пръв път чувам) са феномен!Нали знаете,че човек използва много малка част от мозъка си!Можеби те просто са успяли да развият и използват по-голяма част!
Аватар
new_mag
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот weballergy » 08 Юни 2007, 08:22

new_mag написа:Може много да се спори дали Ванга и тази Вера(за която за пръв път чувам) са феномен!Нали знаете,че човек използва много малка част от мозъка си!Можеби те просто са успяли да развият и използват по-голяма част!
Подкрепям тази теория. Но самият факт, че те, като много малко други хора са развили тази способност, ги определя като феномен. Не е ли така?
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор