Хаос магия или Хаос манипулация?

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот DarkAngel666 » 03 Юни 2007, 18:46

Та нека цитирам нещо (него слагам в цитат нарочно, а в кавички).

"Бащата на американската психология Уилям Джеймс разказва как веднъж срещнал възрастна жена, която му казала, че Земята се крепи на гърба на огромна костенурка.
- Но, скъпа госпожо - попитал проф. Джеймс колкото е въз¬можно по-любезно, - на какво се крепи костенурката?
- А, това е толкова просто - отвърнала тя. - Костенурката се крепи на гърба на друга огромна костенурка.
- О, разбирам - отбелязал проф. Джеймс, все още съвсем лю¬безно. - А ще бъдете ли така добра да ми кажете какво крепи втора¬та костенурка?
- Няма смисъл, професоре - отговорила старата дама, разби¬райки, че той се опитва да я вкара в логически капан. - Става дума за костенурки-костенурки-костенурки и така нататьк до края.
Не бързайте да се присмивате на възрастната жена. Всички чо¬вешки умове в основата си действат на същия принцип. Нейната вселена е била малко по-ексцентрична от повечето останали, но е била изградена на същите умствени принципи като всяка друга все¬лена, в която хората са вярвали.
Както отбелязва д-р Ленърд Ор, човешкият мозък се държи та¬ка, сякаш е разделен на две части: Мислещ и Доказвай!.
Мислителят може да мисли практически за всичко. Историята показва, че той може да мисли, че Земята е окачена на гърбовете на безброй костенурки или че е куха, или че се носи в пространsтwото . Сравнителната религия и философия показват, че Мислителят може да разглежда себе си като смъртен, безсмъртен, едновременно като смъртен и безсмъртен (модела на прераждането) или дори като несъществуващ (будизма). Може да мисли за себе си като живеещ в християнска Вселена, марксистка Вселена, научно-релативистична Вселена или нацистка Вселена, наред с много други възможности.
Психиатрите и психолозите често са отбелязвали (за голямо съжаление на колегите си в областта на медицината), че Мислителят може да се мисли за болен и дори за оздравял.
Доказващият е много по-прост механизъм. Той действа въз основа на един-единствен закон: „Каквото и да помисли Мислите¬лят, Доказващият ще го докаже."
Ето един типичен пример, който е породил невероятни ужаси по-рано през този век: ако Мислителят мисли, че всички евреи са богати, Доказващият го доказва. Той ще открие доказателства, че и най-бедният евреин в най-западналото гето има скрити пари. По същия начин феминистите са способни да вярват, че всички мъже, включително и умиращите от глад несретници, които живеят и спят на улицата, експлоатират всички жени, включително кралицата на Англия.
Ако Мислителят смята, че Слънцето се движи около Земята, Доказващият услужливо ще организира всички възприятия, за да съответстват на тази мисъл; ако Мислителят промени мнението си и реши, че Земята се движи около Слънцето, Доказващият ще реорга¬низира доказателствата.
Ако Мислителят помисли, че „светената вода" от Лурд ще из¬лекува лумбагото му, Доказващият умело ще оркестрира всички сигнали от жлезите с вътрешна секреция, мускулите, органите и т. н., докато те отново не подобрят здравословното си състояние.
Разбира се, много лесно е да се види, че разумът на другите функционира по този начин; сравнително много по-трудно е да осъзнаем, че и собственият ни ум действа така.
Смята се например, че някои мъже са „по-обективни" от други. (Човек рядко чува това за жените...) Твърди се, че бизнесмените са упорити, прагматични и в този смисъл са „обективни". Краткото вглеждане в шантавата политика, към която се придържат повечето от тях, бързо ще коригира това впечатление.
Същевременно, за учените все още се вярва, че са обективни. Нито едно проучване на биографията на великите учени няма да потвърди това. Те са също толкова избухливи, а следователно и пре¬дубедени, колкото и всяка група от велики художници или велики музиканти. Не само Църквата, но и утвърдените астрономи по онова време осъждат Галилей. Мнозинството от физиците отхвърлят спе¬циалната Теория на относителността на Айнщайн през 1905 г. Са¬мият Айнщайн не приема нищо от квантовата теория след 1920 г., без значение колко експерименти я подкрепят. Вярата на Едисон в електрическите генератори на прав ток го кара в продължение на дълги години да настоява, че генераторите на променлив ток са опасни, дори след като безопасността им е доказана на всеки друг .
Науката постига или по-точно се приближава до обективността не защото отделният учен е имунизиран срещу психологическите закони, които управляват всички останали, а защото научният метод - групово творение - в крайна сметка надделява над индивидуални¬те предразсъдъци.
Нека вземем един прословут пример от 60-те години. Тогава три изследователски групи „доказват", че LSD причинява уврежда¬не на хромозомите, а три други групи „доказват", че LSD няма ефект върху хромозомите. И в двата случая Доказващият е доказал онова, което Мислителят е помислил. Днес във физиката има 7 екс¬перимента, които потвърждават една много противоречива концеп¬ция, известна като Теорема на Бел, и два експеримента, които я оборват. В областта на свръхсетивното възприятие резултатите са еднородни след повече от един век: всеки, който дръзне да докаже. че свръхсетивното възприятие съществува, успява, и всеки, който се заеме да доказва, че свръхсетивното възприятие не съществува, съ¬що успява.
„Истината" или относителната истина се появява едва след де¬сетилетия експериментиране от хиляди групи по целия свят.
В дългосрочен план се надяваме с всеки изминал век да се доб¬лижаваме все повече и повече до „обективната Истина".
В краткосрочен план винаги важи законът на Ор:

Каквото и да помисли Мислителят, Доказващият ще го докаже."
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 03 Юни 2007, 19:15

"А ти каква форма на подготовка си имал? "

az sys radioto`ka nqma da sporq. Когато съм разбрал че нещо му има на нашия живот, съм прегледал доста неща из интернет всички глупости в окултизма и магията, прочел съм и няколко книги за магията и съм установил че ВСИЧКИ тези писания са едни глупости нямат нищо общо с това което аз съм констатирал и което знам. И не ми трябва никаква форма на подготовка за да се занимавам с енергии.

И като стана дума за Хаос се сетих Chaos как за него всичко било енергия дори и клавиатурата, ами айди тези сили на хаоса да й направят нещо на клавиатурата, ще няправят ама другия път, не могат да бутат материята, могат да накара някой човек примерно да я строши. А пък това дето си го цитирал по-горе каква глупост е няма да ти обяснявам понеже ще ми отнеме часове за да го обясня. То не е само в съдътжанието му а в начина изразяване и подбиране на думите в него. Само да ти вметна кой ги прави "индивидуални¬те предразсъдъци" а познай де според моята теория нали точно си пасва да са енергийните разуми.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 03 Юни 2007, 19:25

Lunohod написа:Добре КАТ ,аз така и не разбрах ти какво целиш.Много държиш да си наложиш вижданията и да ти повярват , но после какво? На къде? Идеи някакви ? Склонна съм да се съглася , че има присъствие (за мен има най- различни същества не само 1 -2 вида ),както и да ги наричаш там...но какво е твоето послание?Да параноясаме или да спрем да вярваме в себе си или в каквото и да било освен теб или ?
Надявам се да получа директни отговори :)

Ами виж приемаме че моето твърдение кой пуска сънищата е вярно и почваме да се запитваме те защо така тайничко ни ги пускат сънищата а пък ние хората си мислим всички че това е нашето подсъзнание. Това не ми се пише много но накратко. Всъщност те не ни управляват за всичко, дори може да се каже всички хора сами си мислят, но мислят в една тяхна телепатична обвивка и става нещо като шейк от телепатия от човека към телепатичния разум и обратно и това за тях е енергия която им трябва. Но за да се засили този ефект от тегленето на енергията те все пак се бъркат в нашите мисли и то доста често за да ни вкарват в ситуации когато енергията от нас потича по-силно - който разбрал който не здраве да е. Ако хората знаят че има някакво присъствие нещата ще се променят малко.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 04 Юни 2007, 08:09

КАТ, драги, това за материята и енергията си е моят личен( а и до голяма степен на науката) начин за възприемане на вселената.

Видях, че говориш за ИнХаос и за Мортимус... :) Още ме е яд, че се появих тук в този форум броени дни/седмици след като той го беше напуснал с бурен скандал, но... Какво да се прави- писано ми е било да не си лафя с него. :P

Но това, че не мога да "бутам" и "чупя" ((ей... Единствения начин да докажеш на хората, че нещо действа е да го счупиш бе, Д**А!)) не доказва, че нещата не стават.
Може би си пропуснал да отбележиш фактите, за личното ми развитие, които съм отбелязвал нееднократно, че:
А) Аз съм лаик (все още и може би никога няма да посмея да кажа, че съм нещо повече, ако ще и да мога да пръскам мозъци от растояние)
Б) Аз съм научил повечето неща, които знам, САМ по метода на "опита и грешката" и по схеми и системи, които или съм намирал на чаркове, или съм съставял сам.

Но, все пак, драги ми "Нов Пророк"... Отговори наистина- и като ти повярваме- какво следва? Какво после?
Задавахме този въпрос нееднократно, но така и не ни даде еднозначен и конкретен отговор.

Ето, аз вярвам, че това, което ти казваш СЪЩО го има и е също толкова валидно, колкото всичко останало.

И сега накъде, о, "Предводителю На Новата Светлина"?
На къде?
На къде?
[align=center][highlight=orange][glow=blue]НА КЪДЕ?!?[/glow][/highlight][/align]
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 04 Юни 2007, 10:16

Chaos - гледай сега преди като ника беше some_spirit и като пишех пак същите неща ти беше един от онези дето най-много се заяждаше с мен. Сега казваш Да това дето съм го говорел така било, а нещо да ти намирисва, на мен много.

За материята нали можеш с енергията си да й въздействаш. Ами айди вземи една кофа с пръст и почвай с мисловните си енергии да превърнеш пръстта в клавиатура, пробвай може и да стане или накарай Хаоса да го направи нали те са много велики. Или така тази твоята клавиатура направи я така да изглежда по-добре промени й формата нали всичко около нас е енергия и подлежало на въздействие на нашите мисловни енергии.

Гледай сега нямам намерение да става някакъв пророк тъп, нито ще те предвождам нанякъде си, казвам ви някакви неща вижда се колко вярвате.

И за това накъде, ще ти отговоря че хората ако знаят за това присъствие онези от горе може да стане малко по-трудно да теглят енергията.

Или пък един друг прост пример. Аз знам на 100% че и повече че като умре тялото енергийното ти съзнание не умира тоест това което си ти и продължаваш да съществуваш. И се га разбираш ли ако всички се убедят в това всичките тези церемонийки и ритуали около погребенията и плач, скръб и др. глупости всичко това е ЕНЕРГИЯ за ОНЕЗИ ТЪПАНАРИ ОТГОРЕ ЕНЕРГИЙНИТЕ РАЗУМИ и много добра енергия, защото нали знаеш как се разтърсва душата на човек като загуби близък човек, е онези именно с това се хранят.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkAngel666 » 04 Юни 2007, 12:18

КАТ, на места малко си противоречиш, но ще го приема, като грешка, в опит за бързо писане (или пък енергийните форми нарочно са те манипулирали). Караш Кейос да направи нещо. Сега, разбрах, че си нямал форма на подготовка, поправи ме, ако греша. От туй ще да следва, че си се родил научен. Сега остава да кажеш, че си на 10 000 години и че си една от енергийните форми и ще стане още по- смахнато laughing9 Също така си правя извода че определено се взимаш МНОГО НА СЕРИОЗНО. Психологията никак не я владееш, ако прегледаш отново темата, ще разбереш защо (може би). Уанда най- вероятно беше права, като каза че ти си Нео, или Фродо Бегинс, ако щеш laughing9 пък може и нещо друго. Така и е даде поне описание на методите, с които въздействаш в/у информацията, която някои хора наричат реалност. Луташ се в тесните стени на собствената си обременена с доста голяма доза параноя психика. Самите енергийни форми са придобили догматичност за теб.

Сега, нека се отклоня малко. Говорихме за хаос- магия, хаос- групи и хаотисти. По принцип има голяма разлика между кабалист, напяващ божествените имена и инвокиращ демони магьосник. Разликата между тези двама магьосници и хаотиста е още по- голяма. Разликата между хаотист и хаотист е бевзгранична. Можем да срещнем двама хаотисти, започнали да се занимават с хаос- магия по едно и също време и в дадения момент да използват една и съща магическа система, но разликата между тях ще бъде огромна. Всеки хаотист се развива сам. Никъде няма да намерите хаотист, който е взел друг хаотист за свой ученик. Това е една от причните за разликата. Другата е, че хаотистът, в процеса на своето развитие, премахва всякакви ограничения от себе си. Единствените прилики м/у хаотист и хаотис са МММ, избягването на догматичност, поставянето на фактора "личен опит" като най- добрия учител, термина гнозис, вечната промяна и различните подходи. Всичко останало е ПЪЛЕН ХАОС. Някои казаха, че имало някъде си хаос- група, която манипулирала някоя си. По света има свръх много хаос- групи, но самия термин "група" не е точната дума. Примерно дискордианците могат да бъдат рядко видяни в "група". Самата ИОТ е група, но ако някой си направи труда да прегледа The Book ще забележи, че липсват някои особености на този термин "група". Термина Хаос- Група е просто няколко човека, които са се събрали някъде, за да си поговорят и направят нещо заедно. Сега, ако някой ми обясни къде във всичко това се вмъква "манипулацията", ще му бъда доста благодарен.
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mortisha » 04 Юни 2007, 12:32

Тц...колко Риби в тази тема!
Извинете, неможах да се въздаржа!
:mrgreen: Продължавайте...няма да ви се пречкам... icon_argue :wink:
Аватар
Mortisha
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот DarkAngel666 » 04 Юни 2007, 12:35

Да не ти пука, ако искаш и мнение сподели, то и без това спора служи за забавление, макар някой хора все още да не са се усетили. Но ние, рибите сме мнями laughing9 puke :oops:
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 04 Юни 2007, 13:28

DarkAngel666 - аз ти казах че ти си радиоточка и бях писал кой са радиточки. Изобщо нямаш представа каква ми е психиката. Няма никакви догми в главата си, дори изобщо много рядко е употребявам тази дума. Да не съм писал как въздействам на околния свят щото и Богинята там оная от другата тема дори и тя не може да промена материалния свят. Могат да се бутат енергийните съзнания на хората.
И никъде не съм говорел за никак Хаос групи, говорех за онези групи дето организира за начинаещите хаотисти и там цялата процедура дето трае към 6 месеца и се води шибания дневник. Изобщо този големия абзац за групите в хаоса кой те е карал да го пишеш, за мен е пълна простотия за нищо не ми служи.

И не съм се родил научен, самия живот ме е научил, понеже мога да мисля и анализарам ставащите събития с мен и другите. Ти какво свикнал си всичко да научаваш от книгите или някой друг човек да ти го обясни, не си ли достигал до нещо и със собствени сили.

Казах ти стига си ми говорел за тази психология, ти самия написа че малко си запознат с нея. Интересно как направи извода че аз съм зле с психологията като не я познаваш.

Ще ти дам един пример за тази тъпа психилогия. Отиваш на психолог и той ти казва нарисувай тука на белия лист как се виждаш себе си като личност. Е колко това е една от най-великите тъпотий, ти можеш ли да с една картинка да изразиш цялата си личност. Да дойде и да погледне в мислите ти пхихилога и да се запознае с цялото ти съзнание и ще види какво си и след това ще го накараме той да нарисува картинката.
Ще нарисува на баба ми хвърчилото.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkAngel666 » 04 Юни 2007, 16:02

Абзаца за хаотистите го написах, защото самата тема е за хаотизъм (ако все още не си забелязал). А този твой коментар е като реакция на пубертетче, което ме кара сериозно да се замисля, дали реално си на 27 години, както си написал. Също така, ти последно мистик ли си или окултист? Малко се бърка човек от написаното до тук. Така и не изясни имаш ли и ако имаш, каква ще да е формата ти на подготовка. И доста внимамвай с отговора, защото подготовката при каквато и да била магична система, независимо при кабалист или сатанист, та дори и хаотист е в своите основи една и съща. Отново си оставам с мнението, че си АДКСИ ТЕСНОГРЪД. Убеди ме в обратното.

О, не! Още една жертва на демона Хорозон. (така му викаме на някой вглъбен човек, като тебе, КАТ) icon_eusa_clap icon_eusa_clap icon_eusa_clap
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 04 Юни 2007, 18:00

да тя темата наистина е за хаоса, но ние спорехме вече за други неща не за някакви си групи в хаоса и как те си взаимодействали.

Гледай сега не съм на 27 г. на доста повече съм.

Ако си чел внимателно би трябвало да си разбрал че не съм нито мистик нито окултист щото и двете неща много не ме интересуват, аз ти казах аз ъм прост телепатичен разум. Сега на теб това че не ти говори нищо не ме интересува.

Бил съм тесногръд човек вглъбен в нещо си, тоест само в енергийните разуми. Ами да нашия целия живот във всичките му аспекти се управлява и направлява именно от тези разуми. Кое е по-добре като вас да гледам всеки един отделен аспект или направо да се занимая с изворчето на всички неща.

демона ХОРОЗОН да го духа, няма демони, я ми направи една магия да ми направи нещо, нали там тези неща в хаоса ги владеете. Някой дори писаха че и магия и за смърт са правили. Или пък гледай помоли се на драконката Харизанка и тя да вземе участие.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 04 Юни 2007, 18:49

Драги ми КАТ,
Аз винаги съм твърдял, че негето е голямо и може да има много неща и под и над и във него.
Също така по елементарни начини съм доказвал защо всичко, което е в полето на "несъществуването" би трябвало да съществува.
И за това аз мога с еднаква сила и едновременно да твърдя, че твоята теория е вярна или невярна. Още по-лесно ми става и от факта, че точно както ти самия не можевш да я докажеш като истинна, така и ние не успяваме да я докажем като неистинна.

Такам...
А сега е момента и да се върнем на "групите".
Прощавай, Шейсет-и-шести, но... По това, което съм чувал и виждал, ИнХаос не само се ВОДЯТ група, но и СА група с обособено лидерско тяло, което казва какво се прави и какво не, както и група, която се опитва да развива всичките си членове по конкретни начини.

Освен това, ИМА хаотици, които взимат по един ученик, за да го научат от къде да започне и, че може да бъде различен.

Пак към КАТ... КАТ, "Демона Хоразон" е няречие за процес в човешката психика, който ни прави вглъбени, тесногръди и като цяло затворени за другите и за техните идеи и предположения.
той е представител на това, което хаотиците наричат "Лични" или "Вътрешни" "Демони", каквито са "демона" на гнева, "демона" на вината, "демона" на натрапчивите идеи... И т.н. Просто за тези хора това е по-лесен начин за справяне с процесите въре в тях самите- наричането им и отъждествяването им. Така за хаоистите тяхната собствена психика става по-лесна за "изковаване".

Така... И сега, наистина, да се върнем на темата за манипулацията, която всъщност, особенно що се отнася до ИнХаос (ей-богу, надявам се да не ме намразят, че все негативни неща за тях изписах... Ама на- така ги чувствам, така ги пиша. Иначе съм сигурен, че голяма част от тях са свестни хлапета) е разисквана нееднократно на страниците на този форум...

Ще се позова на личния си опит и ще опиша за пореден и, надявам се последен, път собствения си допир до тях, който се изразява с допира ми до сайта им.
КАзвам си го честно- не ми харесва.
Т.е. Сайта е много готино графично подреден и страхотно структуриран, което им се признава. Нйо...
Секи божи път, когато ми се е налагало да го отворя... Получавам главоболие. Особенно от някои символи, които са сложили вътре.
До сега съм изпитвал няколко различни смесичи от чувства, когато го отворя и имам намерение веднъж за винаги да ги изпиша тук и да не ми се налага да ги повтарям.
1) Опитвали са се да се ровятр в главата ми без мое разрешение и от това боли по един много специфичен начин. Е, боли ме по същия начин.
2) Натрапчивата идея, че мястото не е нищо особенно, но може да е добре да го посещавам колкото се може по-често. Нещо, което е нетипично за мен, защото наистина- не ме е грабнало с нищо.
3) Дълбокото и разтърсващо чувство, че всякаш са взели нещо много скъпо за теб... Буквално част от есенцията ти (за тези, които не ме познават- есенцията е това, от което е направена душата), поругали са я, извратили са я, подиграли са се с нея... И после се опитват да те убедят да ХАРЕСВАШ това им зверство.

Такам... Надявам се да не съм обидил никого и да бях достатъчно точен и ЯСЕН и РАЗБИРАЕМ. Смятам, че казах достатъчно за хаос-групите и манипулацията, за вероятностите в света и за един куп други неща... Надявам се, че ще можем лека-полека да оставим вече тази тема И НЕЙНИТЕ ОТКЛОНЕНИЯ, достигнали всеки за себе си до някакви изводи, които са ни качили поне сантиметър по-горе.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот DarkAngel666 » 05 Юни 2007, 07:41

КАТ, има една много популярна народна фраза за теб, която споменава намерение към роднина, но не бих я определил за теб (макар, че вече се сети за какво става въпрос). Та на колко години си тогава и защо си писал 27. И как може да допуснеш пубертет като мен да нарича тебе пубертет. Ако чета внимателно, не казваш нито дали си окултист, нито дали си мистик. Самите ти коментари са доказателство за угромната ти малаумност (о, подяволите, как мога да те наричам така, не го допускай). Честно казано, отивай да го разказваш това на някой друг.

Сега, за Кейос. Ами, кой хаотик е взел ученик. Кажи, не е толкова страшно. А откъде предполагате, че има хаос- група. Може да е пуснат служ харочно (о, не, Илюминатите превземат света). Случвало ми се е да питам за собствения си МММ, но не никой не ме е комадвал. МММ-а ми не е ставал достояние за който и да било друг, никога. Но, виж говоря за себе си, не отговарям за никой друг. Хорозон дебне всеки :)

Такам... Надявам се да не съм обидил никого и да бях достатъчно точен и ЯСЕН и РАЗБИРАЕМ.

О, не ми се окачва, казах ти :) =]
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 05 Юни 2007, 10:06

DarkAngel666 -наистина взе да ми писва от теб. Гледай сега аз съм ЧИСТА МИСЪЛ и то разумна. Сега за другите понятия дето толкова те интересуват. Знаеш ли каква е разликата между окултизъм и езотерика, ами второто е пак окултизъм но в по-лека степен и е за хора които гледат на окултизма малко по така повърхносттно или по лековерно. А пък вземи една монета от едната страна е окултизма от другата е мистицизма. И не ме занимавай повече с глупости
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkAngel666 » 05 Юни 2007, 11:19

Паметта ли ме лъжи, не знам кое, ама доколкото си спомням ти се намеси сам в разговора. Чиста мисъл, аз си мисля, че и някаква друга мисъл, ама да не ти казвам каква. Общо взето, запълваше място. Сега, ако обичаш, би ли ни оставил да си обсъждаме хаотизма?
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 05 Юни 2007, 11:39

гледай сега аз ще ти покажа кое се нарича тесногръдие. Ти постонно настояваше да кажа окултист ли съм или мистик. Ти предварително ме слагаш в една рамка кое от двете, като друг отговор нямало. Аз ти обясних че не съм нито едно от двете няколко пъти вече ти продължаваш да ми викаш ое от двете глупости да си избера. Аз си имам собствен разум и избирам нещо друго няма да стоя в твоята тесногръда рамка.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkAngel666 » 05 Юни 2007, 11:41

Искрено се радвам за теб, нещо друго :mrgreen: happy2 laughing1 laughing9 notworthy spam1
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 05 Юни 2007, 11:59

ами добре спирам това което според теб е спам и почваме да говорим по темата, а тя е "Хаос магия или Хаос манипулация?". Аз казвам че няма никакъв Хаос и хаос енергии, че това просто е едно магическо учение измислено от енергийните разуми с цял някои хора да си имат занимание в живота и още една тайна цел на разумите. Давай оборвай ме. И всичките хаос енергии които си мислите че виждате и боравите стях вие хаотиците са всъщност във вашето въображение и представа пускани ви от енергийните разуми.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkAngel666 » 05 Юни 2007, 12:01

А, и относно твърденето ти, че съм тесногръд. Ами, прегледай отново с какво свързваме Хорозон, и тогава го твърди. Иначе ако искаш може да ти помогна в издаването на твоята свещена книга. При теб вместо Библия ще е "Закон за движение по птищата на Република България".
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkAngel666 » 05 Юни 2007, 12:04

ами добре спирам това което според теб е спам и почваме да говорим по темата, а тя е "Хаос магия или Хаос манипулация?". Аз казвам че няма никакъв Хаос и хаос енергии, че това просто е едно магическо учение измислено от енергийните разуми с цял някои хора да си имат занимание в живота и още една тайна цел на разумите. Давай оборвай ме. И всичките хаос енергии които си мислите че виждате и боравите стях вие хаотиците са всъщност във вашето въображение и представа пускани ви от енергийните разуми

Сега пък използваш моята техника с която те разигравах като душевна ку*ва. Ам, малко трудно ще ти стане. Ако си подбираш по- внимателно въпросите може и да успееш. Поне имаме малък напредък. icon_eusa_clap icon_eusa_clap icon_eusa_clap
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

ПредишнаСледваща

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор