Модератор: EliKarim
ChaoS написа:По това, което съм чувал и виждал, ИнХаос не само се ВОДЯТ група, но и СА група с обособено лидерско тяло, което казва какво се прави и какво не, както и група, която се опитва да развива всичките си членове по конкретни начини.
ChaoS написа:Освен това, ИМА хаотици, които взимат по един ученик, за да го научат от къде да започне и, че може да бъде различен.
degagement написа:Забравих да добавя, че за групата, която споменавате не съм чувала от никой, че я има, нито познавам някой, който да твърди, че е в нея. Няма такава. Не и все още. Няма и да я има скоро, като виждам как почти никой не проявява желание да има такава.
KAT написа:е ти от бъзикане не разбираш ли, виж какво точно съм написал първия път за демона Хоросан и как всъщност съм искал да кажа, че тези вътрешните демончета в главите ви, ги пускат енергийните разуми и те не са лично ваши.
Има/имало ли е група, знае ли човек? А ще има ли, знае ли човек? Статичността не е присъща никому и води до упадък. Тоест, може и да е имало, може и да има, може да има в бъдеще. Може да е нямало, може да няма, може да няма в бъдеще. Има много вероятности.