Хаос магия или Хаос манипулация?

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот KAT » 05 Юни 2007, 12:07

да нали chaos написа как вие хаотиците сами си го измисляте този демон Хорозон и който всъщност бил вашите вътрешни демончета с които вие трябва да се преборите. Ти за глупак ли ме мисли че не съм го разбрал това. Е да ти кажа че всъщност демона се каза Хоросан и този хоросан енергийте разуми постоянно мажат така да се каже по вашите глави и вие се борите с тяхните хоросанчета всъщност.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkAngel666 » 05 Юни 2007, 12:11

Хоросан не беше ли някакъв препарат а почистване или нещо от тоя род? Както и да е. Името му варира от Корозон, минем през Хронозон и т.н. и т.н. Ама виж сега, заинтересува ме с този Хоросан. Би ли казал повече, ама го обясни малко по- добре, че съм малко глупавичък.
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 05 Юни 2007, 12:12

ти за строителен материал хоросан не си ли чувал, като се построи една къща после тя се измазва отвътре и понякога и от вън (желателно е) с така наречния хоросан - пясък, вар и вода.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkAngel666 » 05 Юни 2007, 12:16

Че да не съм строител да знам какво е Хоросан. Мене ме питай за медицина баце laughing9 и в химията ме бива. Вживявам се като психиатър от време на време, но дали ми се отдава, знам ли? Та чакай да повторим, значи този Хоросан е строителен материал и в същото време е и енергийна форма. Е, много са законспирирани тези форми, щом и в строителството са навлезли. Аз се чудя защо по витоша се строи, пък то виж за какво било.
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 05 Юни 2007, 12:24

е ти от бъзикане не разбираш ли, виж какво точно съм написал първия път за демона Хоросан и как всъщност съм искал да кажа, че тези вътрешните демончета в главите ви, ги пускат енергийните разуми и те не са лично ваши.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот degagement » 05 Юни 2007, 12:56

ChaoS написа:По това, което съм чувал и виждал, ИнХаос не само се ВОДЯТ група, но и СА група с обособено лидерско тяло, което казва какво се прави и какво не, както и група, която се опитва да развива всичките си членове по конкретни начини.

Тук много може да се поспори. Влизам в инкаос и съм имала взимане-даване с МММ, никой нищо не ми е казвал как да правя. Напротив - зарязаха ме да се оправям със собстени сили и фантазия.
Казваш, че си виждал ("По това, което съм чувал и виждал"). Какво точно?
Навсякъде виждам такива изявления. Какво ви дава основание да пишете това? Ще помоля за нещо конкретно, не за предположения на хора, които си нямат представа за какво става въпрос.

ChaoS написа:Освен това, ИМА хаотици, които взимат по един ученик, за да го научат от къде да започне и, че може да бъде различен.

За такива никой не ми е споменавал, нито познавам такива. ChaoS, ти такива познаваш ли? Нищо лично към теб. Въпроса е и към всички останали с подобни твърдения. Просто ми писна да виждам такива изявления от кой ли не, при условие, че си нямат представа, базирана на обективни причини, за какво става въпрос.
Аватар
degagement
Модератор

Мнениеот degagement » 05 Юни 2007, 12:59

Забравих да добавя, че за групата, която споменавате не съм чувала от никой, че я има, нито познавам някой, който да твърди, че е в нея. Няма такава. Не и все още. Няма и да я има скоро, като виждам как почти никой не проявява желание да има такава.
Аватар
degagement
Модератор

Мнениеот DarkAngel666 » 05 Юни 2007, 16:30

degagement написа:Забравих да добавя, че за групата, която споменавате не съм чувала от никой, че я има, нито познавам някой, който да твърди, че е в нея. Няма такава. Не и все още. Няма и да я има скоро, като виждам как почти никой не проявява желание да има такава.

Е, един човек да мисли като мен. Но пък и дори някой да е твърдял да има, той самия не е група (ако все пак изникне някой). Група е минимум от 2 човека. Значи трябва да се намерят 2-ма човека, които да твърдят, че са били и/или са в хаос- група. И дори да се намерят, това пак може да не е свързано с ИнХаос.

Виртуалния ми мозък казва: Create, Destroy, Enjoy.
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkAngel666 » 05 Юни 2007, 16:34

KAT написа:е ти от бъзикане не разбираш ли, виж какво точно съм написал първия път за демона Хоросан и как всъщност съм искал да кажа, че тези вътрешните демончета в главите ви, ги пускат енергийните разуми и те не са лично ваши.

Добре, макар да си мисля, че си мъничко параноясъл, ако кажа, че си прав ще престанеш ли да ми обясняваш? Говоря сериозно. yahoo27
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 07 Юни 2007, 05:19

"По това, което съм чувал и виждал" идва от разговорите, които съм водил както с хора, наскоро напуснали групата, така и с близки на хора, които са постъпили там. ТОВА ме кара да се изказвам по този начин.
КАкто вече казах- повечевто, кото казах до момента са мои лични мнения, гледища и изводи по въпроса, базирани на опита, който съм успял да акумулирам от тук и от там.

За Хаотиците, които взимат ученици... Познавах на времето един-двама... Обаче се изпокриха на нейде из чужбината.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот DarkAngel666 » 08 Юни 2007, 12:09

Може и да има, може и да няма. Въпрос на гледна точка. Приеми, че аз съм "невещ" по този въпрос. Има/имало ли е група, знае ли човек? А ще има ли, знае ли човек? Статичността не е присъща никому и води до упадък. Тоест, може и да е имало, може и да има, може да има в бъдеще. Може да е нямало, може да няма, може да няма в бъдеще. Има много вероятности.
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 08 Юни 2007, 12:18

И какюо?
Написа един куп неща и пак нищо не каза.
БРА-ВО! Стани политик, мойто момче!
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот DarkAngel666 » 08 Юни 2007, 15:58

Ами да, може да грейна в политическия живот след някъде... 10 години, знам ли? Зависи в какво настроение е Ерис. Инак, това беше окончателния ми отговор, но както Кроули е казвал, "Не ми вярвайте". Нито на този, нито на горния, нито на който и да било коментар. laughing9

Има/имало ли е група, знае ли човек? А ще има ли, знае ли човек? Статичността не е присъща никому и води до упадък. Тоест, може и да е имало, може и да има, може да има в бъдеще. Може да е нямало, може да няма, може да няма в бъдеще. Има много вероятности.
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 11 Юни 2007, 21:11

:) Ерис?
ХАХ!
Първо, макар да не помня как е, на Български името й беше различно...
И второ...
Не нейното, а твоето настроение е важно в случая. :Р
Тя може да влияе на обстоятелствата, не на теб...
Или просто да седи отстрани с чаша вино в едната ръка и геврек в другата и да се смее.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот DarkAngel666 » 12 Юни 2007, 15:57

Ерис, Ерида, все тая. Как така, настроението на жените винаги повлиява на настроението на мъжете.
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 13 Юни 2007, 07:49

Обратното също е валидно, драги.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот DarkAngel666 » 13 Юни 2007, 11:05

Зависи о гледната точка и психосоматичната верига, която е в превес при индивида. Матриархата винаги е по- прогресивен от патриархата. матриархата дава много повече свобода, особено сексуална, отколкото асексуалните монаси при патриархата. Замислял ли си се... дали някога ще се подчиниш на жена? Но не защото е по- умна от теб, а защото ти доставя удоволствие (най- вече сексуално).
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 14 Юни 2007, 07:40

За съжаление на голяма част от жените с които съм бил, за мен сексуалното удоволствие престана да представлява сериозен аргумент в полза на матриархата.
За себе си съм решил, че след като двата пола са равноправни, превеса на един индивид над друг трябва да се решава не чрез чисто физическото превъзходство (било то мускули или сексапил), а чрез емоционалното, духовното и ментално развитие.
Иначе... Хех :) Преди 4-5 години можеби щях да отговоря с "ДА, бих се подчинил заради сексуалното удоволствие."
Но дори и тогава това не беше най-ключовият фактор във взаимоотношенията ми с противоположния пол.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот DarkAngel666 » 14 Юни 2007, 10:56

Добре, но внимавай да не стъпиш в някоя локва на аскетизма. Асексуалността взема превез след 30- та година при мъжете. Не обиква нищо, що не знае смърт.
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 15 Юни 2007, 08:01

:)
Аз не съм асексуален, драги. Напротив.
Това да водя/желая да водя изключително активен и интензивен сексуален живот не се изключва с вижданията, които изразих. :)
Просто едното не се меша с другото.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

ПредишнаСледваща

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор