SOS!!!ПОСЛЕДНА НАДЕЖДА

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот ilusia » 13 Окт 2006, 14:34

Ами даде ми го човек който да кажем целият форум включително и аз уважавам тъй , че вярвам на знанията му.
Изпорбвах го - да. Няма да дам нещо което нз какви последици носи.
Майка ми имаше направена магия... След развалянето й изпробвах това и наистина , капката не се пръсна. Което значи , че атаката и влиянието бяха прекратени вече.
А твоят начин какъв е ?
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 13 Окт 2006, 14:42

Ник... съжалявам но позволи ми да не се съглася с тебе относно говорилинята .
В смисъл на всички ни е ясно , че хората който разбират какво правят в този форум се броят на пръсти.
От там на татък всеки помага с каквото може или иска.
Относно психилогията не претедирам за голям специялизам ама всяко нещо си има причини и следствия...
И ако разбере причината човек и вникне в нея.. нещата стават доста по-прости... и лесни
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arian Star » 13 Окт 2006, 16:40

Скъпа Шани,
С риск и аз да се повторя с предишните отговори, ще ти кажа само едно: Седни и сериозно поговори с него и се опитай да му кажеш на теб какво ти е! Този човек ти се сърди според мен за нещо! Не те познавам, но познавам психиката на мъжете до някъде. Когато почне да се зъби някой мъж и да мълчи, значи размишлява по свой проблем, който може и да е свързан с теб, а може и да не е! Ако има проблеми в работата например? Опитай да го предразположиш към разговор и търси диалога. Ако двама души разговорят, какъвто и да е проблема, то поне намират начин да го разрешат. Ако всеки мълчи и търси причината в другия, без да казва какво му е, то до никъде няма да се стигне. Казваш, че те е ревнувал? Да не би да има основание за това?
Бъди честна пред себе си! И един съвет, покажи му любовта си и наистина разтвори сърцето си. Ще се изненадаш какъв ще бъде резултата! icon_flowerface icon_angel
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ve6terica » 13 Окт 2006, 20:43

Нищо не и пречи да опита по метода на ilusia
Аватар
ve6terica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nick » 18 Окт 2006, 15:53

Не си мисли, че се заяждам.
това, че ти уважаваш някого е ясно. но не можеш да говориш от името на други хора, не е правилно.
ilusia написа:Ами даде ми го човек който да кажем целият форум включително и аз уважавам тъй , че вярвам на знанията му.
Изпорбвах го - да. Няма да дам нещо което нз какви последици носи.
Майка ми имаше направена магия... След развалянето й изпробвах това и наистина , капката не се пръсна. Което значи , че атаката и влиянието бяха прекратени вече.
А твоят начин какъв е ?

а пробва ли го преди изчистването на магията?
пробвах да проверя друг човек по тоя метод. взех му снимка и дреха, показа че няма нищо.
но когато лично той пусна три капки олио във водата се оказа че има.
за мен извода е ясен.
не коментирам повече по темата.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 18 Окт 2006, 16:08

Не не го приемам като заяждане.
Не не го пробвах преди изчивстването.
Нз защо се е получило така. Все пак всяка магия е различна и действа различно..
Нали за да научиш някоя трябва да попиташ ;)
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Shadow Mage » 19 Окт 2006, 01:25

ilusia: За разлика от теб, аз също съм на мнението на Ник - твърде много форума се превърна в разговори и общи приказки на всякакви теми, и почти нищо не се пуска вече точно по темите, за които е самия форум. Просто както забелязвам и аз, и доста други хора почват да влизат само за да видят дали има нещо ново и интересно или полезно и в повечето случай просто след поглеждането на 2-3 теми изчезват, да не говорим че вече взех да влизам на няколко дни по 1 път само за да видя неща от рода на:
"Нови мнения: 46" от които Арт секция: 35 от които пона 27 са твои.
Имам предложение специално за Арта - поствай си стиховете в 1 тема, озаглавена с ника ти. така поне няма да се появяват N на брой теми в новите мнения, а който иска да ги чете просто ще поглежда в твоята тема :). Ами съжалявам, но мен лично това ме дразни,
Колкото до това, което ти е казал Ник, след като не си го изпробвала първо, защо подвеждаш с това изказване че работи при всички случай след като и ти не си го пробвала?

Ник: за проверка на човек от разстояние можеш да ползваш това: създаваш фантом на човека, след което го прекарваш през пламъка на виолетова свещ. Опитай и кажи дали има резултат ;). И ако можеш обади ми се на Кю-то :).
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 19 Окт 2006, 08:21

Добре , след като е такъв проблем " Поезия и Арт " няма да пиша повече.
И ако мислиш , че така ще се разреши проблема - ок.
Но както често става... хората създават нещо , а после роптаят срещу него.... м дам
До другото.. не смятам , че нося някаква отговорност в каква говорилня се е преврънал форума...
Ако не си забелязал пускам стих и когато няма нови отговори го местя сама в онази тема. Когато има не мога да го преместя - не разрешава да изтрия поста.
Както и да е... омръзна ми от безпричинно заяждане и обвинения , който в крайна сметка не водят до нищо хубаво...
Ако така ще се разреши проблема - няма да пиша и толкоз . Надявам се всички да са доволни ;)
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Shadow Mage » 20 Окт 2006, 00:38

ilusia: Като гледам реакцията ти, пак усещам колко си се "опитала" да разбереш какво съм казал и доколко мнението, което съм изказал се приема на нож, само защото е мое. Така, по въпроса с темите от Арт-а аз само ти дадох предложение, нито съм те карал да спираш да пишеш, нито съм се опитвал да съм интересен. Просто се опитай, след като ти мине яда, да погледное зад това, което съм казал, а не да посрещаш на нож мнение, само защото човека, който го е изказал не ти харесва вече. А колкото до местенето - не се заяждам, но не ми се иска да пробвам и да си правя експерименти с това кога и доколко става местенето на мнения - току виж съм открил че нещата може и да не стоят точно така, както ги представяш и съм се подразнил допълнително ...

Та, за да не съм и аз причина за конфликтни ситуации, и аз ще правя като Ник - ще влизам вече само за проверка на ЛС-та. Евентуално ще давам може би някое мнение в изключително краен или наложителен случай. Просто говорилнята наистина стана омега голяма, и за съжаление - тягостна. Желая ви всичко добро !!!
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот debika » 20 Окт 2006, 07:13

тези ви постове въобще нямат нищо общо с темата. И , да ,ilusia, мисля , че наистина прекаляваш с постовете в арта.Форумът е на MAGICgatebg , което идва да каже , че се занимава и разглежда основно магията и е предназначен за обсъждане на същата. А темите в поезия и арт са по-скоро за развлечение и разтуха . Защо не публикуваш творенията си във форум посветен изцяло на литературното изкуство, а тук не се съсредоточиш върху материята с която се занимаваме! Надявам се да се съобразиш с тази препоръка! А сега да се върнем към темата и да приключим с излишните приказки.
Всеки следващ пост , който не е по темата ще бъде изтрит!
Последна промяна debika на 20 Окт 2006, 12:14, променена общо 1 път
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот SHANI » 27 Окт 2006, 07:32

Здравейте!
Искам да благодаря на всички,които бяха съпричастни с моята болка icon_thanks
Може би се чудите какво стана с мен с нас ето ккаво нищо .
Той ме потърси върна се при мен и то без да му правя магии / нали като пуснах поста бяхме разделени-Той каза че не ме искал вече и незнам ккаво наговори ми куп глупости беше супер груб и освирепял сякаш ме мразеше и направо ме смаза / , НО всичко се повтаря отново не иска да говорим нито да обяснява защо е толкова зъл с мен наранява ме държи се гадно и хич не му пука при положение ,че му казах колко ме наранява и този ад започна отново направо съм се превърнала в развалина и физически не съм добре вече като преживявам това отново и отново .
Сякаш се върна за отмъщение прави всичко ама всичко възможно да ме наранява,защото той знае как и от какво ме боли познава ме и знае слабите ми местта.
Питам го кажи ккаво съм ти направила ако нещо има кажи ми той не бягай от тука КАЖИ МИ КАКВО ДА ГО ПРАВЯ НЕ ПОЕМА НАПРАВО СЪМ СЕ ВИДЯЛА В ЧУДО ДА МИСЛЯ КАК И ПО КАКЪВ НАЧИН ДО ГОВОРЯ С НЕГО ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО СТАВА СЛЕД ВСИЧКИТЕ МИ ОПИТИ,ОСВЕН ЧЕ СА БЕЗРЕЗУЛТАТНИ И МЕ ИЗПЪЛНИХА С НЕВЕРОЯТНА БОЛКА И ГОРЧИВИНА ПРОСТО В МЕН Е РАНА ДО РАНА ПРОСТО НЯМАМ СИЛИ ВЕЧЕ...КАКВО ДА НАПРАВЯ А ТОЛКОВА ИСКАМ ДА ОПРАВЯ НЕЩАТА И ТОЛКОВА ГО ОБИЧАМ .
Аватар
SHANI

Мнениеот DaRk_AnGeL » 27 Окт 2006, 11:20

Милата много добре те разбирам ако мога с нещо да ти помогна и да ти бъда полезна само кажи
Аватар
DaRk_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот demonic » 06 Юли 2007, 18:09

nvknvk незнам какъв си но това което говориш е ужасно,като си с извратена психика по-добре не пиши защото преди 3 месеца аз имах същия проблем с моя приятел с който сме от 2 години заедно.шани аз те разбирам напълно при мен беше абсолютно същото той беше мил и нежен и изведнъш се промени все едно е друг човек и аз съм плакала денонощно и съм страдала и той не искаше да говосим после се върна при мен и пак същото но аз накрая не издържах и просто го попитах " обичаш ли ме" "искаш ли да си смен"той каза да и аз го попитах "тогава защо се държиш така,какво съм ти направила" обясних му колко много го обичам как не мога без него,но че ако продължава няма да съм аз тази която ще го търпи и незнам как стана но все едно с магическа пръчка това му влезе в главата и него водихме многочасов разговор и накрая се оказа че той се е страхувал ,страхувал се е от това той да не бъде наранения и това му държание е било защитна реакция от страх за щастие сега всичко се оправи сега пак е предишния човек в когото се влюбих и когото все още продължавам да обичам много.Мила само това мога да ти кажа аз това направих знам какво ти е,знам колко те боли и колко страдаш,знам как не издържаш и ти е писнало от всичко,но престршисе и направи като мен (само ако искаш) а ако не се получи просто не е това човека за теб,просто помисли малко за теб и колкото и да го обичаш ако той не иска да се промени заради теб значи не те заслужава
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот INANNA » 10 Юли 2007, 08:55

Благодаря на demonic за разбирането,подкрепата и насърчението . Наистина много мило топло и насърчаващо ....наистина много много стопли душата ми и разбрах,че не съм сама и все още има ХОРА с човешко състрадателно и любящо сърце ХОРА с главна буква ,които знаят че сме тук на земята за да подкрепяме обичаме и насърчаваме братята и сестрите си и да вдигнем оня който е паднал . Нека ти се върне всичкото добро което пося в душата ми DEMONIC
Аватар
INANNA

Мнениеот INANNA » 10 Юли 2007, 08:58

DEMONIC АКО МОЖЕШ ПИШИ МИ НА Л.С. СКАЙП ИЛИ АЙ СИ КЮ ЗА ДА СИ ГОВОРИМ ТАМ icon_thanks
Аватар
INANNA

Мнениеот nvknvk » 10 Юли 2007, 09:34

Така сами си слагате главите в торбата като ми изтривате отговора
Ще повторя
SHANI си го е заслужила защото на тоя свят за всичко има наказание
особенно за такива от сорта което между вшпрочем е изтрила

НЕИСКАМ ДА МУ ПРАВЯ МАГИЯ ЗА ЛЮБОВ ЗАЩОТО ТОЙ ДОЙДЕ ПРИ МЕН БЕЗ МАГИЯ

Щом си толкова оправна на колко души направи магия icon_censored за себе си неиска да направи icon_censored
WIZARD моля те да вземеш мнение.
Изтриха ми последният отговор, и са променили съобщението на shani
така че да не си личи какво е писала.

Това аз наричам хора без чест. Май такива са всички които я утешават

debika: Трием те, защото ни писна от простотии!!! Внимавай с тона, търпението ни не е безгранично!
Аватар
nvknvk
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lonely Ghost » 10 Юли 2007, 10:13

Защо си толкова груб, nvknvk? Само от невъзпитание или поради някаква друга причина?
Lonely Ghost
Аватар
Lonely Ghost
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот INANNA » 10 Юли 2007, 11:40

Просто не доумявам каква е тази агресия у nvknvk и го моля ако му е възможно да се обоснове .........каква е тая омраза агресия ако се възмущаваш от мен и нещо не ти харесва ,то просто пропусни темата не е нужно да обиждаш .И моля те да ми кажеш как съдиш за мен колко магии съм направила дали съм кучка или развратница без да ме познаваш .............И СЪЩО ТАКА ДА КАЖА, ЧЕ ТЕМАТА МИ НЕ Е ПРОМЕНЯНА ТИ СИ БОЛЕН МОЗЪК И ЯВНО ПОЛУЧАВАШ СИГНАЛИ ОТ КОЙ ЗНАЕ КЪДЕ.....НЕ МЕ НАТОВАРВАЙ ДОПЪЛНИТЕЛНО СЪС ЗЛОБАТА СИ НИКОМУ НЕ Е НУЖНА ТВОЯТА ОТРОВА ПРЕДВАРИТЕЛНО ТИ БЛАГОДАРЯ
Аватар
INANNA

Мнениеот avanabil » 10 Юли 2007, 12:27

INANNA: Не се натоварвай излишно с постовете на "nvknvk". И аз реагирах така, когато за първи път попаднах на негов коментар. Той е просто едан изгубена душа, която има уникалното свойство да вбесява всички тук. Нали се сещаш - като малкия пакостлив домашен дух, който щипе всички, защото друго не му се отдава. Моят съвет е да не хабиш енергия по него. Просто го игнорирай, защото едва ли ще може да ти даде смислен отговор, поне докато той самият не получи квалифицирана медицинска помощ. Съжалявам го, ако е такъв и в реалността. В противен случай се прекланям на актьорското му майсторство. Подкрепям те и ти желая късмет във всяко начинание! :)))
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот demonic » 10 Юли 2007, 13:38

абе nvknvk какъв си ти че да си позволяваш да обиждаш който и да било от този форум,не можеш ли да разбереш че ти си един прост комплексар който не става за нищо и си го искарва на другите колко пъти да ти казвам че си малоумен и че ти трябва специална помощ а пък и не стига че си едно голямо НИщО а и се осмеляваш да заплашваш и обиждаш КЪВ СИ ТИ БЕ ???!!!! извинявам се за избухването ми на всички но просто не издържам простотата на такива глупаци СЪЖАЛЯВАМ
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Предишна

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор