Разваляне на любовна магия ? Разваляне на лубов ?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот maneff » 11 Юли 2007, 05:56

Здварейте. Имам един проблем, който на дали мога да реша, но поне мога да опитам :oops:
Става дума за 2-ма мои влюбени познати. Мацката е една много-добра моя приятелка, а младежа също ми е познат.
Та.. в началото те двамата не се познаваха, така се случи, че няколко пъти ги събирам (несъзнателно) заедно и ги запознах. В началото те толкова не можеха да се понасят, че се чудеха как мога да имам такива познати :) .. и теподобни.
Самоче... какво стана, толкова си бях концентрирал мислите и действията в това те да се помирят, и да стане така че да могат да се понасят, че се случи абсурдният обрат .... блюбиха се :roll:

ЦЕЛТА МИ: Искам да ги разгеля!

МОТИВ: 1. Искам да разваля собдствената си магия 2. Наистина искам да разваля магията понеже... мацката замина в чъжбина да живее, а.. последиците са кофти 3. Те са толкова различни един от друг, а след като се събраха .. се хомогираха*

РЕСУРСИ: Какво съм направил по въпроса?
Опитах се чрез действия да им разваля филм-а но не стана
Опитах се да ги омагYO!съм, обаче освен че не стана, имаше много лоши последици от 'насоченото ми мислене' за тях и за мен :/

в момента: са на около 4000 километра един от друг и не спират да се обичат и по цял ден да мислят и страдат за невъзможността да бъдат заедно.

МОЛЯ ви се ... ако някой знае начин да оправя нещата, да напише. Много ще съм благодарен и доволен, ако поне си разваля пурвата магия .... (защото така или иначе ... Things will never be the same again)
icon_flowerface
Аватар
maneff

Мнениеот Lanukio » 11 Юли 2007, 06:26

Не съм на мнение, че ти имаш нещо общо с тяхното 'влюбване' или поне така го обясняваш, че мисля че не си направил нищо 'магическо', за да се стигне до тяхното увлечение. Не си ли забелязъл, че хора които се харесват понякога изразяват това като се карат постоянно преди да си признаят, че се харесват? Също не съм на мнение, че може с някакви ритуали или мисли да се влияе по този начин, който ти описваш. Освен може би ако не си седнал да им промиваш мозъците, за което се съмнявам силно. Това, че както повечето хора се ограничават от тук и сега също е нормално. Ако обичаш не е нужно да искаш да притежаваш и това, че любимия е на километри да те кара да страдаш, но това е много дълга тема, а достатъчно се отклоних.
Сигурен ли си, че ти си предизвикал това, защо мислиш, че си ти и дали не се самонавиваш до голяма степен?
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот maneff » 11 Юли 2007, 07:45

ти ме затапи :/
кво да ти кажа ... 'нещо общо" не знам какво имаш впредвид ... по-скоро "сичко общо" :).. . Аз ги събрах сеш-се
Самоче ... можеби пропуснах да изтъкна една подробност. Мацката я познавам прекалено добре, и съм почти 100% сигурен че не го обича, а си го врътка :) (както прави по принцип), само че дой е идиот ... и като ме слуша.. глей кви ги върши. ... Ако и сега ме слушаше можеше сичко да е различно
Колкото до 'влиянието' ми ... как да ти кажа. Няма да мога да се изразя правилно, ама ... принципно ритуали никакви не правя и не знам, не ползвам магически предмети и темподобни 'уреди' ... просто съм свикнал това което си го мисля да става. .. .
пример: Лягам си неска, и вместо да спя, цяла нощ ти мисля злото и ... си представям как ти насочвам част от отрицателната си енергия ...... и принципно до 1-2 дена ти се случва нещо кофти :о
Та.. тва ми беше мисълта... дали мога и как да разваля нещо дето аз съм филмирал :/
Аватар
maneff

Мнениеот KAT » 11 Юли 2007, 08:16

"пример: Лягам си неска, и вместо да спя, цяла нощ ти мисля злото и ... си представям как ти насочвам част от отрицателната си енергия ...... и принципно до 1-2 дена ти се случва нещо кофти :о "

ами ти от това, клониш доста към положението на nvknvk, доста си приличате.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот demonic » 11 Юли 2007, 08:23

абе според мен никой не може да си прилича с него той е уникален индивит :)
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lanukio » 11 Юли 2007, 08:30

Много се радвам, че веднага стигна до мисленето на злото :) споко и да го мислиш и не мен все могат да ми се случат много лоши неща. Това е друга тема и няма нищо общо с теб. Ами щом толко ги чаткаш тия неща и можеш да събереш някакви двама приятели и си сигурен, че ти си го направил, тогава най-логичния отговор на въпроса ти не е ли със същата 'сила на мисълта' или както я наричаш и желание да ги разделиш или да развалиш това, което си направил?
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот maneff » 11 Юли 2007, 08:56

за злото съм съгласен

еми... да така се изразих 'сила на мисълта' к к к .. ам не се сещам синоним ....
еми не мога !! за това съм отчаян :/ ... а съм пробвал десетки пъти и не става и не става :( ..... явно за напред ще трябва да усмислям какво си пожелавам ... щото май .. 'подарена къща ... кво беше .. не се връща'
мдамм ... супер си им! .. най-вероятното нещо което май ще се случи е да ... му се случи още нещо лопо :) ... той така и така вече мене ме обвинява за сичко лошо дето му се случва . . . . . бахмааму
Аватар
maneff

Мнениеот demonic » 11 Юли 2007, 09:28

еми щом не става можеби не ти си им направил магия а това че са се влюбили просто е трябвало да се случи,а пък и няма значение че са различни нали се казва че противоположностите се привличат може би точно това се е случило привлекли са се и не с твоята помощ а по стечение на обстоятелствата и за това не можеш да развалиш "магията" защото не ти си я причинил а самата природа помисли малко и от друг ъгъл и сам си направи изводите
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор