Става дума за 2-ма мои влюбени познати. Мацката е една много-добра моя приятелка, а младежа също ми е познат.
Та.. в началото те двамата не се познаваха, така се случи, че няколко пъти ги събирам (несъзнателно) заедно и ги запознах. В началото те толкова не можеха да се понасят, че се чудеха как мога да имам такива познати

Самоче... какво стана, толкова си бях концентрирал мислите и действията в това те да се помирят, и да стане така че да могат да се понасят, че се случи абсурдният обрат .... блюбиха се

ЦЕЛТА МИ: Искам да ги разгеля!
МОТИВ: 1. Искам да разваля собдствената си магия 2. Наистина искам да разваля магията понеже... мацката замина в чъжбина да живее, а.. последиците са кофти 3. Те са толкова различни един от друг, а след като се събраха .. се хомогираха*
РЕСУРСИ: Какво съм направил по въпроса?
Опитах се чрез действия да им разваля филм-а но не стана
Опитах се да ги омагYO!съм, обаче освен че не стана, имаше много лоши последици от 'насоченото ми мислене' за тях и за мен :/
в момента: са на около 4000 километра един от друг и не спират да се обичат и по цял ден да мислят и страдат за невъзможността да бъдат заедно.
МОЛЯ ви се ... ако някой знае начин да оправя нещата, да напише. Много ще съм благодарен и доволен, ако поне си разваля пурвата магия .... (защото така или иначе ... Things will never be the same again)