на ръба на отчаянието съм.....................помощ,моля....

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот alana_lire » 11 Юли 2007, 14:52

хмммммм...не знам как да започна защото едвам си събирам мислите....
та, сигурно не му е тука мястото ,нито пък сега му е времето...но искам да помоля за помощ....
от доста време съм си харесала един човек....направо не мога да седя на едно място щото все той ми е в мислите..
отначало си мислих че е като всичко при мен-всяко чудо за 3 дни....да,ама НЕ....никакви 3 дни,нито 3 месеца,нито 1 година.....
вече цели 2 години не мога да го премахна от мислите ми...даже с приятеля си скъсах защото в устата ми все беше името на другия,все за него мислех,него сънувах....2 години все него искам,а нито веднъж не ми се отдаде сгоден момент поне да поговоря на спокойствие с тоя човек и да ми мине поне малко....
знам че ви звучи абсурдно,смешно и т.н.т НО АЗ ИЗГАРЯМ ОТВЪТРЕ...какво ли не опитвах- пробвах с магия..та да съм сигурна че не съм правила нещо за любов направих ритуали за разваляне на любовна магия...пробвах със самовнушения че не го харесвам, че не си струвало да мисля за него....молех се да се събудя на другата сутрин и да не си спомням че изобщо съществува такъв човек....а то стана по-лошо..още повече мисля за него..искам само миг с него...
затова моля ,ако някой знае някое простичко , НО СТРАШНО ЕФЕКТИВНО заклинанийце само да ми се отдаде случай да го видя на саме,да си поговорим...да се срещнем поне....един ден искам само..само един ден с него за да знам какво да правя....МОЛЯЯЯЯЯ....
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот avanabil » 11 Юли 2007, 15:42

alana_lire, ами ти изглежда не си пробвала единственото ефективно в случая: просто да седнеш и да поговориш с него. Съжалявам, че ти давам такъв съвет, както в повечето подобни теми, но каквото и заклинание да направиш, пак ще трябва да отидеш и да поговориш с него. Оставам с впечатление, че искаш заклинание, по силата на което той да дойде при теб и да ти каже, че иска среща и разговор... Така ли е ? Този миг с него, с магия или без, трябва да си го издействаш ти сама. Не се ли получава?
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот alana_lire » 11 Юли 2007, 15:57

ооо,аз давам всичко само и само да имам физическата възможност да го хвана когато не е на работа и най-вече когато си дойде в българия....но все не става..или той все работи до късно или съм го изпуснала на летището.... :( сякаш нарочно става....
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lanukio » 11 Юли 2007, 16:00

Той има ли отношение някакво към теб или само ти към него?
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alana_lire » 11 Юли 2007, 16:03

ако знаех само..... аз имамотношение към него и искам да знам дали той има някакво към мен..иначе си бяхме приятели...
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот avanabil » 11 Юли 2007, 17:28

Знаеш ли, наскоро прочетох нещо, което много ме впечатли: "Когато взаимоотношенията ни с някой се съпътстват от препятствия и трудности, то тези взаимоотношения са нежелателни и от тях няма да излезе нищо качествено." Поне при мен това правило е доказвало валидността си във всеки конкретен случай. Надявам се при теб това да не е така. Преди време в една тема бях сложила няколко ритуала за осъществяване на връзка с някой, който се намира далече от теб. Ще се опитам да ги намеря, но и ти можеш да поразровиш в темите от форум "Молба за помощ". Дано да има нещо, което може да ти е полезно.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Lanukio » 11 Юли 2007, 18:38

Ще ме извинявате за скептичното мнение-но магии и заклинания тук не помагат. Момчето може и да няма понятие, че ти изпитваш нещо към него. Какви магии какви чудесии, хвани и говори с него, обади му се, прати му mail, покажи му с нещо,че го харесваш. Спирам коментарите, защото се чувствам вече в "Искрено и лично" или някой тийн вестник. И един съвет-живейте си живота, а не разчитайте за всяка прищевка на заклинания.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот stanislava » 11 Юли 2007, 21:13

Медал за обич
Изработва се от червена мед с кръгла форма
Време-месец април,или на 15август
Събужда любов в сърцето на неподатлив партньор.
Освещава се с благоуханията на Венера
Носи се на златна верижка.
На гърба се гравира формулата:Jeou de nona
Всяка сутрин преди да изгрее слънцето се изрича 12-пъти призива:Амапойлфак,мислейки за човека,когото обичате.
Мълвете следната молитва за обич:
НекаХ(името на обичания)бъде свързан с У(твоето име) както огънят и въздухът със земята,и нека духът на -Х бъде устремен кЪм У,както слънчевите лъчи озаРяват света и неговото благонравие,и нека той направлява постъпките на Х- по волята на -У,както звездите са неотделими от неБето и плодовете от дървото.И нека възвишеният дух на Х бъде над духа на -У,както водата над земята.И сторете така,щото споменатият-Х дА няма силата да яде,да пие,да се надигне и да се радва без-У.Последният ред звучи гадно но така е в оригинал.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 12 Юли 2007, 08:01

alana_lire - отговора е много прост. Някой дух ти го прави това, нали изгаряш отвътре, ами да могат го много добре и това да ти пускат мисли постоянно да мислиш за него.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот demonic » 12 Юли 2007, 08:04

а щом не знаеш дали той те харесва мога да ти предложа едно заклинание за да разбереш.
Прави се по пълнолуние в петък!И ти трябва малка,нова,червена гумена топка.В свещеното пространство,пречистете,осветете и заредете топката.Започнете да я тупкате като повтаряте следното:

От земята във въздуха
от въздуха към земята
тупкам магията
отново и отново.
Харесваш ли ме?
Обичаш ли ме?
Трябва да знам отговора.

Драконови очи
и ангелски криле
сега докосвам
вълшебния пръстен.
Харесваш ли ме?
Обичаш ли ме?
Трябва да знам отговора.

Земя и Въздух
Огън и Вода.
Моята малка топка лети все по-високо.
Моя е магията.
Моя е силата..
Време е да науча отговора.

Повтаряйте този стих докато тупкате топката а после кажете:

Без вреда за никого.
Нека всички астрологически съответствия
да са правилни за това заклинание и
нека то да не се обърне и да стовари
проклятие върху мен.
Така да бъде!!!

Скоро трябва да получите отговора,ако това не се случи до 30 дни повторете заклинаниете.
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот alana_lire » 12 Юли 2007, 10:21

ми аз чесно казано не искам да правя магия за любов...просто искам да ми се даде един ден с него-да поговоря с него....а не да го карам да ме обича...
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот demonic » 12 Юли 2007, 10:28

това не е да го караш да те обича а само да разбереш дали те харесва
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот alana_lire » 12 Юли 2007, 15:23

няма значение дали ме обича или не...просто ми трябва един ден за да седнем на спокойствие и да си поговорим..доста имаме да си кажем а все не ни се отдава възможност....ето за това моля за помощ...да ми кажете нещо за предизвикване на определено събитие...
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот demonic » 12 Юли 2007, 15:40

ПОЖЕЛАВАМ ТИ ИСКРЕННО УСПЕХ ДАНО ВСИчКО ДА ПОТРЪГНЕ И ДА БЪДЕТЕ ЗАЕДНО,ОТ СЪРЦЕ УСПЕХ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот stanislava » 12 Юли 2007, 15:48

Веднъж имах нужда от нещо,но беше неделя и нямаше начин да го намеря в магазин,тогава се сетих,че бях чела статия за Сай Баба че може да материализира предмети независимо в коя част на света си.Започнах с мантрата ОМ-след извесно време му се помолих да ми помогне да намеря това от което имах нужда.Мислено му казах в кой град,коя държава,дори името на блока.След 4 часа се видях с моя позната която искаше да я заведа при една фризьорка.Тя беше дошла с нейна комшийка която имаше това което ми беше нужно.Та незнам дали си внушавам,но получих това което исках.Само да добавя, че към статията имаше публикувана и снимка,която гледах докато се молех.От тогава минаха 5г,но тази случка още я помня-все едно че е било вчера.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 12 Юли 2007, 19:10

Макар че темата ми лази по нервите :
Пробвай да говориш с него чрез осъзнат сън . Един приятел успя така да говори с момиче и да разбере дали нещата ще станат .
------------------------------------------------------------------------
Вие с постовете идиоти ли сте? Всяка любовна тема отговаряте с "пробвала ли си да поговориш с него?Мисля че първо това трябва да направиш преди да пристъпиш към магия" . Щом пише в този форум иска друг вид отговор а за това да се поговори все едно не му е минавало през умът . Пълни дебили .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lanukio » 12 Юли 2007, 20:49

Съчувствието отдавна съм го изгубила. Темата ми е до болка ясна и не следва нищо освен отравяне на нервната система. Комуникацията между хората явно е изчезнала докато съм спала, а понятието 'държа много на него' вече не се възприема като 'тогава го оставям да е свободен и му пожелавам да е щастлив', а като искам да си лафим цял ден, а може би даже да разбера, че са ми споделени чувствата и тогава да кажа квото и да било. Съветите са излишни, защото по-добре да се жалваш отколкото да мислиш и намираш решения, а може би даже да приложиш измисленото на практика. Ами ок, ето ти начина:
слизаш на основното си психично ниво, извикваш човека, казваш му, че искаш да го видиш, обясняваш му защо, пращаш му чувствата, които изпитваш- 'любов' и т.н. и така докато не се засечете на улицата. А истината-ако има връзка помежду ви тя е неразривна и можеш да я усетиш прекалено ясно, за да имаш нужда да обясняваш нещо.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 13 Юли 2007, 09:01

B-L-O-T, ами честно казано се засегнах от начина, по който квалифицираш пишещите тук /дебили, идиоти... :)/, защото давали съвети от типа "седни - поговори". Ами дават ги, защото молещата за помощ не е направила точно това, пък и ти сам казваш, че такава трябва да бъде последователността в действията й. Виж първия й пост, където си го е обяснила в прав текст. Независимо дали тя ще прибегне до ритуали, заклинания, осъзнати сънища, разни низши и висши магически практики, тя все някога ще трябва да застане очи в очи с него и да поговори, защото в противен случай никога няма да си избие този мъж като фиксация. Аз на нейно място щях да спя пред офиса му, ако трябва, но щях да предизвикам среща с него на всяка цена. Иначе съм съгласна с теб, че подобни "искрени и лични" теми са леко изнервящи, но какво може да се направи срещу тях? Хайде, поздравявам те и нищо лично срещу теб :)
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот alana_lire » 13 Юли 2007, 12:31

sad3 хмммм, честно казано не очаквам съчувстие от никой от тук пишещите,защото все пак това си е моята драма и надали има някой който да му се занимава с моето разбито "аз"и "сърце", а и не моля за състрадание,тъй като това е форум за магия а не за изповеди.моля за заклинание,ритуал за предизвикване на събитие...
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lanukio » 13 Юли 2007, 16:31

Е много извинявай тогава, от начина по който си поднесла поста си с друго впечатление останах. А защо точно сега, яко ме мъчи тоя въпрос-2 години си мислела за него, но точно сега пишеш тук и искаш заклинание. Какво е станало точно сега, за да се обърнеш след две години драма за съвет тук?
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор