хмммммм...не знам как да започна защото едвам си събирам мислите....
та, сигурно не му е тука мястото ,нито пък сега му е времето...но искам да помоля за помощ....
от доста време съм си харесала един човек....направо не мога да седя на едно място щото все той ми е в мислите..
отначало си мислих че е като всичко при мен-всяко чудо за 3 дни....да,ама НЕ....никакви 3 дни,нито 3 месеца,нито 1 година.....
вече цели 2 години не мога да го премахна от мислите ми...даже с приятеля си скъсах защото в устата ми все беше името на другия,все за него мислех,него сънувах....2 години все него искам,а нито веднъж не ми се отдаде сгоден момент поне да поговоря на спокойствие с тоя човек и да ми мине поне малко....
знам че ви звучи абсурдно,смешно и т.н.т НО АЗ ИЗГАРЯМ ОТВЪТРЕ...какво ли не опитвах- пробвах с магия..та да съм сигурна че не съм правила нещо за любов направих ритуали за разваляне на любовна магия...пробвах със самовнушения че не го харесвам, че не си струвало да мисля за него....молех се да се събудя на другата сутрин и да не си спомням че изобщо съществува такъв човек....а то стана по-лошо..още повече мисля за него..искам само миг с него...
затова моля ,ако някой знае някое простичко , НО СТРАШНО ЕФЕКТИВНО заклинанийце само да ми се отдаде случай да го видя на саме,да си поговорим...да се срещнем поне....един ден искам само..само един ден с него за да знам какво да правя....МОЛЯЯЯЯЯ....