Незнам дали е магия или внушение ама се случва!!!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот bbb83 » 13 Юли 2007, 22:39

Cега ще ви разкажа от самото начало как започна всичко.Бях на 19 казарма сега съм на 24.Пуснаха ме отпуск за 6 маи да си празнувам празника прибрах се и отидох при чичо ми да видя как са влезнах в хола и те седяха на дивана 3-та чинами,чичоми и братовчед ми и имаше някакша жена при тях когато влезнах тя на висок тон каза напусни ван чичо ми нищо не каза и аз отидох в др стая след малко тя доиде и ме изгони от апартамента те са на 2 етаж аз на 1.и аз си трагнах после попитах каква беше тая и братошчед ми каза гледачка и това беше.прибрах се в казармата и на 11юни влезнах във военна болница за операцич лека операция след която получих усложнение и лежах 1 месец после ме изписаха и след и месец се уволнихи,мина се 20 дена и полу4их някаква алергия от почервенчваше ми кожата и ме сърбеше 1 година ми даржа сърбежа беше ужасен накрач с някакво геманско лекарство се оправих.мина и след около месец получих парализа на десен ромбовиден плексус ходих по какви ли не доктори един казва за операцич си др казва незнам какво е 3 казва ти така си си бил,отидох в софия и там професор Янчева ме прегледа и каза 4е незнае какшо е но ще ме приеме в болницата напално бесплатно с оговорката да се покаже на група студенти тази парализа и аз се съгласих в болница бях 4 месеца минах през вси4ки процедури електромиография,ядреномагнитен резонанс,скенери,пункцич на грабнак и.т.н мина се това време минаха и 4-5 студента показаха им поражението от тази парализа и доктора доиде и ми каза имаш парализа на десен ромбовиден плексус не се знае от какво се полу4ава но каза 4е с лекарства се оправа напално или си остава така аз имах късмет оправи се напално, мина и това но след 3 месеца получих бабречна криза и отидох на доктор имах камак и васпаление на простата и после 3 месеца пак ле4енич,и това мина но не за далго отново получих някаква алергия 1 седмица пак болница червени петна и подуване и това мина.миналата седмица бях в болница откриха ми намален слух и шумове в ушите с една дума губя си слуха незнам какво става ако не е на мене на маиками бащами сестрами.Преди казармата никога не сам бил в болница никога не съм имал алергии или каквито и да е било др работи(братовчед ми като малак беше постоянно болен имаше алергии малко студено да станеше тои се беше болен зимата почти не излизаше) от както беше тази жена тук от ттогава сам назад,Преди ми се живееше а сега незнам какво да правя имах мечти които не се збъднаха на мене а на братовчед ми неща които аз съм мислил се случиха на него незнам дали е внушение или има МАГИИ но ако някои може да помогне много ще съм благодарен. ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ПРАВОПИСА ОЩЕ МИ Е ТРУДНО ДА ПИША
Аватар
bbb83

Мнениеот bbb83 » 14 Юли 2007, 15:31

Кажете какво да предприема
Аватар
bbb83

Мнениеот stanislava » 14 Юли 2007, 15:43

Изследване за натравяне с тежки метали правено ли е?По специално с олово?
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот stanislava » 14 Юли 2007, 17:55

Направете да се види какво е положението,пийте трапезна вода-в никакъв случай от водопровода.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот bbb83 » 14 Юли 2007, 18:19

др седмица ще направя аз не пич водопроводна вода винаги минерална.Хич не ми вървъ колко!
Аватар
bbb83

Мнениеот stanislava » 14 Юли 2007, 18:42

Понякога има такива периоди-не се страхувай.Страхът създава проблеми в бъбреците,а от там се получава и бученето в ушите.За бъбреците пий лайка-1-филтар и 3цвята едра лайка запарени за 3мин. с гореща вода-1ч.ч.Разгледай форума има лесни ритуали с които можеш да оправиш нещата.Успех.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот bbb83 » 15 Юли 2007, 05:52

Знам че има такива периоди ма вече 5г тва се случша системно на цялото ми семеиство спестим малко пари и веднага става нещо лошо!
Аватар
bbb83

Мнениеот stanislava » 15 Юли 2007, 07:46

Разгледай добре форума-има лесни ритуали които ще ти помогнат.Иди на църква и запали една свещ на пясъка-там се пали за умрелите.Изчакай да погори малко,вземи я в ръка-с лявата,кажи си да се развали магията-измъчваща душата и тялото на-името,и я забий в пясъка.Това на първо време,направи и ритуала от форума за разваляне на магия-чете се на вода-напръскай с тая вода дома си,когато се иска помощ не бива да се очаква някой друг да вземе да се порови.Другия вариант е да си платиш на маг-но и в този случай пак ще има неща които ще трябва да извършиш сам.Не се оставяй на течението,д действай по въпроса.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 18 Юли 2007, 20:06

bbb83 , отчаянието и трагичните мисли само могат да ти навредят повече. Не мисля че в това твое състояние трябва да правиш сам ритуали и да си достатъчно силен и убедене в техния резултат. Допускам че може би има някакво семейно проклятие...нещо в кармата.. Естествено не мога да съм сигурна.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот KAT » 18 Юли 2007, 21:37

мога ли да попитам нещо за тази карма, КОЙ и КЪДЕ събира и отразява тази карма и КАК и пак КОЙ прави после нещата че да са свързани някак си с натрупаната преди това карма. Чакам смислени отговори. Защото ето този човек тука от темата имал някаква натрупана карма и видите ли, почват да му се случват някакви лоши неща и то дори здравето му се влошава много, КОЙ го прави това нещо драги магьосничета.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот debika » 18 Юли 2007, 21:54

КАТ, ако имаш отговор за човека-отговаряй, но хайде не разводнявай и тая тема с твоите глупости, дето си ги вадиш незнам от къде вече, и спри с провокациите.
А ако те интересува кой какво прави питай палавите си духчета, а не драгите магьосници.
До тук със страничните постове!
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 19 Юли 2007, 09:07

bbb83 - за колкото по-голяма жертва имаш себе си толкова по-голяма жертва си в действителност . Идва нещо (препядствие) и те затиска . Следващото също . Не учиш мисля . Лоша карма на цялото семейство може и да има но не съм се замислял как се чисти . Може да пробваш с руни в домът ти за да предпазват . Нека някой даде идеи за това защото аз само предполагам в момента .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 20 Юли 2007, 08:14

debika - изобщо не ми е страничен въпроса ми. На човека му се казва че всичко това може да е от кармата му и аз питам понеже не знам, как всъщност стават нещата с тая карма някой да ги обясни и съм задал конкретни въпроси.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkMagicMaster » 20 Юли 2007, 14:02

Хора с много ниско ниво на съзнанието. И при фсяко нещастие си казват Защо аз подяволите! И продължават да повтарят грешките си всеки път...Е на това му викам застой.

"Глупав не е човека който греши, а този който повтаря грешките си" Тук се променя малко смисъла..
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор