от bbb83 » 13 Юли 2007, 22:39
Cега ще ви разкажа от самото начало как започна всичко.Бях на 19 казарма сега съм на 24.Пуснаха ме отпуск за 6 маи да си празнувам празника прибрах се и отидох при чичо ми да видя как са влезнах в хола и те седяха на дивана 3-та чинами,чичоми и братовчед ми и имаше някакша жена при тях когато влезнах тя на висок тон каза напусни ван чичо ми нищо не каза и аз отидох в др стая след малко тя доиде и ме изгони от апартамента те са на 2 етаж аз на 1.и аз си трагнах после попитах каква беше тая и братошчед ми каза гледачка и това беше.прибрах се в казармата и на 11юни влезнах във военна болница за операцич лека операция след която получих усложнение и лежах 1 месец после ме изписаха и след и месец се уволнихи,мина се 20 дена и полу4их някаква алергия от почервенчваше ми кожата и ме сърбеше 1 година ми даржа сърбежа беше ужасен накрач с някакво геманско лекарство се оправих.мина и след около месец получих парализа на десен ромбовиден плексус ходих по какви ли не доктори един казва за операцич си др казва незнам какво е 3 казва ти така си си бил,отидох в софия и там професор Янчева ме прегледа и каза 4е незнае какшо е но ще ме приеме в болницата напално бесплатно с оговорката да се покаже на група студенти тази парализа и аз се съгласих в болница бях 4 месеца минах през вси4ки процедури електромиография,ядреномагнитен резонанс,скенери,пункцич на грабнак и.т.н мина се това време минаха и 4-5 студента показаха им поражението от тази парализа и доктора доиде и ми каза имаш парализа на десен ромбовиден плексус не се знае от какво се полу4ава но каза 4е с лекарства се оправа напално или си остава така аз имах късмет оправи се напално, мина и това но след 3 месеца получих бабречна криза и отидох на доктор имах камак и васпаление на простата и после 3 месеца пак ле4енич,и това мина но не за далго отново получих някаква алергия 1 седмица пак болница червени петна и подуване и това мина.миналата седмица бях в болница откриха ми намален слух и шумове в ушите с една дума губя си слуха незнам какво става ако не е на мене на маиками бащами сестрами.Преди казармата никога не сам бил в болница никога не съм имал алергии или каквито и да е било др работи(братовчед ми като малак беше постоянно болен имаше алергии малко студено да станеше тои се беше болен зимата почти не излизаше) от както беше тази жена тук от ттогава сам назад,Преди ми се живееше а сега незнам какво да правя имах мечти които не се збъднаха на мене а на братовчед ми неща които аз съм мислил се случиха на него незнам дали е внушение или има МАГИИ но ако някои може да помогне много ще съм благодарен. ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ПРАВОПИСА ОЩЕ МИ Е ТРУДНО ДА ПИША