Молба за помощ към всички знаещи!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот sweetDannie » 26 Юли 2007, 17:44

Обръщам се към всички, които биха могли да ми помогнат!

Ще опиша проблема стегнато и кратко, но ви уверявам, че много мъка и болка се крие зад всяка дума!

Две години и половина живях с най-прекрасния човек, когото познавам, имахме невероятна връзка - и физическа, и духовна. Както се казва - дай Боже всекиму!!! Бяхме като едно цяло, допълвахме се един друг, живеехме един за друг, всичко, което правехме беше заради другия и в името на другия. Много бързо между нас се създаде едно особенно чувство - усещахме се от разстояние. Не знам как ще ми повярвате, но не се карахме за нищо! Даже много пъти сме говорили за това - и двамата не сме първа младост, имаме натрупан много житейски опит, и знаехме, че е нормално да има и дразги между двама души, независимо колко се обичат. Не веднъж съм чувал от моето момиче: "Ти си моят приятел, любовник и мъж - обичам те!". Където и да бяхме, каквото и да правехме, беше очевидно, че привличаме вниманието на околните. Просто си личеше. Нямаше наш познат, който да не ни е казвал, че ни завижда....
Така продължи до преди около четири-пет месеца. Моето момиче се преобрази: започна да ме обижда, стана ужасно капризна, ако искажех мнение, различно от нейното, започна да го приема като обида... Просто стана невероятно раздразнителна, започна да се самонавива... Видях се в чудо, не знаех какво друго да правя освен да бъда търпелив, търпелив и пак търпелив. Стигна се до там, че синът й да каже:"Мамо, какво правиш, защо така? - няма друг човек толкова търпелив?! Ако аз бях на негово място, да съм те разкарал до сега!". Веднага искам да ви кажа - сигурен съм, че ме обичаше, независимо от промененото й държание!!! Виждах как самата тя се измъчва, много пъти сме говорили, много пъти ми се е извинявала за всичко. Чувствах, виждах някакво раздвоение у нея. Веднага искам да ви кажа - НЯМАШЕ никой друг в мислите й! Започнахме да се "караме". В кавички е, защото това не бяха скандали в общоприетия смисъл.
Всичките ни проблеми се въртяха около парите - АЗ НЕ ИСКАХ ДА ВЗИМАМ ОТ НЕЯ! Имах достатъчно пари, а тя постоянно ми мушеше я в портмонето, я в джоба. Вкъщи, на улицата... Като тръгнехме след работа, искаше да изкупи магазините за мен! Виждах как се натъжава като отказвах нещо. Говорих й, обяснявах й... Не съм я обиждал! Това ни беше проблема до последно.
Тя силно вярва в магии. Разказвала ми е, че преди години й е правена арабска магия. Последствията са били ужасни! Казали са й го знаещи хора. И в тази връзка започна да мисли и за ставащото между нас. Знаеше, че онази магия вече не действа, отминала е, но се усъмни, че може някой да е направил нова. Изхвърли от вкъщи някои неща, направи проверка с яйце дали има магия - имаше... За мен тези неща са малко далече..., но това, че вярвам или не вярвам в нещо, не означава, че го има или няма.
И преди по-малко от два месеца, за около седмица отношенията ни се сринаха, сринаха се!!! Бях си вкъщи. Обади ми се след работа:"Скъпичък, къде си?! Мислех, че ще ме посрещнеш както винаги... Не ми харесва как звучиш... Край, повече така не може! Разделяме се!". Останах като гръмнат!!! Намерих я при баща й, излязохме навън, "разговаряхме"... На другия ден пак... Така няколко дни.... Просто беше станала друг човек! Беше като обсебена! Със всеки ден и всяка среща ставаше все по-зле и по-зле... Ако не я познавах, щях да кажа, че това е луд човек! Няма да ви описвам какво преживявах, беше страшно! В един момент си спомних за магиите, казах й, напомних й по-скоро. Исках да намерим къде да отидем, кого да попитаме, заедно да търсим разрешение. Ако има нещо, което ни е сторено, ще ни е много по-лесно да сме заедно, за да го изчистим. Отговаряше ми, че знае, но няма сили, не иска да се бори за нищо, просто няма сили. Не знаех вече какво да й говоря... и тръгнах сам. Нали разбирате, че не бих допуснал някой друг да ни определя съдбата! Обърнах се към много хора. Всичките в един глас казваха: "Вие сте обречени един за друг, но имате завистник, има направена магия за раздялата ви!". Започнах да вярвам, а и как да не повярвам - колкото и пъти да връщах "лентата" назад, не можех да намеря друго обяснение. Пък и доста неща познаха... Направих, каквото ми казваха...., плащах колкото ми казваха...., но нищо и нищо!!! За тези около 40 дни, откогато започна развалянето на магиите (казаха, че били две), нищо не се промени. Два пъти се срещахме с моето момиче, единият път беше случайно. Само да я бяхте видели как изглежда! Сърцето ми се късаше, като я гледах!!!
Просто се побърквам! Само за нея мисля!
Само една мисъл има в главата ми - какво да направя, за да си възстановим отношенията, отново да заживеем заедно, щасливо! Обичам я безумно, тя е всичко за мен, тя е моето вдъхновение, криле, живот! Как е възможно да ме обича, да ми казва, че ме обича и на другия ден - край, разделяме се?!!?

Затова най-искрено ви моля за помощ!

Моля ви!

п.п. И двамата сме достатъчно образовани, смея да твърдя - умни и интелигентни:). В никакъв случай не сме егоисти... И още нещо - достатъчно зрели хора сме - аз съм на 49, а тя на 46.
Аватар
sweetDannie

Мнениеот demonic » 26 Юли 2007, 20:15

да от това което прочетох и аз мисля че има направена магия ще се разровя и ще се опитам да намеря нещо с което да ти помогна защото знам как се чувстваш и колко страдаш обещавам ти ще ти помогна с каквото мога ей сега ще почна да чета и търся някакво решение и ще ти пиша
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот sweetDannie » 26 Юли 2007, 20:35

Ще бъда безкрайно благодарен!

Чакам с нетърпение и надежда!
Аватар
sweetDannie

Мнениеот DarkAngel666 » 26 Юли 2007, 22:43

Хейл Остин Озман Спеър! И Ерис разбира се ;)

И в между- впрочем, не мисли по цял ден за това, така зареждаш магията още повече. Да ти дам пример, при бойна магия има 2 начина за действие. Или правиш така, че жертвата да не разбере абсолютно нищо и един ден да се изненада "приятно" или посяваш семето на страха, подтикваш я към параноя, усилвайки ефекта по този начин. (Примера не е за конкретният случай.)
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Марио » 27 Юли 2007, 07:17

2-рият ти начин е особено неефикасен, ако въпросната жертва при думата "магия" изпада в истеричен смях. :) Стой в сенките и действай с мълчание ;)
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот sweetDannie » 27 Юли 2007, 08:35

Благодаря DarkAngel666 за съвета!!!
Разбира се, че много вниметелно ще прочета всичко от линка. Впечатлението, с което останах при първия бърз прочит е, че там става дума как да направим магия (може да греша!). В тази връзка бих искал да попитам - какво ще стане с направената ни вече магия за раздяла (ако има такава...), тя няма ли да продължи да действа? Какъв би могъл да бъде ефекта от наслагването на две коренно противоположни магии?
Благодаря предварително!
Аватар
sweetDannie

Мнениеот stanislava » 27 Юли 2007, 12:01

sweetDannie-съвет за разваляне на магия не ти трябва в момента.Не чакай да ти се решат нещата с ритуал-нали развалихте вече магията.Жената има нужда ежедневно,ако трябва ежечасно да бъде ухажвана-изпращай и съобщения,цветя ,кани я на срещи.Може би е навлязла в климактериума-много жени имат същите синтоми-изнервеност,засилва се ревноста и самите промени в тялото се отразяват и на психиката.Най-голямата магия е любовта-показвай я ежедневно.Тя трябва да усети,че има смисъл да се бори -а не да се предава.Да отде при генеколога си,има и психолози които биха и помогнали,да се види и щитовидната жлеза.Желая ти успех.Изпрати и съобщение-напиши и това което сподели с нас,показвай любовта си.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 27 Юли 2007, 12:36

Приех много навътре темата, поставена от теб, може би от носталгия към една такава подобна история. Исках да напиша някой от ритуалите, които мисля, че вероятно ще ти помогнат, но реших да ти посоча източника. Книгата се казва "365 магически ритуала за Любов" на Наина Владимирова, ИК "Гарант-21". Вярвам, че ще намериш това, което те интересува и което би било единствено подходящото за твоя инцидент. Надявам се нещата да се развият по най-идеалния за всички начин. Успех при връщането на Любовта, ако такава е волята на Божествените сили....
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот sweetDannie » 27 Юли 2007, 12:48

Stanislava, права си! И още колко си права. Всичко това го знам, разбирам го, правех го. Докато не се стигна до окончателния разрив на отношенията ни преди 40 дни.....

Благодаря за съвета avanabil!
Ще я потърся непременно още днес.
Аватар
sweetDannie

Мнениеот stanislava » 27 Юли 2007, 14:14

А има ли вариант любимото момиче да се превърне в любимата съпруга?Предложение за брак.Явно е че тя търси сигурност в домашното огнище.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sweetDannie » 27 Юли 2007, 17:45

Има.:)
Но по-скоро това не е вариант, а моето желание!
Аватар
sweetDannie

Мнениеот stanislava » 27 Юли 2007, 18:43

Ами действай-поне ще си наясно.Пръстен плюс предложение ще бъде най-доброто като противодействие на магията. :)
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sweetDannie » 27 Юли 2007, 18:47

еееххххххх...
направих го. отговорът беше - защо не ми го даде преди?
Аватар
sweetDannie

Мнениеот stanislava » 27 Юли 2007, 19:02

Прегледай нещата които съм писала за да не се повтарям-има нещо което е лесно за изпълнение-за разваляне на магия,смятам че ще се подобри положението.Какво се е променило от преди и сега?
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот stanislava » 27 Юли 2007, 20:17

Да върнем любимия(или да разберем дали ще се върне)

Точно 11-дена преди пълнолуние се купуват 11-рози-но не жълти.
Всяка вечер откъсваш по едно копче от своя дреха и го завързваш на една от розите.Единайстата вечер трябва да съвпадне с пълнолунието.Същата вечер вземаш букета и го хвърляш срещу Луната с думите:
Вземи всичко изживяно и неизживяно от мен!
Върни ми радостта,пълнотата,дома,щастието и любимия човек!
Веднага след това си лягаш и ще сънуваш пророчески сън,който ще покаже дали любимият(та) ще се върне,или не.

За да върнеш любимия към себе си,връщаш часовника си обратно на часовниковата стрелка толкова часа назад,колкото са и дните като брой на напускането му.Ако са 3-дена връщаш 3часа след което го навиваш да тръгне.Това последното не е актуално.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 28 Юли 2007, 04:13

Ето ритуала, който ми направи особено силно впечатление като силен, мощен и действащ. Взет е от "Книгата на силата" на Идрис Шах. Междудругото е публикуван някъде тук из форумите, но всеки път го откривам трудно, затова ще го копирам :
успех
Вземете 3 конеца, всеки с по един от цветовете на земята, на слънцето и луната. Вземете ги и ги сложете завързани заедно в керамичен съд. След 6 дни добавете малко екстракт от жасмин.
Притиснете всичко заедно. От това ще се получи мастило, с което ще изпишете квадрата. После вземете парче бял плат, което е било накиснато в ечемичена отвара и после изсушено. На този плат с мастилото напишете квадрата. Той трябва да бъде изписан в първия час на деня, когато може да се вижда. По-добре е да се чака в тъмното с материалите докато стане достатъчно светло, за да можете да ги виждате ясно. После направете квадрата /таблица 5 на 5, в която се нанасят следните букви/:

H B B N N
R H B N R
B R H B N
N B H R B

Когато той е готов го сложете между два плоски камъка в стаята си. След като е престоял там две нощи, изнеси го навън и кажи имената на двамата души, които трябва да се заобичат, на висок глас. Повтори това 3 дни. Това е всичко.

Там, където го видях за първи път, се предупреждаваше, че ритуала има способността да свързва здраво и задълго двамата, които трябва да се заобичат, затова трябва да се пристъпи към него с особена осъзнатост за последствията и отговорност за предприемането му. В никакъв случай не трябва да се прави просто от личен каприз.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот demonic » 28 Юли 2007, 04:18

само да попитам този ритуал и върху двамата ли действа или само върху единия човек?
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот avanabil » 28 Юли 2007, 04:25

Логично е да действа между двамата. Когато се прави любовна магия, се предполага, че действието му върху единия ще е по-интензивно, защото този, които пристъпва към любовна магия, вече притежава необходимия заряд от чувства. Целта е, да се предизвика ответна Любов и страст.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот rain » 28 Юли 2007, 06:29

avanabil написа:Ето ритуала, който ми направи особено силно впечатление като силен, мощен и действащ.

Само защото е сложен не означава, че е толкова силен и мощен.
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот avanabil » 28 Юли 2007, 11:03

[b]rain, никъде не твърдя, че ритуала е сложен, следователно е и мощен. Да предположим, че съм установила силата му практически. Струва ли си въобще да правим разбор и анализ на ритуала, който мисля, че ще представлява интерес за питащия. След като на теб ти звучи несериозно, можеш да предложиш нещо, което наистина ще бъде значимо, просто, ефикасно и, поради тази причина, с гарантирано действие. Не изпадай в безсмислени постове.
Аватар
avanabil
Модератор

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор